STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Eski futbolcuların bedduası tuttu galiba. Belimizi doğrultamadık. Adnan Polat istifa etmeli.

Geçen hafta Emre Çolak oynadı herkes eleştirdi Cana ve Elano özellikle Elano uzun bir sakatlıktan çıkmış direk ilk 11'de çıkmak ne kadar mantıklı ;)
arkadaşım her halükarda süperüçlüden iyidir.ali turanın sağ bekte ısrarı ne kadar mantıklı?yada elano niye 2. yarının başında değil son 15 dkda alınır.rijkaardı savunma saçmalığını bırakın geldiğinden beri korkak kadrolarla çıkıyor ve anlamsız bir inadı var.kesinlikle gitmeli

Ben açıkça yazıyorum arkadaş. Bana yazıklar olsun ki seçimde Adnan Polat ve ekibini desteklemişim.

3 yıldır Şampiyonlar ligi göremiyoruz. 2 yıldır Şampiyon olamıyoruz. 3 yıldır Türkiye kupasını alamıyoruz. Avrupa'da bir halt ettiğimiz yok. Yönetimin tek adam akıllı kişisi Haldun Üstünel'i gönderiyoruz. Adam gibi transfer yok. Şimdi tüm yazı balayında geçiren Rıjkaardlara toz kondurmuyoruz, Zamanında koca sezonda 2 mağlubiyet alarak şampiyon olan Galatasaray'ın ilk iki maçının karnesi bu. yine suçlu taraftar oluyor!

Bi gidin ya!

Lig tv Delgado ve Tabata ile yollar ayrıldı dedi, Adnan Sezgin bunlardan birini getirmesin ne de olsa alıştık Beşiktaş'dan adam almaya.

Ahmet Çakar rijkaard istifa ettirme olayını anlatırken duygularıma tercuman oldu

rijkard ın arkasındayız ama bu sistem bu oyuncularla gitmez arkadaş..

ya bu sistemi bilen adamları aldıracak takımaya da bu sistemden vazgeçicek.yoksa durumumuz cok vahim..

Helvacidan inciler;

Biz transferi tamamlamaya calisiyoruz gerisi teknik kadronun isi.

Adnan Sezgin'in istifa etmesini gerektirecek bir durum yok.

Galatasarayi tribünler degil biz yönetiyoruz.

Taraftarin tepkisini asiri buldum.

Konuş bakalım güzel futbol hani nerde?Neyi konuşacağız olay skor taraftarlığı falan değil yılların sorunu bu kolay gol yeme sorunu galatasaray,da.

İsim : Mahamadou Diarra

Kaynak: uA üyesi Emre balkaş

Tekrar ediyorum, bana gelen bir bilgidir. Sonra bana yüklenmesin kimse

adnan sezgin 1 eylül de transferle gelir oda yeni inamoto,barruso larla

Galatasarayi tribünler degil biz yönetiyoruz. .

Bunu dedi ya, helal olsun. Boş kalsın bir süre tribünler de kendi kendinize yönetin.

Sonuç vs. önemli değil, biz desteklemeliyiz her zaman diyordum ben. Siz varken demem artık.

Helal olsun. Hiç de utanmadı.

beyler maçtan yeni geldim hakkettik yenilmeyi ama volkan şen kadar şerefsiz bir adam görmedim ben !!!!

Radyospor'da Albayrak konuşmuş '' Misimovic olmadı . 2 oyuncu açıklayacağız ('yarın' demiş bir de sanırım''

o içerden fatih terimi isteyen oyuncular eğer varsa hemen tespit edilmeli ve tekme basılmalı kovulmalı, haddinizi bilin , siz işçisiniz işinize bakın

yönetimde bitiyor iş. böyle bir dedikodu bile çirkin, hemen araştırırsın, böyle bir şeyin aslı varsa, o oyuncuların takımla ilişiğini kesersin.

bizim yönetim çoktan kafayı vurmuş uyumuştur gerçi, olan taraftara oluyor.

Geri
Üst Alt