STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Bugun yeniliesek hagi gider gelecege umutla bakiyorum diyo zaman diyo hep gs nin gelecegini karartiginin taraftara zehir zemberek gunler gecirdinin farkinda degil.Eger ki yenilirsek hagi sonunda gitcek diye teselli etcem kendimi ya da misimovic doncek diye

Ne kadar gereksiz şeyler. Adnan Polat işte böyle şeylerle övünür onun mantığı bu. sahadaki takımın yaptığından haberi yok, takım alay edilecek seviyeye düşmüş. itibar ayaklar altına alınmış. 315 metre değil. yerden göğe kadar pankart assan ne yazar...

Sahadakiler yonetimdekiler gorur pankartı utanır belki.En azından ligde 9.olan bi takıma,ligde sadece 20 gol atmış takıma (Karabük 31 gol atmışken) verilecek desteği gorurler de yuzleri kızarır.

Bugun yeniliesek hagi gider gelecege umutla bakiyorum diyo zaman diyo hep gs nin gelecegini karartiginin taraftara zehir zemberek gunler gecirdinin farkinda degil.Eger ki yenilirsek hagi sonunda gitcek diye teselli etcem kendimi ya da misimovic doncek diye

Bugünkü maç o açıdan çok önemli eğer yenilirsek Hagi gider, Aydın-Sarp-Ayhan-Balta kadro dışı kalır. Misimoviç affedilir. Şaka değil, Adnan Polat bu mesajları verdi zaten. Şimdi taraftarın % kaçı yenilmemizi ister bence en az %50 si.

Bugünkü maç o açıdan çok önemli eğer yenilirsek Hagi gider, Aydın-Sarp-Ayhan-Balta kadro dışı kalır. Misimoviç affedilir. Şaka değil, Adnan Polat bu mesajları verdi zaten. Şimdi taraftarın % kaçı yenilmemizi ister bence en az %50 si.

agizindan bal damliyor renkdas....en azindna kupayi kurtarmak icin hagi acilen gitmeli...gitmesi icin de zaten artik hic bir iddiamiz kalmayan ligde bu maci acilen kaybetmemiz lazim..saka gibi ama :lol:

takimin taraftari takiminin yenilmesini istiyor...bravo adnanlar...!!!

sivas eskisehir antalya, her ne kadar berbatta olsak şu takımlara kaybetmeyin bi zahmet

Galatasaray başkanı Kuzu değildir , seyircisi ise koyun değildir. Transfere 3 kuruş harcamamak için Koskoca külübün itibarını yerlere düşürdünüz. Adnanlar gitmeden bu takımdan hiçbir şey olmaz.

Galatasaray başkanı Kuzu değildir , seyircisi ise koyun değildir. Transfere 3 kuruş harcamamak için Koskoca külübün itibarını yerlere düşürdünüz. Adnanlar gitmeden bu takımdan hiçbir şey olmaz.

:005:

maçımız olduğu günleri nedense hep iple çekiyorum ne olursa olsun ne kadar kötü olursak olalım takımımın maçlarını asla kaçırmam fark yiyeceğimizi bilsem bile.. bugünde bi an önce maçın başlamasını istiyorum bi umut mu başka bir şeymi bilmiyorum ama bizim maçları izlemeden duramam ben :D

Yenilsek ne olur Hagi gider mi hiç :) Boş heves...

Halbuki 2011 Galatasaray'ın dönüm noktasıydı. Avrupa da bile sayısı çok az olan Mükemmel stadın bitmiş , artık yeniden şahlanma zamanın gelmiş ama nerde Adnanlarda Yarışmacı ruh . Taraftarını bu kadar üzmüşsün . İnsan transfere çok önceden başlar , kaliteli futbolcuları stat açılışına yetiştirip gönül alır ama nerde , bedavaya Kazımlar , Zapatalar varken Galatasarayın yüksek menfaatlerine ters olur kaliteli oyuncu transferleri . İddaa ediyorum Adnanlar yüzünden yakında takım forma satamayacak . Hala yüzsüz yüzsüz suçlucak birilerini arıyorlar ...

Hiç bir Galatasaray başkanı Galatasaray markasına bu denli zarar vermemişti .

Ya fazla birşey istemiyorum, yine yenilelim ama şöyle 1-2 organize atak geliştirelim, 1-2 pozisyona girelim artık bir zahmet ya. Top ileri gidiyor, duvara çarpmış gibi geri dönüyor, deli olucam ekran başında. Bu gidişle gol atmamız sadece Stancu'nun uzaktan attığı bir şuta veya bir karambole bağlı kalacak.

Ne kadar bilet satilmis acaba 315 metre olan pankart tum tribunleri kapsiyacakmis sanirim

sezon sonu yerli yabanci cogu gitmeli.alin su adamlari;ochoa- ömer toprak-mikael ciani-gökhan inler-flamini-volkan sen-gervinho-emenike-emana. aslinda hayal degil ama adnanlarla hayal tabii

bizim keita harbiden q7 den daha verimliymis be.

maçımız olduğu günleri nedense hep iple çekiyorum ne olursa olsun ne kadar kötü olursak olalım takımımın maçlarını asla kaçırmam fark yiyeceğimizi bilsem bile.. bugünde bi an önce maçın başlamasını istiyorum bi umut mu başka bir şeymi bilmiyorum ama bizim maçları izlemeden duramam ben :D

Aynen aga belki maçtan sonra sinirden alıyıcağımı biliyorum ama yinede maç günü gelmesini ve maça bakmayı istiyorum işte bunun adı SEVGİ ...

Valla Girezunspora karsi verdigimiz gibi sacma sapan pozisyonlar verirsek, zorlaniriz.

Hagi artik görse sunu, bu kadar defansif oynatiyor ama ne bicim pozisyonlar yiyoruz, goller yiyoruz.

Madem öyle, oynat ölümüne ofansif futbol, senin kadron defansin d sinden anlamiyor.

giresunspor derken:))

yenilçez yine hiç izleyesim yok

sezer öztürk cezalıymıs. biz bu takımı yenmemiz lazım. ben stancudan gene gol bekliyorum..

Aynen aga belki maçtan sonra sinirden alıyıcağımı biliyorum ama yinede maç günü gelmesini ve maça bakmayı istiyorum işte bunun adı SEVGİ ...

seninki karasevda. sana ferhat göcerden kalp kırılsada sever sarkısını armagan ediyorum::)

Geri
Üst Alt