STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Yine Cana stoper, Neill orta saha oynarsa izlemem maçı falan.

valla ben kazımı begenmiyorum gol atabilir ama stili hic hosuma gitmiyor. ne özelligi varki bu adamın calım bile atamıyor.

Insua'nin oyununu pek begenmiyorum ama yine Balta oynarsa o mevkide, Hagi'de ciddi bir beyin sorunu var demektir.

kazım,hagi nin taktik sisteminde defansı fiziğiyle ve presleriyle yıpratan ve arkadan gelen stancuya boş alan yaratmaya çalışan bir oyuncudur.

valla ben kazımı begenmiyorum gol atabilir ama stili hic hosuma gitmiyor. ne özelligi varki bu adamın calım bile atamıyor.

Pino ve Arda sakat olmasa Kewell´in yerine Arda, Kazim´in yerine de Pino oynardi. Ama yoklar maalesef. Aydin capsizi oynayacagina Kazim oynasin simdilik. Elden ne gelir ki baska? Vafr mi baska alternatif?

bu aksamki macı da kaybedersek 4 macta zar zor 1 galibiyet 3 güle oynaya yenilgi. Bu nasıl bir istatistiktir yahu.

Pino ve Arda sakat olmasa Kewell´in yerine Arda, Kazim´in yerine de Pino oynardi. Ama yoklar maalesef. Aydin capsizi oynayacagina Kazim oynasin simdilik. Elden ne gelir ki baska? Vafr mi baska alternatif?

hagi bi oyuncu alınca ona takıyo pino iyileşince yine kazım oynar gibi geliyo bana . şuan için mantıklı dediğin doğru ama .

Utanc verici bir durum; anti-futbol takimlari dedigimiz Konya ve Sivas 17 ve 19 gol atmislar, biz 20. 19 macta 20 gol ne ya. :D

hagi bi oyuncu alınca ona takıyo pino iyileşince yine kazım oynar gibi geliyo bana . şuan için mantıklı dediğin doğru ama .

Evet o konuda haklisin. Hagi´den habersiz Messi´yi alsan oynatmaz bu adam :) Cok inatci. Ya bosuna hersey ya aslinda. Sezon sonunu öyle böyle getirelim de artik, sonrasina bakariz. Hagi kesin gider, yeni yapilanma olur herzamanki gibi :) Umarim bu yapilanma bu sefer tutar :)

Maça çubuklu forma ile çıkacakmışız..

Utanc verici bir durum; anti-futbol takimlari dedigimiz Konya ve Sivas 17 ve 19 gol atmislar, biz 20. 19 macta 20 gol ne ya. :D

Hagi de anti futbol oynatiyor. Tek hedef yenilmemek. Futbol oynadigimiz yok ki bizim. Anadolu takimlarini kilitlemeye calisiyoruz.

sarpı falan ıslıklasalar keşke.Utansa yerin dibine girse.

sarpı falan ıslıklasalar keşke.Utansa yerin dibine girse.

Adam yeteneksiz, futbolcu da gerekli olan özellikler yok, zorla mi oynatiyor kendisini? Isliklanmasi gerek olan kisiler belli.

Geri
Üst Alt