STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Pankartta ne yazacak ? Tahminler yada duyum var mı :D:D

pankartı ne zaman açacaklar maçtan öncemi maç sırasında mı ona göre erkenden açalım tv yi :)

Sanki ortada bi takım var hakları yeniliyo :lol: protestoymuş pff...:rolleyes:

Kazanırız diyemiyoruz maalesef,bu hallere getirenler utansın.

GALATASARAY: Zapata, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Cana, Culio, Yekta, Kazım, Kewell, Stancu

hagi yine kazımı oynatır kesin . bizede maç izlemek haram olur .

türkiye liginde bu kadro yeterli bence. 2007-2008 de 79 puanla sampiyon olurken orhan aklar orkunlar vardı::)

en az 8 takımın kadrosu bizden 3 gömlek iyi..kayseriyi izliyorum gözlerim kapalı mesela..hatta abartıyorum dün akşam manisayı bile gıptayla izledim..yedekten makukula ve m.erdoğan girdi..

sözün özü:geçmişle yaşamayalım mucizeler yüz yılda bir yaşanır kadromuzu GSARAYA yakışır bir seviyeye getirelim..tavşan kalmadı şapkada artık.bunu anlayalım.

Yine maçlara gitmeye başlıyoruz bakalım. Galibiyetle ilgili tek kelime etmeyeceğim ancak futbol işkence olmasın yeter...

Beyler stadın otoparkı kullanım aşamasında mı? Arabayla gidilebiliyor mu?

Gidilebiliyorsa, arabayla gidersek trafik açısından problem oluyor mu?

Bugün yine balta işkencesi var...

en az 8 takımın kadrosu bizden 3 gömlek iyi..kayseriyi izliyorum gözlerim kapalı mesela..hatta abartıyorum dün akşam manisayı bile gıptayla izledim..yedekten makukula ve m.erdoğan girdi..

sözün özü:geçmişle yaşamayalım mucizeler yüz yılda bir yaşanır kadromuzu GSARAYA yakışır bir seviyeye getirelim..tavşan kalmadı şapkada artık.bunu anlayalım.

abartmayalım ya bizim en iyi adamlar hep sakat olmasa ve hakemlerin sacma sapan hataları olmasa bu takım öyle yada böle sampiyonluk potasında olurdu. hangi 8takımmıs o bizden 3 gömlek üstün olan. ben inanmıyorum öyle seylere. basımızdaki adamlarda cok beddua yemisler belliki. takım belini dogrultamıyo..

abartmayalım ya bizim en iyi adamlar hep sakat olmasa ve hakemlerin sacma sapan hataları olmasa bu takım öyle yada böle sampiyonluk potasında olurdu. hangi 8takımmıs o bizden 3 gömlek üstün olan. ben inanmıyorum öyle seylere. basımızdaki adamlarda cok beddua yemisler belliki. takım belini dogrultamıyo..

bizim yabancılar dönünce nasıl olcak kaliteli bir takım olmamız için en az 8 yabancı oynatmamız lazım

zapata

sabri neill servet insua

cana

misimovic culio

pino arda

baros

eskiden yenemiycemiz takim yoktu simdi ise yenebilecegimiz 4_5 takim var diye düsünüyoruz.

maçtan bi kaç dk önce açıkcakmış pankart 315 metreymiş :D

bizim yabancılar dönünce nasıl olcak kaliteli bir takım olmamız için en az 8 yabancı oynatmamız lazım

zapata

sabri neill servet insua

cana

misimovic culio

pino arda

baros

ben herkes düzelse. zapata sabri neil servet caglar. arda pino culio yekta. stancu baros böle 11 can yakar bence:)

Artık umursamıyorum hiçbirşeyi. Hagi istediği kadroyla çıkarsın takımı. Beni ekrana bağlayan bir takım olmadıktan sonra hiçbirşeyi eleştirmeyeceğim. Bu sezon bitsin de rahatlayalım biraz.

Geri
Üst Alt