STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Yardımlarınızı bekliyorum beyler. :o

Renktaş ben gidilmiyor diye biliyorum.Yani gidebiliyorsun da şuan için otopark kartı olanlar girebiliyor.Onuda kulup veriyor diye biliyorum.Yanlıs bilgi de olabilir :o :D

bam,balta,servet gibileri ıslıklanmayı geçtim odunla kovalanmayı hakediyor. bunlar futbolculuğunu geçtim Galatasaray değerlerini ayaklar altına aldılar.Geçen yıl gitmesi gerekenlerin bu yıl kadroda olması sayesinde bu hallere düştük.Bu herifler gidene kadar rahat yok beyler.

Yarim saat sonra Cenk Tosun´u izlerim ve Adnan Sezgin´e güzelce küfür ederim :) Küfür kültürüm öyle gelisti ki Adnan´lar sayesinde anlatamam :)

Böyle çıkarabilir Hagi.

Ama bence Kewell solda Stancu ile uçta oynamalı..

Artis Bulent Uygun gol atilinca abartili sevinc gosterisi el kol hareketi yapiyor ya...Aman deyim, sakin gol yemeyelim...Tahammul edemiom adamin gol sevincine....:42:

yazmayın gözünüzü seveyim yazmayın hakanı kadroya ne olur yazmayın lütfen yazmayın şu herifi kadroya. antep maçında onun yaptığını bende yapardım emin olun. çok güzel adam kaçırırım mükemmel izlerim pozisyonları bende.

Yardımlarınızı bekliyorum beyler. :o

Henüz stadın otoparkına gidilemiyor. Sadece loca ve VIP koltuk sahiplerine özel bir bölüm açık. Fakat stadın karşısında metro otoparkı varmış, millet oraya bırakıp yürüyormuş karşıya. Ben henüz denemedim arabayla gitmeyi ama metro da çok baydı, belki denerim bugün o otoparkı..

Kewell oyun tarzini degistirmesi lazim. Fazla topla oynamamali, oyun zekasi yüksek bundan iyi yararlanmali. Ryan Giggsin yaptigi gibi, dribblingin krali bir zamanlar simdi kontrollü.

bam,balta,servet gibileri ıslıklanmayı geçtim odunla kovalanmayı hakediyor. bunlar futbolculuğunu geçtim Galatasaray değerlerini ayaklar altına aldılar.Geçen yıl gitmesi gerekenlerin bu yıl kadroda olması sayesinde bu hallere düştük.Bu herifler gidene kadar rahat yok beyler.

Rijkaard'ı gönderdiler.Hadi Hagi yeni geldi bilmiyordu. Yönetimi anlamıyorum.

Yönetimin göndermesi lazımdı bunları.

1-1 biter hacılar, gidin basın iddaya :)

yazmayın gözünüzü seveyim yazmayın hakanı kadroya ne olur yazmayın lütfen yazmayın şu herifi kadroya. antep maçında onun yaptığını bende yapardım emin olun. çok güzel adam kaçırırım mükemmel izlerim pozisyonları bende.

biz de istemiyoruz ama biz onu Hagi'nin çıkaracağı kadroyu tahmin ederek yazdığımız için mecbur onuda yazmak zorunda kalıyoruz..

Rijkaard'ı gönderdiler.Hadi Hagi yeni geldi bilmiyordu. Yönetimi anlamıyorum.

Yönetimin göndermesi lazımdı bunları.

Sezon başında bu temizlik yapılamadı şimdi gene çıkıp formayı haketmeyenler gidecek diyorlar ve gör bak gene yabancı oyunculara fatura kesilcek bunlar kalacak.Adım gbi eminim.

Sezon başında bu temizlik yapılamadı şimdi gene çıkıp formayı haketmeyenler gidecek diyorlar ve gör bak gene yabancı oyunculara fatura kesilcek bunlar kalacak.Adım gbi eminim.

Aynen.Bunlar arkayı kurtarmak için yararlı olan Culio'yu bile gönderirler artık bundan eminim.

Galatasaray 2010-2011 sezonu formayı haketmeyenler listesi :

1- Misimovic

2- Insua

3- Kewell

4- Neill

5- Zapata

6- Yekta

Bunlar gider haketmiyor diye sezon sonu :)

Bütün servetinizi "alt olur"a yatirin :) Evinizi arabinizi satin alta yatirin :D

Galatasaray 2010-2011 sezonu formayı haketmeyenler listesi :

1- Misimovic

2- Insua

3- Kewell

4- Neill

5- Zapata

6- Yekta

Bunlar gider haketmiyor diye sezon sonu :)

Taraftarın sevdiği adamları gönderirler,Cana,Baros, Pino gene bir dolu yabancı alınır bamlar baki kalır.

Gol olur yağarız bugün:lol:

Geri
Üst Alt