STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Her ne kadar ligde bir iddamız kalmasada şu pazar gününe tek anlam katan bu aksam maçımız olması kötü de olsak insan

seviniyor bu aksam maç var diye

Rahat kazanırız erken golü bulursak !

Neill orta saha oynar yine. :asd:

Bu ara konya antep macinda bizim ibra batdal ne yapacak ilk 11 cikiyor maca.

Kombinem var, maça gideceğim ama resmen yenilelim, bu yönetim daha da rezil olsun istiyorum ya. Sivas maçında da gol atınca zerre kadar sevinmedim. Çok karışık duygular yaşatıyor bu yönetim bana.

Hagi gidip Misi geri gelcekse inş yeniliriz diyorum (ne hallere düştük ya )

Taraftarda inş bi protesto yaparlar hem BAM ve Baltalar için hemde MİSİ'nin geri dönmesi için

Hagi Cana ortaya, Neill defansa .. sacmasapan fikirler deneme!

disiplinli kazim yerine disiplinli misi'yi izlemek istiyorum ,

bu yonetimde para çok anlasilan hagi kaç aliyor misi kaç aliyor yillik? hagi kazimi istiyor aliyorlar ama misi anlamsiz bir sekilde yok, lutfen hagi git,

insallah bugun stadda adam akilli protestolar olur, yonetim istifa zaten hem aptal tezahurat olur

Arkadaşlar Misi'nin 2. taksiti y attı mı? Eğer öyleyse biri bu durumu açıklayabilir mi ? :)

hagi sezon sonu kesinlikle gönderilecek bence.misiyi de bu yuzden yollamadılar.zaten misinin demeci var adnan sezgin beni oyalıyor bugun,yarın diye.sezon sonu hagi gider.misi affedilir.

Peki Misi'nin 1 sene yatmasını kim açıklayacak hesabını kim verecek? Bu kadar vizyonsuz bi başkan görmedim ben.

hagi sezon sonu kesinlikle gönderilecek bence.misiyi de bu yuzden yollamadılar.zaten misinin demeci var adnan sezgin beni oyalıyor bugun,yarın diye.sezon sonu hagi gider.misi affedilir.

Bence misi anlasti bile bir takimla belki schalke,ve onun icin ikinci taksit yatirildi,ya hic zarar etmeden gidecek misi yada cok az bir karla ,ben öyle dusünüyorum

beyler ben fenerliyim, sirf su cumleyi yazabilmek icin uye oldum... lutfen bu maci yenin, sonraki macida yenin, bjkle oynayincada yenin, bi sekilde ligi bjk nin ustunde bitirin.. cidden artik 3. buyuk olmak biyerlerine oturmus, komik olmaya basladilar

pankart bir tribüne sığmıyor o ne biçim bişi öle ya şok oldum ama ne yazdığı hala bilmiyoruz

3 tane golü bir arada görmemiz kıyamet alametidir. 1 tane zor atarız.

Geri
Üst Alt