STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Vurursa gol olur.

Gol olur yağarız bugün:lol:

Ben de aynı düşüncedeyim. Onun için mac 1-1 biter diyorum. Zira bizim lügatta artık "gol olup yagmak" ancak 1 gol atmak demek oluyor.

Yagmurumuz bu kadar ne yapalım. Şöyle gümbür gümbür yagamıyoruz, bizimkisi ancak ahmak ıslatan :)

Ciddiyim ironi yapmıyorum bugün en az 3 gol atarız :D

şöyle içerde farklı kazanır dışardada bi galibiyet olursa varyaaaa.. eski günlerimize döneriz gibime geliyor. takım aslında iyi.. sadece özgüvenleri yok. rakip takımda bunu hissediyo 1-0 önde başlıyo maça..

abartmayalım ya bizim en iyi adamlar hep sakat olmasa ve hakemlerin sacma sapan hataları olmasa bu takım öyle yada böle sampiyonluk potasında olurdu. hangi 8takımmıs o bizden 3 gömlek üstün olan. ben inanmıyorum öyle seylere. basımızdaki adamlarda cok beddua yemisler belliki. takım belini dogrultamıyo..

trabzon,bursa,fener,beşiktaş,kayseri,gantep kadroları "banko" bizden kat kat iyi..manisa nınki tartışılır ama bana göre bizden iyi..

bizim kaliteli sandığımız isimler var kadromuzda bu bizim gözümüzü boyuyor..eğer kalitede süreklilik yoksa aldatıcıdır..cana mı mehmet güven mi mesela?bu yılki performanlarını izliyorum mehmet güven 5 tane cana eder.ama biz isme bakıp cana kaliteli diyoruz mehmet güveni biz yolladığımız için tu-kaka oluyor..baros mu simpson mu? yiğit gökoğlan mı arda mı?

bizim önemli futbolcularımızın sakatlanmasaydı tezinize hiç katılmıyorum..kayseri de cangele aylardır yok ama bizim barosu aradığımız gibi arıyorlar mı?

seneye "gerçekten şampiyonluk hedefiyle" yola çıkacaksak bu kadrodan en fazla 7-8 adamla devam etmeliyiz ki bu ekonomik olarak çok zor..bu gerçekte malesef 2 yıl daha ciddi ciddi şampiyonluğa oynayamayacağımız anlamına geliyor..

o 7-8 oyuncuda sabri servet çağlar arda stancu culio neil kazım yekta baros falan...kaldı ki büyük GSARAY beynimizde hep dururken şam.ligi şampiyonluğu hedefinde arda hariç hangisi aday adayı olabilir?

büyük resme bakacaksın her zaman..

eskişehirsporu yeneriz yeneceğiz de ama büyük resim çok karanlık..iç karartıcı yani..

Hagi inşallah Hakan Balta denen insanı bugün oynatırsın da tribünden gelcek tepkileri görürüz.

şöyle içerde farklı kazanır dışardada bi galibiyet olursa varyaaaa.. eski günlerimize döneriz gibime geliyor. takım aslında iyi.. sadece özgüvenleri yok. rakip takımda bunu hissediyo 1-0 önde başlıyo maça..

Aynen.

Bu takımın kendine özgüveni kalmadı sorun orada.

Yoksa kötü top oynamıyolar.

Şaka gibi demi 3 gol atarız deyince ironi yaptığımı sanarlar diye açıklama yapıyoruz. Bu duruma düşürenler utansın?

Gerçekten çok garip.3 gol atarız dememi bile ironi olarak algılayacaklar sanıyorum.

Gerçekten garip. Ah ulan :(

bugün maça gideceğim hala ümit karanın forvette oynadığı bir takımı çok rahat yeneceğiz..maçtaki tek kriterim bu..millet popovlarla oynuyor dia yardırarak oynuyor bizim hocalar hala ümit karanlarda kalmış..

4-1 yeneceğiz.biraz yorgunluktan ve hagiden çekingem var..hakemden de elbet..

Ben Cenk Tosun´u izlemeye gidiyorum. Maca dogru görüsürüz. Adnan Sezgin kulaklarin cinlarsa anlarsin

63831_Galatasaray_SK.jpg

Muhtemelen bu 11le çıkacaktır. Tipik 4-3-3. Ya da Emre Anıl gibi gençler denenebilir. Arena'da oynayacağımızdan galibiyete yakınız diyorum.

Kendi sahamızda zor da olsa kazanırız.

Kalemize gelen ilk iki sut gol olmasa aliriz bu maci .

Maça gidecek arkadaşlar Bam ve Hakan Balta'yı benim yerime de yuhlarmısınız oynamasalar bile. Tepkimizi göstermeliyiz artık bu oyuncular ilk 18'e girmemeli.

Maça gidecek arkadaşlar Bam ve Hakan Balta'yı benim yerime de yuhlarmısınız oynamasalar bile. Tepkimizi göstermeliyiz artık bu oyuncular ilk 18'e girmemeli.

Çözüm bu değil ki usta.Onları bu takımda tutanlarda sorun asıl.

3-1 alıcaz.

Bügün Zaptadanin iyi mi yoksa bos bir kaleci mi oldu ortaya cikar .Birde umarim neilli stoper canayi ön libero oynatir hagi.

Geri
Üst Alt