Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00
abartmayalım ya bizim en iyi adamlar hep sakat olmasa ve hakemlerin sacma sapan hataları olmasa bu takım öyle yada böle sampiyonluk potasında olurdu. hangi 8takımmıs o bizden 3 gömlek üstün olan. ben inanmıyorum öyle seylere. basımızdaki adamlarda cok beddua yemisler belliki. takım belini dogrultamıyo..
trabzon,bursa,fener,beşiktaş,kayseri,gantep kadroları "banko" bizden kat kat iyi..manisa nınki tartışılır ama bana göre bizden iyi..
bizim kaliteli sandığımız isimler var kadromuzda bu bizim gözümüzü boyuyor..eğer kalitede süreklilik yoksa aldatıcıdır..cana mı mehmet güven mi mesela?bu yılki performanlarını izliyorum mehmet güven 5 tane cana eder.ama biz isme bakıp cana kaliteli diyoruz mehmet güveni biz yolladığımız için tu-kaka oluyor..baros mu simpson mu? yiğit gökoğlan mı arda mı?
bizim önemli futbolcularımızın sakatlanmasaydı tezinize hiç katılmıyorum..kayseri de cangele aylardır yok ama bizim barosu aradığımız gibi arıyorlar mı?
seneye "gerçekten şampiyonluk hedefiyle" yola çıkacaksak bu kadrodan en fazla 7-8 adamla devam etmeliyiz ki bu ekonomik olarak çok zor..bu gerçekte malesef 2 yıl daha ciddi ciddi şampiyonluğa oynayamayacağımız anlamına geliyor..
o 7-8 oyuncuda sabri servet çağlar arda stancu culio neil kazım yekta baros falan...kaldı ki büyük GSARAY beynimizde hep dururken şam.ligi şampiyonluğu hedefinde arda hariç hangisi aday adayı olabilir?
büyük resme bakacaksın her zaman..
eskişehirsporu yeneriz yeneceğiz de ama büyük resim çok karanlık..iç karartıcı yani..