STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

eger bu 315 metrelik pankart gercek olursa öteki taraftaralra güzel bir kapak olur ama stada sigmiyormus diye duydum

bizim macı hangi hakem yönetiyo hic bilmiyom:) ilk defa oluyo bu. sogutmuslar benide harbiden hakemi bilmiyorum bu macta ilginc:)

ben tvde felan görmedim dün stada yerleştirenlerden bir çocuk arakadaşıma çektiği videoyu atmış ne yazdığını söylememiş ama kapalı halde duruyor baya uzun bir şey akşam stadda görecez bakalım

Bu Türk futbolu ne kadar sikici böyle ya. Almanya 5. ligi seviyesinde resmen. Konya - Antep macini izliyorum koca 45 dakikada tek bir atak yapamadi iki takim ya. Kirolar gibi orta alanda debelenip duruyorlar. Mehmet Batdal tam bir kazma. Yani üstüne tanimam kazmalik konusunda. Nasil aldilar Galatasaray´a anlamak mümkün degil. Musa Cagiran´i begendim. 10 tane Sarp eder bu haliyle. Sahanin en kaliteli futbolcusu Almanya´da profesyonel seviyede futbol oynamamis Cenk Tosun resmen. Türk futbolu hala berbat.

Bu Türk futbolu ne kadar sikici böyle ya. Almanya 5. ligi seviyesinde resmen. Konya - Antep macini izliyorum koca 45 dakikada tek bir atak yapamadi iki takim ya. Kirolar gibi orta alanda debelenip duruyorlar. Mehmet Batdal tam bir kazma. Yani üstüne tanimam kazmalik konusunda. Nasil aldilar Galatasaray´a anlamak mümkün degil. Musa Cagiran´i begendim. 10 tane Sarp eder bu haliyle. Sahanin en kaliteli futbolcusu Almanya´da profesyonel seviyede futbol oynamamis Cenk Tosun resmen. Türk futbolu hala berbat.

cenk tosun iyi oynuyomu stancudan iyimi:)

Artik beraberlik bile cok para demek bu ligde, herkes parayi düsünüyorda, ondan böyle.

Welcome To Hell

Bu beşiktaş yöneticileri ne kdar terbiyesiz.Utanmdan çıkmışlar birde toplantısı yapmışlar.Ulan yatın kalkın dua edin hakeme.Maçı 11 kişi tamaladınız.

cenk tosun iyi oynuyomu stancudan iyimi:)

Hayir Stancu´dan iyi degil ama gercekten cok yetenekli. Almanya´da profesyonel seviyede futbol oynamadigini gözönünde bulundurursak ve sahada olanlarin hepsinden daha kaliteli futbol oynuyorsa düsünmemiz gerekir. Topu cok iyi sakliyor, adam geciyor, iyi sut cekiyor, kafa toplarina cikiyor ve daha 19 yasinda. Gelecegi cok cok parlak.

Sirf Kewell ve Neil ttarenadaki ilk maci oldugu icin heycanlaniyorum ve sabirsizlikla mac saatini bekliyorum.

Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..

Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..

Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..

Şu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındamısınız...?? Kazanırsak Gaziantepspor'un maçı nasıl bizer bilmem IBB nin arkasında avaraj ile 6. Oluyoruz.. 5. Beşiktaş ile aramız 3 puana düşüyor ve 4. Kayserispor ile aramız 10 puanda kalıyor..

Herkes Türkiye Kupası diyor ama 3 puanlı sistemde daha Ligde baya maç var... yanı 4. Olma ihtimalimiz hala fena değil bence..

Gaziantepspor çok iyi bir takım ve ilk BAM sız orta saha maçımızda hen şahsen iyi izlenimler aldım..

Ya 15 mac var... 3 puanlik sistemde 4. olmak aslinda olasi birsey hatta normal karsilanabilir birsey ama biz futbol oynamadagimiz icin inanmiyoruz buna.

oyun kurucu olarak cernat bize uymazmi?

türkiyeden volkan sen ve emenike alinsa cok iyi olur.

Geri
Üst Alt