STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Kendinize gelin artık. Biri size canınızı sıkan bir laf söylüyorsa raporlayın cevap vermek yerine. Adamın lafına olmayacak şekillerde cevap verip bir de şikayet ediyorsunuz. Kimse kimseye bir şey ispat etmek zorunda değil burada. Fikirlerinizi de birilerine empoze etmek zorunda değilsiniz. İkili tartışmalara son verin ve maç konusu dışına da çıkmayın !

mağlubiyeti anlarımda, bu rezil futbolun hesabını kim verecek, onu anlayamam işte.

bi top yapamadık, orta sahada bi top alıp ileriye aktaramadık.

varsın yenilelim, ama böyle aciz olmayalım.

geri pas izlemekten midem bulandı artık,

bu takıma; sağbek, solbek, 2 sağlam önlibero ( ernst, emre gibi karakterini beğenmesekte).

servet e kızıyolar neden çok ileri çıkıyosun diye;

iyide arkadaş, servette top istemeye gelen mi var, herkes kaçıyo, herkes başkasını işaret ediyor.

yeter artık.

Tahrik oluyo millet kardeş sizde anlayışlı olun biraz maç sonrası felan hani ..

Birbirinize hakaret etmek zorunda değilsiniz. Sakin sakin de, tartışabilirsiniz.

Hagi kotu teknik direktor olabilir, ama o adam kimse gelmezken kalkti geldi bu takim icin. Elinden geleni de yapiyor. Galatasaray'i Galatasaray yapan 5 adamdan biridir. Oyle kimse "Hagi gitsin, kovulsun" falan diyemez. Ben dedirtmem en azindan.

Sezon sonuna kadar kume dusurse bile bu adama destek olmak, yaninda durmak ona borcumuzdur.

Şimdi cevap verirdim ama uzatmayın diyorlar o yüzden susuyorum senin dedğine göre ozaman 16 yaşındayım diye Galatasarayı sevemem maçlarına bakam uff..

Hagi kotu teknik direktor olabilir, ama o adam kimse gelmezken kalkti geldi bu takim icin. Elinden geleni de yapiyor. Galatasaray'i Galatasaray yapan 5 adamdan biridir. Oyle kimse "Hagi gitsin, kovulsun" falan diyemez. Ben dedirtmem en azindan.

Sezon sonuna kadar kume dusurse bile bu adama destek olmak, yaninda durmak ona borcumuzdur.

Ben derdim sen kimsinde dedirtmiyosun. Sanki babasının hayrına geliyor buraya. Romanya'da hangi takım Hagi'yi takımının başına getirir ki? Burda para kazanıyo işte. Bende her maç Hakan Balta'yı 11 de başlatan bi adama hoca demem arkasında da durmam.

Lincoln, Bülent Korkmaz'a f*ck off dediğinde Galatasaraylılık damarı tutmayanlar Hagi'ye laf söyleyince neden forumu bastılar birden?

Hagi Galatasaray için efsanedir evet.. Ama Adnan Polat'ın da son çare olarak sarıldığı can simidinden başka birşey değildir şuanda..

Doğru der.

Lakin bence seneyi göremeyecek malesef.

biri diğerine veled diyor azar basıyor yönetimde izliyor helal olsun size be !

istifa şart artık ya.. şu aldıkları kaleciye bak .. küfür edicem zor tutuyorum kendimi

1996-1994=2

2000-1994=6

Nerden bilsin Hagi'yi

Sabri bu maç kötü oynadı diye sağ beke çeker ortaya gene ayhanı alır.. görüceksiniz:)

Haftalardır forvetsiz oynadık.Tek adam vardı oda anıl.O zaman oynatmadın şimdi forvet var 4-3-3 oynıcam diye kalkıyon anılı oynatıyon.Ne gerek var allah aşkına.

Maç kötü geçti, hepimiz sinirliyiz evet ama lütfen mesajlarımıza biraz daha dikkat edelim ve biraz saygı gösterelim diğer yorumlara.

yav arkadaş öyle diyorsun'da senin profil resminde adnan sezgin olunca sakinleşsem bile tekrar sinirleniyorum değiştir lütfen şu adamın yüzünü görmeyeyim :(

Amam abi sessiz konuş forumda Sabri'ye laf söyleyince 1 ay ban verirler.Bu adam yüzünden ban yemek bile zamanında(2-3 yıl önce,ve tek cezam) insanın tüylerini diken diken ediyor ya neyse.

:) Editlenmiş mesajım zaten:) Tamam Sabri reis büyüksün takımın en zeki oyuncususun.

Tmm Moderatorler sustuk ama bir iki sayfa geriye giderseniz kim kime velet diyo kim nasıl konuşuyo görursunuz iyi bi Hagi gitsin dedim tamam KALSIN ozaman ne uzatın HAYRİ..

hagi 10 lig macinda 14 puan toplamis...yani mac basina 1,4...bu kadar puani nezaman topladik bzi ya ?! :D

Geri
Üst Alt