STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Lincoln, Bülent Korkmaz'a f*ck off dediğinde Galatasaraylılık damarı tutmayanlar Hagi'ye laf söyleyince neden forumu bastılar birden?

Hagi Galatasaray için efsanedir evet.. Ama Adnan Polat'ın da son çare olarak sarıldığı can simidinden başka birşey değildir şuanda..

He forumu mu bastim arkadasim? Bulent hani Galatasaray'i satip sonra Genclerbirligi Galatasaray'a gol atinca delirmis gibi sevinen, sonra taraftara el kol yapan Bulent mi? O gun Bulent benim icin bitti. Hagi'nin oyle bir hareketi varsa soyle de bilelim.

Hagi'ye kızılmasının en büyük nedeni "ben yaptım böyle yapıcam diye ısrarla yanlışının üstünde durması".Hagi kötü teknik direktör ve ciddi çok kötü teknik direktör..Ona saygım büyük ama 4 hafta sonra Fenerden sahanda 3 gol yersen HAGİ o sahadan küfürler eşliğinde çıkar.

şimdi hagiyi severim felan ama,hagi de babasının hayrına gelmedi.kaç senedir teknik direktörlük yapmıyor adam.boşta.para alıcak.niye gelmesin? taraftarda kredisi de var.2 yönlü düşünelim,hagi gelmesede bize en az onun seviyesinde bir teknik direktör gelirdi

1996-1994=2

2000-1994=6

Nerden bilsin Hagi'yi

2000 deki finali izledim annem babam butun aile korkma ama hatırlamıyorum tamam bu benim suçum değilki Hagininde futbolculuğnda bu takıma neler verdiğini çok iyi biliyorum ama bi oyuncu çok iyi bi futbolcuydu diye ömur böyu bi takımda Tdlık yapamaz...

10 yenilgi Helaaalll

Galatasarayın G.Antep deplasmanında aldığı yenilgi ile ligde 21.maçında 10.yenilgisini aldı. Maçın ardından G.Saray teknik direktörü Gheorghe Hagi yayıncı kuruluşa şu değerlendirmeyi yaptı;

"Oyuncularımız ofansif alanda çok fazla bir şey beceremedi. G.Antep çok iyi bir takım. İlk hatamızda golü kaydettiler. Ondan sonra bayağı zorlandık. İstedik ama olmadı. Bir maçı iyi oynuyoruz ama bir çok oyuncumuz bu hafta takımla birlikte çalışamadı.

Bence bir beraberlik daha iyi bir sonuç olurdu. Özellikle 2.yarıda gol pozisyonları bulduk. Bir topumuz direkten döndü. Maalesef günümüzde değildik. İnşallah bir sonraki maçta daha iyi olacağız..."

Vay vay vay hani 3-3-3-1'ciler nerede? Pollyanna olmaya gerek yık en başından beri söylüyorum bu takımdan birşey olmaz.:yenieek:

He forumu mu bastim arkadasim? Bulent hani Galatasaray'i satip sonra Genclerbirligi Galatasaray'a gol atinca delirmis gibi sevinen, sonra taraftara el kol yapan Bulent mi? O gun Bulent benim icin bitti. Hagi'nin oyle bir hareketi varsa soyle de bilelim.

bursa maçlarına bak o zaman

Türkiye kupasından elenirsek hagiyi ya yollarlar yada sezon sonuna keserler biletini şimdiden.. iddaya bile girerim:)

yazık ya...sabrinin şu takımda oynamasını içime sindiremiyorum...bir insan 5-6 yıl GS gibi bi takımda oynayıp hala orta yapmasını öğrenemez mi...hakan balta...zapata...çile bülbülüm çileee

Galatasaray forumunda HAGI'yi savunuyorum, bu bir ilk olmali.

Teknik direktorlugunu degil, bildigin adamin kendisini savunuyorum. Hagi gitsin, kovulsun falan diyenler var. Gidecekse sezon sonu kendi isterse gider. Yoksa 1.5 senelik sozlesmesi var. Uzatmayin, takima destek falan verin.

[video=dailymotion;xjls8]https://www.dailymotion.com/video/xjls8_abdul-kader-keita[/video]

:(:(

Hayri önemli olan yaş değil futbol bilgisidir senin tabirinle 30 yaşındaki bir adam futbol uzmanı ama benim onlarca tanıdığım kişiler futboldan çaktıkları yok göya çakanlarında yorumlarına gülesim geliyor saçma sapan konuşuyor.Çok güzel bir atasözü vardır Hayri Akıl yaşta değil baştadır Hagi iyi bir futbolcuydu lafımız olamaz ama hiç bir zaman teknik direktör olabilecek kapasiteye sahip değil

Galatasaray_2000_senesi_Tam_Kadro_Resimi.jpg

Missi..Missi..Missi..

Müthiş Kadro

kadroao.th.jpg
[/URL][/IMG]

Çıldırtmayın insanı ya Hagi'nin ne suçu var? Kaç senedir kaç teknik direktör geldi, hangisi ne yaptı da Hagi'ye sallıyorsunuz? Bu rezil kadro ile Hagi veya X teknik direktör ne yapabilir? Burada suçlu olan kişi Adnan Polat'tır.

Vücudunuza giren oksijeni beyninize yönlendirin birazcık gözünüzü seveyim..

stancu forvet arkası oynamalı yada forvet..

Hayri önemli olan yaş değil futbol bilgisidir senin tabirinle 30 yaşındaki bir adam futbol uzmanı ama benim onlarca tanıdığım kişiler futboldan çaktıkları yok göya çakanlarında yorumlarına gülesim geliyor saçma sapan konuşuyor.Çok güzel bir atasözü vardır Hayri Akıl yaşta değil baştadır Hagi iyi bir futbolcuydu lafımız olamaz ama hiç bir zaman teknik direktör olabilecek kapasiteye sahip değil

Anlamadan yazarsan boyle olur tebrikler

Geri
Üst Alt