STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

abi her kalecimi böyle sacma sapan goller yer. ulan yoldan birini koysak kaleye o golü yemes.. resmen şaka gibi kaleciler alıyoruz. kaleye bidon talep ediyorum lütfennn..

emirhan

sabri paftan biri servet insua

cana neill culio

stancu kazim kewell

ben bu kadroyu bir gun gormek istiyorum lutfen

abi her kalecimi böyle sacma sapan goller yer. ulan yoldan birini koysak kaleye o golü yemes.. resmen şaka gibi kaleciler alıyoruz. kaleye bidon talep ediyorum lütfennn..

Parasıyla bişey aldığımız yok kardeş:) yolda karpuzcu görsek beleş diye getircez:) alıyoruz lafını kullanmayalım lütfen

Eskişehir'e gitseydik bu hafta, mağlup olabilirdik. Haftaya 3-4 farklı alırız. Şampiyonluğa giden trabzon, bugün çok zor kazandı Sivas'ta. Geçen hafta bursa zor kazandı. bu takımlar bizden kat kat oturmuş takımlar son 2 sezon kadroları düşünüldüğünde. Sezon sonu herşey netleşecek. Özellikle ilk yarıdaki paslaşma ve pres gerçekten çok hoştu. Olay bursa maçına döndü.

Sol kanada koyabileceğin Culio'dan başka adam yok. Onu mecburen ortada kullanmalısın. Arda-Kewell yok. Emre Çolak yetmiyor.

Sağ kanatta Kazım var ama Sabri ofansif olarak oranın adamı değil. Sırf direnci artırmak için sağ iç oynuyor. Sağ kanadı Sabri'nin kötü oyunu nedeniyle kullanamıyorsun.

Kanatları kullanamadığın maçta pozisyon üretmen de zor hele deplasmanda. Yekta sağ içte defansif olarak etkili olur mu? Bilemiyorum.

tekrar tekrar soyluyorum

eğer teknik direktörün hagiyse, kalecin zapataysa ve forvetin colinse

bundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur

ya kazım gayet iyiydi neden kazım'a karşı bi kin var herkezde..stancu az daha becerekli olsa gol atıyoduk adamın sayesinde

herkes zapataya takmış gidiyor...

her maç gol yiyoruz zaten üstelik bu maç 1 gol yedik sevinmemiz lazım az yedik diye... kaleci neresiden yerse yesin sonuçta yenmiş bir gol...

ama forvet ne öyle? 90 dakika boyunca ne yaptı kazım? ondan forvet olursa bu kadar olur...

1 tane şut var o da 68. dakikada direkten dönen şut o kadar... bunun dışında ne organize atak var nede göze hoş gelen bir futbol var...

o sabrinin ne işi var ortasahada? futbol sadece sağa sola koşmak mıdır? ortasahada oynayan adamın biraz olsun futbol bilgisi olması lazım vizyonu olması lazım, bunlar sabride var mı? 30 senedir orta yapamayan adam ortasahada oynarsa bu kadar olur...

sağ ve sol bekler zaten felçler... yapacak bişey yok... daha oynatsın o baltayı hagi efendi... neyse sene sonu o da yolcu...

neyine ihtiras yapıyor misimovic için acaba sormak lazım kendisine... neyse sene sonu yolcudur abbas...

Kazım bu maç forvet oynamadı

her maç gol yiyoruz zaten üstelik bu maç 1 gol yedik sevinmemiz lazım az yedik diye... kaleci neresiden yerse yesin sonuçta yenmiş bir gol...

ama forvet ne öyle? 90 dakika boyunca ne yaptı kazım? ondan forvet olursa bu kadar olur...

1 tane şut var o da 68. dakikada direkten dönen şut o kadar... bunun dışında ne organize atak var nede göze hoş gelen bir futbol var...

o sabrinin ne işi var ortasahada? futbol sadece sağa sola koşmak mıdır? ortasahada oynayan adamın biraz olsun futbol bilgisi olması lazım vizyonu olması lazım, bunlar sabride var mı? 30 senedir orta yapamayan adam ortasahada oynarsa bu kadar olur...

sağ ve sol bekler zaten felçler... yapacak bişey yok... daha oynatsın o baltayı hagi efendi... neyse sene sonu o da yolcu...

neyine ihtiras yapıyor misimovic için acaba sormak lazım kendisine... neyse sene sonu yolcudur abbas...

Bi gol yedik demişsinde adamlar zatne 1 kere geldi?

Sabri geçen hafta ordayken herkes övüyordu zaten yeni bişey değil. sağ bek zaten hep sorun bizde sol bek zaten yok.. Neyse dediğin gibi oynatsın hagi hakan baltayı o ş.....in yüzünden avrupadan elendik rijkaard gitti şimdide hagi çekiyor bu adamdan.. ve biz.

Ustam forvet ne yaptı diyorsunda.Forvet forvet te mi oynadı.Bir takım bu kadar geriye gelip top çıkartırsa zaten gol atamazsın.Stancu ceza sahasında öyle bir müdahale yaptıki servet felan olsaydı o pozisyonun içinde kesin gol olurdu.Tamam deplasmanda biraz daha tedbirli olursunda bu kadar korkak oynamaya hakkın yok.

180782_193037484056952_100000521059050_654138_4511562_n.jpg

Seni yollayanlarda gidicek az kaldı..

Maçlar bitince foruma bilerek 2 saat girmiyorum, herkeste bir öfke hali ; beyler sakin olun bu takımın kapasitesi bukadar, forma oynuyor sahada, statta iç sahada etkili oluyor, yönetimin hedefleri Galatasarayın hedeflerinin yanında çok küçük, bu adamlar gitmezse seneyede dandik bir takım kurarlar beleş oyuncularla, 2012-2013 sezonunda sağlam bir yönetimle tekrar eski günlerimize döneriz, rahat davranın artık yapacak birşeyimiz yok

170520101003198002126.jpg

Konukların içindeki Kuşlara gelsin:)

Maçta en çok sinirlendiğim nokta. Bir insan bu kadar sürede kendini hiç mi geliştirmez? FR varken biraz toparladı diyorduk ama değişen bir şey yok. Futbol zekâsı sıfır. Orta açamıyor, şutları dağlara taşlara gidiyor. Bir futbolcunun koşması yeterli mi GS orta sahasında oynaması için? Yeter artık yahu bıktım ben Sabri'yi izlemekten.

180782_193037484056952_100000521059050_654138_4511562_n.jpg

Seni yollayanlarda gidicek az kaldı..
Kar ettik ya, uefadan elenmenin yada ligi bu sıralarda bitrmenin yada cl gelrlerinden olmamizin ne önemi var kar ettik keitadan değilmi? Koyma kardeş şu adamin resmini ben bile sinirleniyorum düşündükçe.

Kar ettik ya, uefadan elenmenin yada ligi bu sıralarda bitrmenin yada cl gelrlerinden olmamizin ne önemi var kar ettik keitadan değilmi? Koyma kardeş şu adamin resmini ben bile sinirleniyorum düşündükçe.

şenol güneşin beşiktaş maçında takımı yedek çıkarması gibi. 2012 de avrupaya gidelim diye adamları sattı çapsız yönetim. ulan zaten gidemiyosunuz takımı rezil ettiniz !!!!

Maçta en çok sinirlendiğim nokta. Bir insan bu kadar sürede kendini hiç mi geliştirmez? FR varken biraz toparladı diyorduk ama değişen bir şey yok. Futbol zekâsı sıfır. Orta açamıyor, şutları dağlara taşlara gidiyor. Bir futbolcunun koşması yeterli mi GS orta sahasında oynaması için? Yeter artık yahu bıktım ben Sabri'yi izlemekten.

Acı olan sabrinin bu takımda oynayan en iyi 4-5 yerliden biri olmasi.

şenol güneşin beşiktaş maçında takımı yedek çıkarması gibi. 2012 de avrupaya gidelim diye adamları sattı çapsız yönetim. ulan zaten gidemiyosunuz takımı rezil ettiniz !!!!

Ne diyim inşallah bağıra bağıra, zorla giderler o koltuktan.

Sevgili arkadaslar evet Hagi Teknik Direktör felan olmayabilir..!!

Ama...!!!

Yahu Galatasaray Formasi Giyen Futbolcular, Orta Sahada Gaziantepsporun Paslarini seyretmesinimi söylemistir Hagi...?!!

Hakan Balta´nin Galatasaray´i katletmesinimi söyledi Hagi..? Hakan Baltanin kacinci Maci oldu bilmiyorum..!!

yönetim cok zor durumda...

hagiyi kovmak isteseler kovamazlarr cünkü ozaman sizin ne isiniz var derler o koltukta...

hagi yi kovmasalar maglubiyetler ve kötü futbol devam edecek ve yönetim yine yipranacak...

yani 2 ucu moklu degnek :D

sezon sonuna kadar bekleriz ...sezon sonu yönetimi indirirler ellaaaaaaaaaaaaam :D

Geri
Üst Alt