Tayfur TARIKOGLU
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 203
- 0
- 976
Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu
Rigobert geldi.:akansular:
Rigobert geldi.:akansular:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam sende iyi Gün Taraftarligina onay vermissin.. sorun yok...
Haftaya bu oyunla IBB´yi yenersek Abdullah Avci´nin anasini aglatir medya valla![]()
O dediklerini Lucescu kac sefer yapti biliyomusun? Veya Feldkampin ilk doneminde kac kere rakipleri bu taktikle kitledigini biliyomusun? Belli ki bilmiyosun, bari sus ve seneyi beklemeye basla.
Saçmalamışsın,bugün bucaya karşı defansif diye sarpı oyuna alan,yarın fb karşısında kaleye ikinci kaleciyi alır gibi bi karşılık vereyim bende senin cevabına ,oldu !!!
hangi kanalda ya ? lig tv demi song
Bak BAM oynamadı. Barış sakat Ayhan cezalı. Tek Sarp'ı kesti. Onu da sakatlandıktan sonra 11'e almadı ama elinde oyuna sokacağı ilk futbolculardan olarak tutuyor. Hakan Balta'yı da sakat olduğu için kesti. Dua edelim Antep maçında Neill'i orta saha da oynatmaz. Aldırdıkları orta da derken neden Zapata Yekta'yı saymıyosun. Ben sana yine diyorum madem oynatmıycak yedek kulubesi için 4 milyon fazla değil mi bu sene için? Oraya gelene kadar daha çok eksiğimiz var.
İşte senin o begendiğin lucescu bunları yaptığı için gönderildi Galatasaray dan.sende bunu bil..
Adam amma karizma ama değil mi?![]()
Açıklamalrında Zapata dısında başka isimler istemiş menajerlermiz ise öneriler sonucu Zapataya gitmiş. Yektayı o mesjımda anlattım dikkatlı okursan oynatmak istemese hiç oynatmazdı benim düşüncem ortasahada fizik kuvveti olarak suan yeterli görmüyor güçlenmesini bekliyor maç sıkısınca oyuna aldı sonradan oyuna diri bir ortasaha olarak girdi ve kaybolmadı maç basında oynasaydı etkisiz kalabılır ve oyunda kaybolabılırdı nitekım soradan girdi topu kaptı atağı baslttı ve gol geldi.
Hepimiz takımın iyiliği için konusuyoruz sen istifayı kurtuluş olarak görüyorsun ben zaman ve sabrı. Hayırlısı ne ise o olsun klüp için.Neyapabilirizki başka