STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Song konuşuo :)

O dediklerini Lucescu kac sefer yapti biliyomusun? Veya Feldkampin ilk doneminde kac kere rakipleri bu taktikle kitledigini biliyomusun? Belli ki bilmiyosun, bari sus ve seneyi beklemeye basla.

İşte senin o begendiğin lucescu bunları yaptığı için gönderildi Galatasaray dan.sende bunu bil..

Haftaya Neill cezalı..Ayhan ortasahaya,Ayhan'a kızıyoruz ama en azından gerçek mevkisinde bir oyuncumuz oynar..Anlaşılan yektaya fazla şans vermeyecek..Neill ortasahada ağır ve çok ayarsız toplar atıyor..Hagi en azından oyuncuları lütfen yerinde oynat.

hangi kanalda ya ? lig tv demi song

Saçmalamışsın,bugün bucaya karşı defansif diye sarpı oyuna alan,yarın fb karşısında kaleye ikinci kaleciyi alır gibi bi karşılık vereyim bende senin cevabına ,oldu !!!

Defansif oyuncuların yorulduysa forvet oyuncusu mu alırdın sen Hagi'nin yerinde olsan?

song iyidir, iyi, severim Songu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Bak BAM oynamadı. Barış sakat Ayhan cezalı. Tek Sarp'ı kesti. Onu da sakatlandıktan sonra 11'e almadı ama elinde oyuna sokacağı ilk futbolculardan olarak tutuyor. Hakan Balta'yı da sakat olduğu için kesti. Dua edelim Antep maçında Neill'i orta saha da oynatmaz. Aldırdıkları orta da derken neden Zapata Yekta'yı saymıyosun. Ben sana yine diyorum madem oynatmıycak yedek kulubesi için 4 milyon fazla değil mi bu sene için? Oraya gelene kadar daha çok eksiğimiz var.

Açıklamalrında Zapata dısında başka isimler istemiş menajerlermiz ise öneriler sonucu Zapataya gitmiş. Yektayı o mesjımda anlattım dikkatlı okursan oynatmak istemese hiç oynatmazdı benim düşüncem ortasahada fizik kuvveti olarak suan yeterli görmüyor güçlenmesini bekliyor maç sıkısınca oyuna aldı sonradan oyuna diri bir ortasaha olarak girdi ve kaybolmadı maç basında oynasaydı etkisiz kalabılır ve oyunda kaybolabılırdı nitekım soradan girdi topu kaptı atağı baslttı ve gol geldi.

Hepimiz takımın iyiliği için konusuyoruz sen istifayı kurtuluş olarak görüyorsun ben zaman ve sabrı. Hayırlısı ne ise o olsun klüp için.Neyapabilirizki başka

Berbat bir oyun, berbat oyuncular, berbat teknik ekip ve berbat hakemler. Mükemmel bir stada hiçbiri yakışmıyor. Zaten stadın hatrı olmasa kazanmak da imkansız heralde.

Culio Reyiz konuşuyor :)

Haftaya banko maç söylüyorum.Buca-Bursa Ms:1

Culio nediy, nediy Culio?

Adamim ya, en cok sevdigim topcu.

Culio çıktı demin de, taraftarın sevgisinin onu çok etkilediğini söyledi soru üzerine.

+

Deplasman ve içsahada farklı Galatasaray olmasını oyuncular olarak kendileri de cevabını arıyolarmış.

Umarım en yakın zamanda bulurlar. :)

Adam amma karizma ama değil mi? :)

Bizdeyken Avrupada bir anket yapılmıştı adam En şık giyinenler listesinde Beckhamı filan silip atmıştı 1.olmuştu cidden çok karızma :D

Edit: 1 olmamaış olablir ama Beckhamı geçmişti :D

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Açıklamalrında Zapata dısında başka isimler istemiş menajerlermiz ise öneriler sonucu Zapataya gitmiş. Yektayı o mesjımda anlattım dikkatlı okursan oynatmak istemese hiç oynatmazdı benim düşüncem ortasahada fizik kuvveti olarak suan yeterli görmüyor güçlenmesini bekliyor maç sıkısınca oyuna aldı sonradan oyuna diri bir ortasaha olarak girdi ve kaybolmadı maç basında oynasaydı etkisiz kalabılır ve oyunda kaybolabılırdı nitekım soradan girdi topu kaptı atağı baslttı ve gol geldi.

Hepimiz takımın iyiliği için konusuyoruz sen istifayı kurtuluş olarak görüyorsun ben zaman ve sabrı. Hayırlısı ne ise o olsun klüp için.Neyapabilirizki başka

Hayırlısı diyelim o zaman.

Geri
Üst Alt