STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB - Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Len olm len manyak mı çıldırdı mı bu adam niye M.Sarp'ı oynatıyor yav? Ayhan bile bu adamdan daha iyi. + Yekta niye oynamıyor? Sakat mı?

Sarp Misi varken onun önünde oynuyordu, bu mac Barosun yanindan ayrilmaz, forvet olur.

O sadece isler iyi gidince öyle yapiyor. Ben yaptim diyor hep. Ama bir maglubiyet alinca ben yapmadim, bu takimi bu hale ben getirmedim, oyuncular suclu gibi laflar ediyor.

Aynen öyle. Ve bu Hagi´nin Galatasaray´in TD´si olamayacagini kanitliyor zaten. Ben böyle konusan yani gercekle hicbir alakasi olmayan aciklamalar yapan bir adamin basimizda kalmasini istemiyorum. Tercihleri rezalet zaten. Hagi yüzünden kaybettigimiz 5 mac sayarim. Sadece Hagi´nin berbat ötesi tercihleri yüzünden kaybettigimiz maclar. Trabzonspor maci dahil. Hagi Istifaaaaa

Bravo Hagi. Şu kadroya bak. Orta sahaya bak. yazık gerçekten.

Sarp bana koymadı da şu Sabri'nin orta sahada oynatılması cidden akıl ve mantık işi değil.

Mustafa Sarp ön liberoda o geri geri gidip omuzları kaldırıp yalandan savunma hareketini yapacak yine, o yüzden oynuyor, Sabri'de ve Yekta'da yok o özellik, o yüzden o pozisyonda oynayamazlar diye düşünmüş herhalde.

Az önce Ligtv'de gördüm Mustafa Sarp vardı kadroda!!!!!!!!

yekta yine mi yok yazık ya yazık.

Haginin yapacağı değişiklikler.Serkan-Yekta,-Kazım-Pino,Neill-Ayhan

Misi kovulur,Musa kiralık gönderilir,Yekta kulübede oturur ama Sarp oynar bu nasıl bir anlayıştır aklım almıyor.Demek ki biz futboldan gram anlamıyoruz beyler dağılın..

Beraberlik başarıdır..

Koca Galatasaray yine cikmis 10 tane ön libero ile. Öylede böylede 100 tane pozisyon veriyorsun zaten. Cikar ofansif bir kadro, gol atmayi birak, bagri pozisyona girmeyi becer yahu. Adina laik bir sekilde oyna, yenileceksende böyle yenil.

Ben böyle bir takim görmedim arkadaslar. Yine hepberaber kanser olacagiz.

Ortasahada Yekta, Sabri'den daha iyi oynamasına rağmen kadroya giremiyor. Yazık.

Geri
Üst Alt