STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Antuda neler diyorlar varya.Futbolculara okutmaları lazım antu forumlarını.İyice hırslansınlar.

Hepiniz bunları yazdığınız için kendinizden utanacaksınız..

Bu kadro yenebilir, en azindan berabere kalir..

Aykut

Neill-Servet-Zan-Caglar

Culio-Cana

Pino-Yekta-Kewell

Baros​

Aynen bu kadro puan alır.Sert oynamamız lazım.

10.000 iyi fikir.Nasıl olsa amacımız kalmadı.Kapatsalarda stadı farketmez.

Bu maçın atmosferi farklı olur, ''fark yeriss yhaaaa, korkuorhzzzz yhaaaa xD, çhıkmayalmmm mchaaaa yhaaaaa xD'' gibi saçma yorumlar yapanlar, daha 1-2 senelik korsan ürün takılan, hayatında bir kez olsun Galatasaray'ı stad da izlememiş kesimdir. Tamam bu maçı kazanırsak 30 puan almış gibi de sevinmeyeceğiz, ama bazı bir tarafı kalkmış, rakip takım taraftarına da haddini bil mesajı yollayacağız. Başımızda Adnan Polat gibi bir adam olmasına rağmen, desteklediğimiz takım GALATASARAY'dır, kendinize gelin.

Macin sonucu degil,gidecek taraftarin alacagi sonuc daha onemli.

Bence bazooka fln da atsınlar, 10.000 meşale kesmez seni.

:) :) :)

Yalnız ciddi ciddi duran toplarda iyi pozisyon almamız lazım. Bu hafta maça kadar bol bol çalışmalılar. Yoksa Lugano hayatının maçını oynar. ( Ankaragücü maçına dayanarak söylüyorum. :) )

Bu kadro yenebilir, en azindan berabere kalir..

Aykut

Neill-Servet-Zan-Caglar

Culio-Cana

Pino-Yekta-Kewell

Baros​

bir Fenerli olarak diyorumki umarım karşımıza bu kadro ile çıkarsınız, ileride geri dönüşü olmayan 4 hatta culio yuda sayarsak 5 oyuncuyla oynarsa alex-niang-dia üçlüsü hayatlarının macını oynar gökhan zan-servet ve neil karsısında, hagi gidermi kalırmı bilmem ama takımı kuracak kim olursa olsun böyle bir çılgınlık yapacağını düşünmüyorum, ayrıca ilk yarıdaki macla kıyaslanmasıda dogru değil, özellikle Fener takımı tam oturmamıs ve Aykut hocanın stoch-dia-alex-niang dörtlüsünü bir arada oynatma isteği macı neredeyse kazanmanıza yol acıyordu. zaten ilk yarıda yaptığım en büyük hataydı diye belirtmişti hoca bir değerlendirmesinde. Fenerden çekinmeyip bol ileri uç elemanlı bir tertip sahaya sürüp kora kor oynamaya kalkarsanız cok ilginç sonuclar ortaya cıkar diye düşünüyorum.

bir Fenerli olarak diyorumki umarım karşımıza bu kadro ile çıkarsınız, ileride geri dönüşü olmayan 4 hatta culio yuda sayarsak 5 oyuncuyla oynarsa alex-niang-dia üçlüsü hayatlarının macını oynar gökhan zan-servet ve neil karsısında, hagi gidermi kalırmı bilmem ama takımı kuracak kim olursa olsun böyle bir çılgınlık yapacağını düşünmüyorum, ayrıca ilk yarıdaki macla kıyaslanmasıda dogru değil, özellikle Fener takımı tam oturmamıs ve Aykut hocanın stoch-dia-alex-niang dörtlüsünü bir arada oynatma isteği macı neredeyse kazanmanıza yol acıyordu. zaten ilk yarıda yaptığım en büyük hataydı diye belirtmişti hoca bir değerlendirmesinde. Fenerden çekinmeyip bol ileri uç elemanlı bir tertip sahaya sürüp kora kor oynamaya kalkarsanız cok ilginç sonuclar ortaya cıkar diye düşünüyorum.

adam hakli bixler

yalniz culio geriye donuyor

Artık Yekta'yı oynat Hagi

feneri yensekte maçın sonunda istifaya çağırmalıyız yönetimi....

Yalnız ciddi ciddi duran toplarda iyi pozisyon almamız lazım. Bu hafta maça kadar bol bol çalışmalılar. Yoksa Lugano hayatının maçını oynar. ( Ankaragücü maçına dayanarak söylüyorum. :) )

Katılıyorum. Alex gibi bir duran top ustası var adamlarda. Bizim de son maçta görüldüğü üzre hâlimiz ortada, tüm duran toplar çok net tehlike yarattı kalede.

Sinirden atıp tutuyoruz ama hep temkinli konuşan ben diyorumki..

Galatasaray haftaya en az 3 farkla maçı alır...

hagi mantıklı bir kadroyla çıkarsa kazanabiliriz.bamdan barış hariç kimse kadroya alınmamalı.çünkü barış fener maçlarında iyi oynuyor.birde yapacağı değişikliklerde bizim kaderimizi çizecek karşı tarafta emrenin olmaması normal çünkü oynamayacağını herkes biliyordu.kalede aykut,sol bekte çağlar,orta sahada barış oynamalı.sağ açıkta kazım oynamalı.

ben kazımın çok iyi oynayacağını düşünüyorum.

-------------------------aykut------------------------------

sabri---------servet------------------neill-----------çağlar---

--------------------------cana------------------------------

-----------------barış------------------culio-----------------

kazım-----------------------------------------------pino-----

--------------------------baros------------------------------

ikinci yarıda skora göre arda,baros ve kewell oyuna girebilir.hagi kesinlikle orta saha alıyo oyuna buda mustafa sarp değil ayhan olmalı.

mevcut kadroyla kazanabiliriz.ama burda bizim adımıza en önemlisi haginin yapıcağı hamleler ankaragücü maçında fena oynamayan ve skoru korumak üzere olan takımı bozdu ve mağlubiyetimizde başroldeydi.artı kademe hataları yapıp sestakı kahraman yapan savunma oyuncularımızla beraber.

-----------------Aykut------------------

Neill----Gokhan-----Servet----Caglar

----------Cana--------Culio------------

Yekta-----------Pino-----------Kewell

-----------------Kazim-----------------

Resmi sitede hala bilet fiyatları ve ne zaman satışa çıkacağıyla ilgili bir haber yok.:ka10:

yahu arkadaşlarrrr günaydınnn. ne alaka yorumlar yapılmış anlamıyorummmm sizi...

kimmiii fark yerizz... yok şu fbli oynarsaaa şöyle olurrr.... uyanında kendinize gelinnn....

takım ne kadar kötü olursaa olsun.. kadron ne kadar kötü olursa olsunnn. yönetimin ne halt yerse yesinn... gerçeklerrr ortada olursa olsunnnn....

bu ezeli derbi maçıııı.... bu maç tek maç bu sezon için..... ezikçe yorumlar yapmayın sonra futbolcudan bişey bekliyosunuz bizim inancımız yoksaa futbolcudan ne bekleyeceksinnn... burası galatasaray formu takım ne rezil halde olursa olsun bu maç gs-fb maçı... halı saha maçında bile heycan yapan milletiz buraya gelip ezikleri oynamanın anlamı yokk.

ben kimseyi savunmuyorumm ama derbi maçı öncesi sezonu tek mutlu biterebileceğimiz maç bu maççç.... yok kadro yetersiz yok şöyle böyle... galatasaray formasını o maçta taşıyan futbolcuya tam detek veririz ... sonra eleştirmeye devam ederizzz... en azından bu maç için birlik beraberlik çağrısı zamanın taraftar içinn..... kendinize gelin bir GALATASARAY LI olarak önümüzdeki derbi maçında rakibin silahlarını-kaç atar diye yorum yapmak yakışmıyor bu forumda... beğenmeyen maç sonuna kadar yazmasınn.. takım-yönetim ve futbolcular ne kadar rezil olsalarda onlarda bu maçın öneminin farkındaaa..... kendimize gelelim galatasaray taraftarı ama fark yemeyelim-beraberlik yeter gibi espirili veya ezik yorumlar yapmamalı. maç DERBİ MAÇI durum-yer-ligteki sıra farketmez... istersen taraftarı al çıkar 11 yenmek için ezilmemek için oynar... uefa kupasını aldığımız seneyi hatirlayın fb döşeriz dedik johnson geldi sansa bir gol attı... sebepp ne pekii kadermi-sansmı yoooooooo bu maçın derbi ezeli rekabetin sürekli akıllarında olmasııı.... taraftar kör değil hataların-rezilliklerin farkında ama bu topic fb maçı için sıkıntılarınızı gidin diğer topiclerde paylaşınn...

eleştirmek hakkınız ama ( gerçekler ortada olsada) yeniliriz-şı oynarsa kral olur fbde- beraberlik başarıdır gibi laflarrla değill lütfenn. diyosunuzki 2000 ruhu yok futbolcularda tamam ligte-avrupada-içerde-dışarda kötüyüz ama ne olrusa olsun bu maç GALATASARAY-5FB maçıı.. formaya olan sevgimizle tammmm destekkkkk seyrantepede

Geri
Üst Alt