Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepiniz bunları yazdığınız için kendinizden utanacaksınız..
Harbi ya şu maçta 10.000 küsür felan meşale yaksakda bari bir ekşın olsa.
Bence bazooka fln da atsınlar, 10.000 meşale kesmez seni.
Bu kadro yenebilir, en azindan berabere kalir..
Aykut
Neill-Servet-Zan-Caglar
Culio-Cana
Pino-Yekta-Kewell
Baros
bir Fenerli olarak diyorumki umarım karşımıza bu kadro ile çıkarsınız, ileride geri dönüşü olmayan 4 hatta culio yuda sayarsak 5 oyuncuyla oynarsa alex-niang-dia üçlüsü hayatlarının macını oynar gökhan zan-servet ve neil karsısında, hagi gidermi kalırmı bilmem ama takımı kuracak kim olursa olsun böyle bir çılgınlık yapacağını düşünmüyorum, ayrıca ilk yarıdaki macla kıyaslanmasıda dogru değil, özellikle Fener takımı tam oturmamıs ve Aykut hocanın stoch-dia-alex-niang dörtlüsünü bir arada oynatma isteği macı neredeyse kazanmanıza yol acıyordu. zaten ilk yarıda yaptığım en büyük hataydı diye belirtmişti hoca bir değerlendirmesinde. Fenerden çekinmeyip bol ileri uç elemanlı bir tertip sahaya sürüp kora kor oynamaya kalkarsanız cok ilginç sonuclar ortaya cıkar diye düşünüyorum.
Yalnız ciddi ciddi duran toplarda iyi pozisyon almamız lazım. Bu hafta maça kadar bol bol çalışmalılar. Yoksa Lugano hayatının maçını oynar. ( Ankaragücü maçına dayanarak söylüyorum.)