STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

2 tane bilet bulabilecek var mı?

pekı aynı anda 410 dan alsam farklı kredı kartından aynı trıbunden vermezlermı cunku 410 bır guneyde bırde kuzeyde var nasıl denk getırıcem

410 sadece pegasus tribününde var.iki farklı kredi kartı ile birer tane alıp aynı tribünde yanyana oturabilirsin.çünkü kombine sahipleri dışında alisamiyenden kalma alışkanlık devam ediyor malesef kimse gidip kendi koltuğuna oturmuyor:(

ne yarını bu biletler bugun biterr..... derbi maçı bu istanbul dışı-yurt dışı filan derken biletlerin %50 bugun biter ekonomik olanar tabi... yakınınızda biletix varsa gidin ordan alın derimmm veya ailenizden (baba-anne-kardeş) yakın akraba birini internet başında bırakır ordan alabilrse almasını öneririm. ben öyle yaptım kardeşimi gönderdim -- kardeş değilmi işi ne :) garibim beklesin biraz daha biletleri aldım pegasus üst tribününden...

Biletlerin genel satışı Çarşamba mı başlıyor bu maça gitmek istyorum.Ona göre alacağım da.

gsbonusu olanlar bugun biletixten alabilir.

17:30 da okul çıkışı biletix'e gitsem 100 liralık biletlerden bulabilirmiyim?

50 bin kısılık stadda bılet bulamamak rezıllık

öncelikle şunu belirtmekde fayda var Fenerbahçe maça çok hızlı başlayacak (bjk-kayseri-ts) maçlarında olduğu gibi ve bu baskı sonucu ilk 25 dk da durumu 0-2 ye getirmesi gayet normal burda eğer gs taraftarları takımı gol için baskı altına alırsa çok fazla açık verecekdir ve fb nin istediği maç olacakdır kontrollü oyun ve hızlı adamları ile goller arıyacakdır oyunun tansiyonunun artması her zaman olduğu gibi fb ye yarayacakdır ve işler böyle giderse bjk maçında olduğu aykut takımı geriye çekmesse maç tarihi bi skora gidebilir o yuzden gs taraftarına büyük iş düşüyor.

ortada kadro kalitesi olarak çok büyük farklar var bunu aşağıda yazacam,ve daha önemlisi birbirinden kopuk bi gs camiası var taraftarı futbolcusu yönetimi tamamen bölünmüş durumda,futbolcular ya taraftar için oynayacak yada haginin gitmesi için hagi için oynamayacak çünkü unutlmasın haginin takım içerisinde anlaşabildiği oyuncu sayısı toplasanız 3-5 tanedir onlarda genellikle rumen oyuncular çünkü kesin bi görüşüm var bu oyuncular zamanında rijkard için oynamadı gitmesini istediler aynı durum söz konusu olabilir buda gs ye büyük zarar verir.

kadrolara gelecek olursak

1-zabata %20

2-neil %35

3-gökhan z. %25

4-servet %25

5-çağlar %30

6-cana %50

7-ayhan %35

8-mustafa s. % 40

9-kazım % 35

10-pino %35

11-baros % 35

1-volkan %80

2-gökhan %65

3-lugano %75

4-yobo %75

5-santos %70

6-özer %50

7-mehmet t. %65

8-selçek % 60

9-dia %65

10-AleX %65

11-niang %65

yani ortalamaya vuracak olursak

gs:%30 fb:%70 gibi zaten iddaa oranlarından falan bakacak olursakda oranlar buna tekabül ediyor

zabata

neil-gökhan-servet-çağlar

cana-ayhan-mustafa s.

kazım baros pino

volkan

gökhan-lugano-yobo-santos

özer alex dia

niang

maç tahminim 1-3 veye 1-4 (tabi maç tamamlanırsa)

Arkadaşlar Kategori 6 dan 1 bilet aldım. Isparta dan gelicem maça Ancak Gsstore den 200 tl üzerinde alışveriş yaptım oradan da bir bilet alıcam bilet alamayan ve isteyen renkdaşlara bileti verebilirim yanlış anlamayın kesinlikle karaborsa değil aldığım fiyata vericem yeterki bileti alan arkadaş 90 dk desteklesin GALATASARAYIMIZI

Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarını birebir karşılaştırmayalım isterseniz.

:o

arakadasşar kategori 7 den bılet lazım gsbonusum olmasına ragmen alamadım yardımcı olabılıcek varmı ?

öncelikle şunu belirtmekde fayda var Fenerbahçe maça çok hızlı başlayacak (bjk-kayseri-ts) maçlarında olduğu gibi ve bu baskı sonucu ilk 25 dk da durumu 0-2 ye getirmesi gayet normal burda eğer gs taraftarları takımı gol için baskı altına alırsa çok fazla açık verecekdir ve fb nin istediği maç olacakdır kontrollü oyun ve hızlı adamları ile goller arıyacakdır oyunun tansiyonunun artması her zaman olduğu gibi fb ye yarayacakdır ve işler böyle giderse bjk maçında olduğu aykut takımı geriye çekmesse maç tarihi bi skora gidebilir o yuzden gs taraftarına büyük iş düşüyor.

ortada kadro kalitesi olarak çok büyük farklar var bunu aşağıda yazacam,ve daha önemlisi birbirinden kopuk bi gs camiası var taraftarı futbolcusu yönetimi tamamen bölünmüş durumda,futbolcular ya taraftar için oynayacak yada haginin gitmesi için hagi için oynamayacak çünkü unutlmasın haginin takım içerisinde anlaşabildiği oyuncu sayısı toplasanız 3-5 tanedir onlarda genellikle rumen oyuncular çünkü kesin bi görüşüm var bu oyuncular zamanında rijkard için oynamadı gitmesini istediler aynı durum söz konusu olabilir buda gs ye büyük zarar verir.

1-zabata %20

2-neil %35

3-gökhan z. %25

4-servet %25

5-çağlar %30

6-cana %50

7-ayhan %35

8-mustafa s. % 40

9-kazım % 35

10-pino %35

11-baros % 35

1-volkan %80

2-gökhan %65

3-lugano %75

4-yobo %75

5-santos %70

6-özer %50

7-mehmet t. %65

8-selçek % 60

9-dia %65

10-AleX %65

11-niang %65

gs:%30 fb:%70 gibi zaten iddaa oranlarından falan bakacak olursakda oranlar buna tekabül ediyor

zabata

neil-gökhan-servet-çağlar

cana-ayhan-mustafa s.

kazım baros pino

volkan

gökhan-lugano-yobo-santos

özer alex dia

niang

o zaman 40.yıl kutlu olsun :)

Arkadaşlar 100 liralık biletlerden hangi bloğu tavsiye edersiniz? kale arkasımı yoksa yan tarafmı?

Arkadaşıma ait 2 adet kombine bilet var güney tribün üst kat 422 blok isteyen arkadaş varsa yardımcı olabilirim.

1-zabata %20 1-volkan %80

2-neil %35 2-gökhan %65

3-gökhan z. %25 3-lugano %75 bu eşleşme puanlarını verirken oyuncunun morali ve takıma yapdığı etki göz alarak kendi tarafımdan

4-servet %25 4-yobo %75 yapılmışdır.

5-çağlar %30 5-santos %70

6-cana %50 6-özer %50

7-ayhan %35 7-mehmet t. %65

8-mustafa s. % 40 8-selçek % 60

9-kazım % 35 9-dia %65

10-pino %35 10-AleX %65

11-baros % 35 11-niang %65

zabata volkan

neil-gökhan-servet-çağlar gökhan-lugano-yobo-santos

cana-ayhan-m. sarp mehmet t. - selçuk

kazım baros pino özer alex dia

niang

kardeş sen öncee kendi takımını övmek için buraya gelmişssin belli. galatasaray taraftarın ne yapması gerektiğini sana soracak değilizz herhalde. birde kadro yapmışssın oranlarla kendi istediğin kadroyu çıkarmıssın. yok ayhan-mustafa sarp filan biraz futbol öğren olduuuuu..... forumu kuşcuklar basmışş av zamanıııı :)

fenerin kadrosu ne olursa olsun umurumda değill zaten yok maç şöyle olur böyle olur... galatasaray kadrosu öyle olmaz böyle olur.......

-------------zapata----------

-neill-----g.zana----servet-----çağlar-----

----------cana----yekta---culio----

--pino--------------------------arda---

--------------baros------

bu bir ezikbahçeye gömme maçı. önceki maçlara bakarak yok moral-katkı filan boş bunlarr. ilk maçtada havanızdan geçilmiyorduuu ne oldu sonraa dua ettiniz ....

Kuzey tribun 2 adet bilet arıyorum arkadaslar bılgılerınze....

arakadasşar kategori 7 den bılet lazım gsbonusum olmasına ragmen alamadım yardımcı olabılıcek varmı ?

Arkadaşlar Kategori 6 dan 1 bilet aldım. Isparta dan gelicem maça Ancak Gsstore den 200 tl üzerinde alışveriş yaptım oradan da bir bilet alıcam bilet alamayan ve isteyen renkdaşlara bileti verebilirim yanlış anlamayın kesinlikle karaborsa değil aldığım fiyata vericem yeterki bileti alan arkadaş 90 dk desteklesin GALATASARAYIMIZI

İstersen yardımcı olabilirim

forum yöneticeleri. bilet bulmaya yardım edilir diye bir topic açın bariii. maçtan çok bilet muhabbeti varrr :)

Geri
Üst Alt