STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

ben de herkes gibi pino'dan çok ümitliyim tabii. aniden pozisyon yaratabilmesi, etkili şutları her zaman umut veriyor.

ama kazım konusunda kararsızım, çok merak ediyorum nasıl oynayacak. karşısında santos gibi hücumu çok düşünen bir bek olacak bu bir avantajı, bence ya çok kötü oynayacak ya çok iyi arası olmaz :)

Simdi düsünüyorumda, seni zorlayan mi var arkadas?

Öyle bir sitem ettin ki, sanki zorla oku diyoruz.

Biz futbol mu oyniyoruz, futbol hakkinda konusalim?

Begenmiyorsan okuma, sizin forumunuz mu yok, git orda takil.

Gelmis burda bizi elestiriyorsun.

eyvallah üzdüysek kusura bakma lakin Fenerli olduğum kadar aynı zamanda bir futbol severim, burayada farklı fikirleri görmek ögrenmek üzere üye oldum, ayrıca eleştriminde yıkıcı ya da hakaretvari oldugunu düşünmüyorum.

Demir Akkan ile %100 futbol;

söyle bakalı Demir Akkan en çok hangi oyuncumuzdan çekiniyorsun?Güçlü taraflarımız nedir sana göre?

eyvallah üzdüysek kusura bakma lakin Fenerli olduğum kadar aynı zamanda bir futbol severim, burayada farklı fikirleri görmek ögrenmek üzere üye oldum, ayrıca eleştriminde yıkıcı ya da hakaretvari oldugunu düşünmüyorum.

Yok, ondan degilde.

Sanki biz istemezdik futbol hakkinda konusmak.

Ama malesef gördügün gibi futbolun f si yok ortada.

Napalim arkadas, baska ne konusalim.

fenerbahçe orta sahası özer-baroni-selçuk-topuz şeklinde olacak diyorlar, böyle olursa kör dövüşü gibi bir maç olur zaten bizim orta saha malum

Bir fener maçını daha kaldıramam taraftarda kaldıramaz eğer yenılırsek 2.Rüştü faciaları yaşanabilir stad çıkışında

[video=youtube;k33EBBfehqs]https://www.youtube.com/watch?v=k33EBBfehqs&feature=related[/video]

Kırmızı kartlar çıksın çok.Fenerde sakatlıklar olsun kavga olsun bitsin maç :) 2 tarafada yarar bu.

fenerbahçe orta sahası özer-baroni-selçuk-topuz şeklinde olacak diyorlar, böyle olursa kör dövüşü gibi bir maç olur zaten bizim orta saha malum

Aykut Kocaman ilk maçta çok ofansif çıktığını ve hata yaptığını söylemişti bence de yazdığın gibi çıkacak bu sefer..

Aykut Kocaman ilk maçta çok ofansif çıktığını ve hata yaptığını söylemişti bence de yazdığın gibi çıkacak bu sefer..

valla bizim işimize gelir, neill sağ bekteyken sol açığa diayı koymamak biraz fazla korkaklık olur bence

aynen katiliyorum.

bizim icin emrenin oynamasi cok daha iyi olrdu.

her an kirmizi görüp, takimini 10 kisi brakabiln biri, birde , selcuk, baroni gibi kendi ceza sahasinin önünde kamp kurmuyor.

zaten gol atamiyoruz, simdi selcuk, özer, topuz, bunlar ölümüne defans yapicaklar, kontra ataklardan gol aricaklar.

226461921t.jpg

3D derbi :D

Demir Akkan ile %100 futbol;

söyle bakalı Demir Akkan en çok hangi oyuncumuzdan çekiniyorsun?Güçlü taraflarımız nedir sana göre?

ciddi bir soru olduğunu düşünerek cevaplıyorum;

herhangi bir oyuncunuzdan cekinmiyoruz zira bu sezon bizi bahsettiğiniz anlamda telaşa düşürecek bir performans gösteren oyuncunuz olmadı, lakin potansiyeli olanlar var arda, pino, baroş gibi. çekinmemize sebep olabilecek faktörler ise ilk sırada ambians olacaktır diye düşünüyorum lakin Galatasaraylı arkadasların yazı ve yorumlarını gördükten sonra gerek olmadıgını düşünmeyebasladım cünkü erken bir gol bulursak bizi bırakıp yönetiminiz ve oyuncular aleyhine dönmeye cok meyillisiniz gibi görünüyor, birde oyuncularınız müthiş bir motivasyonla sahada olacaklar, bu da artı bir cekinme faktörü olabilir ama terste tepebilir, daha öncede dediğim gibi Türkiye de 2 büyük kulüp var ve bu mac bu iki gercek büyük kulübün karsılasması olacak, umarım gercekten hakeden kazanır.

aynen katiliyorum.

bizim icin emrenin oynamasi cok daha iyi olrdu.

bir yandan her an kirmizi görüp, takimini 10 kisi brakabiln biri, diger yandan, selcuk, baroni gibi kendi ceza sahasinin önünde kamp kurmuyor.

zaten gol atamiyoruz, simdi selcuk, özer, topuz, bunlar ölümüne defans yapicaklar, kontra ataklardan gol aricaklar.

özer her maç 10 km'den fazla koşuyor zaten nasıl ciğer varsa, yalnız fener de zor kontra bulur bu kadro ile bi tek niang tehlike yaratır onu da hallederiz heralde, son 2 senede bizim sahamızdaki maçlar kısır geçti yine öyle bir maç olabilir, tabi bizim kadroya da bağlı , haginin risk alacağı konuşuluyor

Geri
Üst Alt