Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

İki tarafta gol atamazsa maç berabere biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki tarafta gol atamazsa maç berabere biter
Simdi düsünüyorumda, seni zorlayan mi var arkadas?
Öyle bir sitem ettin ki, sanki zorla oku diyoruz.
Biz futbol mu oyniyoruz, futbol hakkinda konusalim?
Begenmiyorsan okuma, sizin forumunuz mu yok, git orda takil.
Gelmis burda bizi elestiriyorsun.
Sen şimdi bu 1000 mesajı da okuduğunu mu iddaa ediyorsun?
Beyler adam fenerli diye yüklenmeyin. son sayfalarda sadece küfür vs. var. Biri de çıkıp ne oluyor demiyor. Nasıl bir ortam bu?
eyvallah üzdüysek kusura bakma lakin Fenerli olduğum kadar aynı zamanda bir futbol severim, burayada farklı fikirleri görmek ögrenmek üzere üye oldum, ayrıca eleştriminde yıkıcı ya da hakaretvari oldugunu düşünmüyorum.
fenerbahçe orta sahası özer-baroni-selçuk-topuz şeklinde olacak diyorlar, böyle olursa kör dövüşü gibi bir maç olur zaten bizim orta saha malum
Aykut Kocaman ilk maçta çok ofansif çıktığını ve hata yaptığını söylemişti bence de yazdığın gibi çıkacak bu sefer..
fenerbahçe orta sahası özer-baroni-selçuk-topuz şeklinde olacak diyorlar, böyle olursa kör dövüşü gibi bir maç olur zaten bizim orta saha malum
[video=youtube;k33EBBfehqs]https://www.youtube.com/watch?v=k33EBBfehqs&feature=related[/video]
Demir Akkan ile %100 futbol;
söyle bakalı Demir Akkan en çok hangi oyuncumuzdan çekiniyorsun?Güçlü taraflarımız nedir sana göre?
aynen katiliyorum.
bizim icin emrenin oynamasi cok daha iyi olrdu.
bir yandan her an kirmizi görüp, takimini 10 kisi brakabiln biri, diger yandan, selcuk, baroni gibi kendi ceza sahasinin önünde kamp kurmuyor.
zaten gol atamiyoruz, simdi selcuk, özer, topuz, bunlar ölümüne defans yapicaklar, kontra ataklardan gol aricaklar.