STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Yekta inanmış. Aslanım benim.

Bu gece tüm Galatasaraylıları 22:50 suları fenerbahçeliler için Akşam olur gizli gizli ağlarım parçasını radyolardan çaldırmaya davet ediyorum :-)

Yekta maçın kritik adamı olur oynarsa.

büyük gün geldi..... eleştiri yapma zamanı değil.. takıma destek zamanı bugunnn...

hangi kadro çıkarsa çıksın (abuk-subuk değil ama) tam destek seyrantepe tt arenada.

vallah bugun fbli bir arkadaşla konuştum. maçtan korkuyorum dedi. uzun zamandır galatasaray camiasını bu kadar birlik ve inanclı görmemiştim. taraftar durum ne olursa olsun bugun galiba inltecek dedi.

bende: korkunun ecele faydası yok. cehennemde bugun kuş ızgara var... taraftarlık değil bizdeki aşk.

bi heycan var dünden beri sohbetlerde herkes ilk 20 dakika çok önemli iki taraf içinde. ama galatasaray bir atarsa durmaz deniyor. futbolcular ve taraftar gole doymayacaktır ilk dakikaları önde geçirip skoru elde tutarsa. bütün kötü geçen sezonun intikamını bu maçta alabilirler. galatasaray eğer geriye düşürse dikkatli olmalı zaten

önemli olan bugun tt arenada birlik ve beraberlik çoskusunu yaşamak. hak ederek kazanmak. bu maçıda alıcaz inancım var. kadro kalitesiydi-şuydu buydu değil. eğer futbolcu bu derbinin önemini anladıysa müthiş bir maç bizi bekliyor..

herkes skor tahmini yapıyordur ...

4-1 biter diyorum. goller: cana( hele bir gol atarsa sevinci nasıl olur acayip bekliyorum), baros,kazım-arda, yekta.. lugano

4-1 mi. :akansular::akansular:

4-1 mi. :akansular::akansular:

inanması zor gelebilir ama... benim tahminim inancım bu.. 2 günüdür taraftar ve camia içersinde bilgiler alıyorum. eleştiriler ve endişeler mutlaka var ama herkesin içinde farklı bir heycan var gördüğüm kadarıyla.. vallah sorduklarım laf olsun diye değil açıklayarak 3-0, 3-1 , 4-1,5-2 biter filan diyorlar. bende abartmayın dedim ama onların içindeki bu heycan benide sardıı..

hagi yi ne kadar eleştirsemde.....

haginin teknik adamken kupada fbye 5 atma gibi bir deneyimi var :)

12-0 diyerek noktayı koyuyorum.

22-5 iyi skorr :) ortalama 4 dk.da bir gol var desene. taraftarın canı sıkılır yahu tam gole sevenecekken bir gol daha. futbolcudan çok taraftar yorgun düşer gol sevinci yüzünden mutluluk ve gülümseme manyağı oluruzz :)

Aklımdaki skor 2-1 gönlümde yatansa 7-0 .

Evet, büyük gün geldi. Bakmayın tüm sezon Galatasaray'ımızın ağzımıza yaptığına yada Fener'in mikemmel gidişatına heyecan sarmaya başladı.İftikten.Şebeklik yapmaya gerek yok koyacağız.

yok artıkk lebron jamessss diyorumm...

ve konuyu burda bağlıyorum.... fark atacazzzz... 3 ofsayttan verilmeyen golllerimiz hariç :) 4-1 yazdım buraya..

tahminlerim başarılıdır %100. çünkü hiç tahmin yazmadımm :)

Siz bana inanmayın daha...

23:00 da bu mesajımı alıntılarsınız artık...

8-0 diyorum, daha da bişey demiyorum!

inanması zor gelebilir ama... benim tahminim inancım bu.. 2 günüdür taraftar ve camia içersinde bilgiler alıyorum. eleştiriler ve endişeler mutlaka var ama herkesin içinde farklı bir heycan var gördüğüm kadarıyla.. vallah sorduklarım laf olsun diye değil açıklayarak 3-0, 3-1 , 4-1,5-2 biter filan diyorlar. bende abartmayın dedim ama onların içindeki bu heycan benide sardıı..

hagi yi ne kadar eleştirsemde.....

haginin teknik adamken kupada fbye 5 atma gibi bir deneyimi var :)

Olmayacak duaya...

Amin denmez...

Renkdas... :)

Ilginçtir arkadaşlar....

Ben şimdiye kadar hiçbir Fenerbahçe maçında bukadar kazanacağımızdan emin değildim...

Bu Maçta fark atacağımıza bile eminim....

4:1 diyorum.....!!!

Geri
Üst Alt