STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

...

Bence bu sene küme düşermiyiz? bunu konuşma zamanı geldi. Bu takım bu moralle kimseyi yenemez. Belki sadece kasımpaşa. ligden düşme ihtimalimiz her geçen hafta artabilir.

arenada maç sonu görüntülerini izledim adamlar coşmuş bizim stadımızda

Lan her hafta sonu iyice boka battik, bundan daha da beteri olmaz diyorum.. bir sonraki hafta kendimi bok cukurunun daha dibinde buluyorum..

Neyse arkadaşlar belkide hayırlısı budur. Galatasarayımız dibe vurmuştur bu sezon bu andan sonrası sadece yükseliş olacaktır bizim için.Stada giden tarftarlarada canı gönülden teşekkür ediyorum gerçekten muhteşemlerdi.

İstifa etmezlerse ibra etmesinler. Gına geldi.

Bakın kanaltürkte Galatasaray düşerse arena seneye ful çeker diyorlar....Yazıklar olsun bizi bu duruma düşürenlere

Maçın 75-80. dakikaları arasında Lig Tv iki takımın yapmış olduğu faul sayısını gösterdi. İki takım o dakikaya kadar toplamda 38 faul yapmış. (maç bitene kadar 40'ı geçmiştir) Fizik-mücadelenin üst düzey olduğu bir maçtı, ama faul sayısının bu kadar yüksek olmasında hakem Fırat Aydınus'un da payı vardı. Çok gereksiz fauller çaldı ve takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandı bence.

Fenerli oyunculara faul yapıyoruz..Bir yerleri kırılmış gibi kıvranıyorlar..Luganonun maçın ilk yarısında bir pozisyonu var ligtv tekrarını bile göstermedi.

Lan su Aykut'ta Guardiola muamelesi goruyor artik ya..

Ilk gol bıle sansa gırdı, Baros karsı karsıyayı kacırıyor, ulan bı kerede gırdıgım bılınclı bır pozısyon gol olsun yemınkı bı sene kola ıcmeyecegım :) bı yaptıgımız ortaya da bı kafa golu atalım ama sansına degıl bılınclı olsun, senelerdır fenere attıgımız gollere bakın yuzde 90ı abuk sabuk goller, bu pozısyonları kadıkoyde fener bulsaydı ılk yarı 3-4 bıterdı. Ayaga pas yapan takım kuramadıkca, ıstıkrarlı bır takım hayal, evıre cevıre yenecegımız fener galıbıyetlerı de, barcelona adamlar mac boyunca sozlesmısler gıbı cezasahası dısından kımse sut denemıyor, cezasahası ıcıne kadar ayaga pas, ondan sonra sut atabılırsın, bır mac boyunca orta yapma ortalaması 3 tane fılan, kesınlıkle doldur bosalt yok, ısterse takım sampıyonlugu kaybetsın asla tavız vermıyorlar, bız napıyoruz son dakıkalarda Arda tutusmus her gelenı sısırıyor, Kewell bı orta yapıyor trıbunlere gıder, hayatında ılk defa orta yapıyor sanırsın, zaten yapılan ortaların bılınclı yapılma oranıda sıfıra yakın, lucescuyu mumla arıyorum

Fenerli oyunculara faul yapıyoruz..Bir yerleri kırılmış gibi kıvranıyorlar..Luganonun maçın ilk yarısında bir pozisyonu var ligtv tekrarını bile göstermedi.

Bunun bir önemi yok biz kırırlgan oynuyoruz, feneri karıköyde ne dandik takımlar yeniyor biz yenemiyoruz bunun nedeni nedir, nedeni bizde sanal bir mücadele gösteriyoruz son yıllarda. Umarım bu durum daha olumlu durumlara yol açar.

artik iyice futboldan bu sene soguttular su ligtv yi aldigimada pisman oldum allahta formula 1 basliyorda en azinda orayla oyalanirim bu sene artik bir mac bakmam artik arda cikar veda konusmasi gibi konusma yapar öbürkisi cikar özür diler bu nedir yaa herkez kacacak delik ariyor ama gene istifa eden yok

2,5 ayim kaldi. Sonra 3 ay tatil yapacagim Türkiye'de. Umarim bu kabus gibi gecen sezonu cabuk atarim üstümden.

Mod arkadaslar transfer nobeti konusunu acabilirler mi?

Malum bu sene icin artik konusulacak bir sey kalmadi. Bari onuumuzdeki sezonun heyecanini yasamaya baslayalim..

Ah be Hagi Kewellı alarak Hangi akla hizmet ettin . Yanında Fenerin gardını düşürecek zımba gibi Pino var , Mücadlenin gerektiği dakikalarda koşmaktan aciz Kewell ı oyuna alıyorsun . Ne desem az sana .... Aldıın maçı verdin şu yaratklara....

Ne zaman Galatasaray borç batağında, elden gidiyor denmeye başladı, camia bitti. Sen lidersen, asla sana inanları çaresizlik içine düşürmeyeceksin.

İnsanları kayırmayacaksın.

Vefasızlık etmeyeceksin.

Ve bu yolda hep en önde olacaksın.

Bunları yapamıyorsan, ben liderim demeyeceksin...

Geri
Üst Alt