STSL 10/11 H:32 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:32 | Galatasaray - Kasımpaşa | 9 Mayıs | 20.00

bence alman teknik adam.fransizda olabilir.

yumurtaları varmış doğru luca toni öyle demişti. rakip takım taraftarı bi alıntı yapmıştı yaş 70 iş bitmiş diye:) sonra ne oldu kovulduu :)

Bu arada Van Gaal´in müthis bir olayini anlatayim :)

Bayern München´de ilk antremana cikiyor, oyuncularla toplanti yapiyor. "Hicbirinizin gözünün yasina bakmam. Istediginiz kadar yildiz olun, oynatmam. Benim dedigim olacak. Bunun icin de yumurtalarim var :) diyip pantolonunu indiriyor :D

oha hahahaha.

van gaal bize uymaz oda hollanda ekolü rijkaard gibi

johan cruyff

LigTv'nin dediği kadro çıkarsa yazıklar olsun derim.

Hakan Balta'yı ön liberoda oynatırsa.

bosverin arkadaslar ünder efendi son haftalarinda biraz teknik adamcilik oynasin

Yazik ya. Gencleri izlemek icin acacaktim TV´yi. Altyapi sampiyon olacakmis. Pehh..Adnan Polat hava atar belki giderayak. Bu mantikla hicbir cacik olmaz o genclerden.

Emre Çolak ve Cem Sultan'ı oynatmazsan yazıklar olsun Bülent Ünder.

A2'den yukarı çıkabilecek oyuncu yok demişsin sanırım A2 maçlarını izlemiyorsun, Galatasaray'ı 14. sıraya kadar düşüren orta sahayı oynatacağına Cumhur'u oynat.

Yada her hafta gol veya asist yapan Berkin'i oynat. Ne gider senden ? Berkin hazır olmasa ne olacak ?

Ayrıca A2'nin şampiyonluğunu da kimse bahane etmesin, olsa ne olmasa ne ? kim hesap soracak niye olmadınız diye ? ayrıca A2'nin amaçı şampiyon olmak değil A takıma oyuncu vermektir.

Lan bak yine sinirlendim, ahhh şu takımın başında bi teknik direktör olsa !!!

Emre Çolak ve Cem Sultan'ı oynatmazsan yazıklar olsun Bülent Ünder.

A2'den yukarı çıkabilecek oyuncu yok demişsin sanırım A2 maçlarını izlemiyorsun, Galatasaray'ı 14. sıraya kadar düşüren orta sahayı oynatacağına Cumhur'u oynat.

Yada her hafta gol veya asist yapan Berkin'i oynat. Ne gider senden ? Berkin hazır olmasa ne olacak ?

Ayrıca A2'nin şampiyonluğunu da kimse bahane etmesin, olsa ne olmasa ne ? kim hesap soracak niye olmadınız diye ? ayrıca A2'nin amaçı şampiyon olmak değil A takıma oyuncu vermektir.

Lan bak yine sinirlendim, ahhh şu takımın başında bi teknik direktör olsa !!!

aynen .en azindan cumhuru görmek isterdim orta sahada.ve berkini

Baros oynamasin. Cem Sultan oynasin. Baros´a gicigim bu siralar

ben de gençlerin oynamasını isterim ama sonuçta 1 senedir çalışıyorlar belki şampiyon olurlarsa daha çok göz önüne çıkarlar kim bilir hem önümüzdeki sezon kim kalacak kim gidecek belli olması için tüm oyuncularımızı izlememiz lazım hepsini birden gönderemeyiz

AA lütfeen arkadaşlar.Ne genci ?

a2 Şampiyon olamazsa neler kaybederiz bilmiomusunuz? :SS:

!!??!

ben de gençlerin oynamasını isterim ama sonuçta 1 senedir çalışıyorlar belki şampiyon olurlarsa daha çok göz önüne çıkarlar kim bilir hem önümüzdeki sezon kim kalacak kim gidecek belli olması için tüm oyuncularımızı izlememiz lazım hepsini birden gönderemeyiz

Ayhan Kasimpasa karsisinda show yaparsa ne olacak? Kalsin mi diyecegiz? Bülent Ünder sacmaliyor, kimse kusura bakmasin. Yenilgiden korkmuyoruz ki, yeter ki genclerle yenilelim

Haberlere göre A2'nin maçı varmış.A2 hocası bunlar bize lazım demiş..

Yahu A2'de şampiyon olsan ne yazar..Alt yapı ne diye var.

Not:Uğur Ayhan,Cumhurdan daha iyi..b2b:)

Haberlere göre A2'nin maçı varmış.A2 hocası bunlar bize lazım demiş..

Yahu A2'de şampiyon olsan ne yazar..Alt yapı ne diye var.

Not:Uğur Ayhan,Cumhurdan daha iyi..b2b:)

a2 şampiyon olmak o futbolcularin kariyerinde var olacak bir kayıttır. bülen ündere yazıklar olsun demeyin hemen asmak kesmek bence yersiz.

bazı konularda merak etmeyin diyoruzz. fatih terim gelince nasıl alt yapıdan futbolcular çıkarcağını gözümüzle şahit olduk. sabrın sonu selamettir diyorum.

birazda aslanda sabır derken kendimde sabırsızlanmaya başladım. artık çoğu ligte şampiyonlar-düşecekler belli artık. bu yüzden alınacak futbocular temaz halinde çoğu takım. bu yüzden bazı futbolcuları elden kaçırmak beni üzecektir. eğer başkan adayları çalışmalarına hız kazandırmazlar ise alınması gereken futbolcuların çoğu gelecek sezon için yerlerini belirlemiş olacaktır. biraz daha hızlı ve etkili olmalıyız. galatasaray elin-kolu bağlı seçim nedeiyle bu çok üzücü. eğer seçim geçen hafta yapılmış olsaydı başkan ve teknik adam belli olmuş. transfer için adımlar atılmaya başlanmıştı. vakit kaybı bize (takım için gerekli oyuncular) bazı futbolcuları elimizden kaçırmaya neden olacak gii bir korkum var. evet iyi günler için sabrılıyız ama gecikmemek içinde elimizden geldikçe çalışmaları sürdürmeliyiz.

Çıkan haberler doğruysa A2 hocasıda bi garip arkadaş, maç var diye topcu vermemek olur mu, sıkıntılı ortamda gençleri şampiyon yaptım demek için çocukların önünü kesiyo.Futboldaki saçmalık devam ediyo.

A2 takiminin sampiyonlugunu, koca bir sezonu heba etmemek gerekirmis. Ne kadar dar bir vizyona sahip kisiler tarafindan yonetildigimizin bir baska aciklamasi.

Bari A2 takiminda banko oynamayan oyunculari oynat Bulent Under, BAM oynamis onlar oynamis fark etmez.

Geri
Üst Alt