serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 10/11 H:32 | Galatasaray - Kasımpaşa | 9 Mayıs | 20.00
bence alman teknik adam.fransizda olabilir.
bence alman teknik adam.fransizda olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Van Gaal´in müthis bir olayini anlatayim
Bayern München´de ilk antremana cikiyor, oyuncularla toplanti yapiyor. "Hicbirinizin gözünün yasina bakmam. Istediginiz kadar yildiz olun, oynatmam. Benim dedigim olacak. Bunun icin de yumurtalarim vardiyip pantolonunu indiriyor
![]()
LigTv'nin dediği kadro çıkarsa yazıklar olsun derim.
Hakan Balta'yı ön liberoda oynatırsa.
Emre Çolak ve Cem Sultan'ı oynatmazsan yazıklar olsun Bülent Ünder.
A2'den yukarı çıkabilecek oyuncu yok demişsin sanırım A2 maçlarını izlemiyorsun, Galatasaray'ı 14. sıraya kadar düşüren orta sahayı oynatacağına Cumhur'u oynat.
Yada her hafta gol veya asist yapan Berkin'i oynat. Ne gider senden ? Berkin hazır olmasa ne olacak ?
Ayrıca A2'nin şampiyonluğunu da kimse bahane etmesin, olsa ne olmasa ne ? kim hesap soracak niye olmadınız diye ? ayrıca A2'nin amaçı şampiyon olmak değil A takıma oyuncu vermektir.
Lan bak yine sinirlendim, ahhh şu takımın başında bi teknik direktör olsa !!!
ben de gençlerin oynamasını isterim ama sonuçta 1 senedir çalışıyorlar belki şampiyon olurlarsa daha çok göz önüne çıkarlar kim bilir hem önümüzdeki sezon kim kalacak kim gidecek belli olması için tüm oyuncularımızı izlememiz lazım hepsini birden gönderemeyiz
Haberlere göre A2'nin maçı varmış.A2 hocası bunlar bize lazım demiş..
Yahu A2'de şampiyon olsan ne yazar..Alt yapı ne diye var.
Not:Uğur Ayhan,Cumhurdan daha iyi..b2b![]()