Arda'sız kadro kurmak yabancı kontenjanından dolayı zorlaştı...
Neill-Insua-Cana-Misimovic-Baros'u yazdığınız zaman Kewell-Elano-Pino üçlüsünden sadece birine yer kalıyor ama 2 kanadımıza da yazabileceğimiz yerli isimler güvenilir değil. Yani ya kanatlarda Kewell veya Pino ile beraber Aydın veya Serdar Özkan ikilisinden birini oynatacağız, ya da Misimovic, Cana, Insua'dan birinden vazgeçeceğiz. Baros ve Neill'in vazgeçilmez olduklarını düşünüyorum. Misimovic'den vazgeçersek yerine yerli oynatmak için yine ya Barış, Ayhan, Mustafa'dan ikisi oynayacak (çünkü zaten birisi sahada), ya da Cumhur, Musa gibi gençler. Cana'dan vazgeçersek de aynı durum var. Diğer bir seçenek de Insua'dan vazgeçip yerine Hakan Balta'yı otnatmak oluyor.
Bu durumda olası kadrolarımız:
--------------------Baros--------------------
Kewell---------------------------Serdar/Aydın
--------------Misimovic/Elano----------------
------B.A.M./Musa/Cumhur----Cana----------
Insua---Servet/Gökhan/Ali--Neill-----Sabri/Ali-
veya
--------------------Baros---------------------
Kewell------------------------------Pino/Elano
-----------B.A.M./Emre---B.A.M./Emre---------
--------------------Cana---------------------
Insua----Servet/Gökhan/Ali---Neill-----Sabri/Ali
veya
--------------------Baros---------------------
Kewell------------------------------Pino/Elano
----------------Misimovic/Elano---------------
--------B.A.M./Musa/Cumhur--Cana-----------
-Hakan---Servet/Gökhan/Ali---Neill----Sabri/Ali
Seçin beğenin bakalım
kadrolarından birisi olacak. Tabi
Kewell ve
Pino'nun sakatlık sonrası hazır olduklarını,
Hakan'ın hafif olduğu söylenen rahatsızlığının geçeceğini ve Baros, Neill, Sabri, Servet, Gökhan, Cana, Misimovic gibi isimlerin milli takımlardan sağlam döndüğünü ve kalan günlerde yeni sakatlıklarla karşılaşmayacağımızı umarak bunu yazıyorum.
Serkan Kurtuluş'un adını, bugünkü A2 maçında iki tarafta da isiminin geçmemesi sebebiyle kullanmadım, neden yoktu bilmiyorum, belki genç milli kamplarından birinde olabilir, eğer o da uygun durumdaysa sağ ve sol bek yerli opsiyonları arasında yerini alabilir. Kalede de benim tercihim Ufuk, sürpsiz olmazsa o oynayacaktır, zaten alternatifi de Aykut olduğu için yabancı kontenjanı açısından bir farkı yok. Misimovic'in de takıma adapte ve/veya hazır olmadığı gerekçeleri ile oynama ihtimalini düşük görsem de isim olarak yazdım.