STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray - Gaziantepspor | 13 Eylül | 21.30

En azından 6 yabancı sürebilicez sahaya,daha rahatım. Çünkü yabancı oyuncularımız yerlilerin iki katı karakter ortaya koyuyorlar sahada.

Aslında demek istediğim, bu sene Aslantepe'ye takım çok farklı bir hava ile çıkacak.

Ama bu sırf olumlu anlamda değil.

Aslında bu sene rakipler için geçerli değil ama bizim için ikinci yarıdaki belki her maç deplasman havasında geçecek. Ama rakip için değil, bizim oyuncular için.

Çünkü alışmaları biraz zaman alacaktır.

Arda'sız kadro kurmak yabancı kontenjanından dolayı zorlaştı...

Neill-Insua-Cana-Misimovic-Baros'u yazdığınız zaman Kewell-Elano-Pino üçlüsünden sadece birine yer kalıyor ama 2 kanadımıza da yazabileceğimiz yerli isimler güvenilir değil. Yani ya kanatlarda Kewell veya Pino ile beraber Aydın veya Serdar Özkan ikilisinden birini oynatacağız, ya da Misimovic, Cana, Insua'dan birinden vazgeçeceğiz. Baros ve Neill'in vazgeçilmez olduklarını düşünüyorum. Misimovic'den vazgeçersek yerine yerli oynatmak için yine ya Barış, Ayhan, Mustafa'dan ikisi oynayacak (çünkü zaten birisi sahada), ya da Cumhur, Musa gibi gençler. Cana'dan vazgeçersek de aynı durum var. Diğer bir seçenek de Insua'dan vazgeçip yerine Hakan Balta'yı otnatmak oluyor.

Bu durumda olası kadrolarımız:

--------------------Baros--------------------

Kewell---------------------------Serdar/Aydın

--------------Misimovic/Elano----------------

------B.A.M./Musa/Cumhur----Cana----------

Insua---Servet/Gökhan/Ali--Neill-----Sabri/Ali-

veya

--------------------Baros---------------------

Kewell------------------------------Pino/Elano

-----------B.A.M./Emre---B.A.M./Emre---------

--------------------Cana---------------------

Insua----Servet/Gökhan/Ali---Neill-----Sabri/Ali

veya

----------------Misimovic/Elano---------------

--------B.A.M./Musa/Cumhur--Cana-----------

-Hakan---Servet/Gökhan/Ali---Neill----Sabri/Ali

Seçin beğenin bakalım :)

kadrolarından birisi olacak. Tabi Kewell ve Pino'nun sakatlık sonrası hazır olduklarını, Hakan'ın hafif olduğu söylenen rahatsızlığının geçeceğini ve Baros, Neill, Sabri, Servet, Gökhan, Cana, Misimovic gibi isimlerin milli takımlardan sağlam döndüğünü ve kalan günlerde yeni sakatlıklarla karşılaşmayacağımızı umarak bunu yazıyorum. Serkan Kurtuluş'un adını, bugünkü A2 maçında iki tarafta da isiminin geçmemesi sebebiyle kullanmadım, neden yoktu bilmiyorum, belki genç milli kamplarından birinde olabilir, eğer o da uygun durumdaysa sağ ve sol bek yerli opsiyonları arasında yerini alabilir. Kalede de benim tercihim Ufuk, sürpsiz olmazsa o oynayacaktır, zaten alternatifi de Aykut olduğu için yabancı kontenjanı açısından bir farkı yok. Misimovic'in de takıma adapte ve/veya hazır olmadığı gerekçeleri ile oynama ihtimalini düşük görsem de isim olarak yazdım.

arkadaşlar bişey soracam şimdi bütün maçlar aynı gün bende GALATASARAY'IMIN maçına gidecem ama bu kadar maç varken hangilerini verecekler kahvelerde izleyebilecekmiyiz bu maçı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

2.devre takımdan yapılacak yerinde 2 takviye ile birlikte tabi olursa,17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik gibi bir istatistik bekliyorum.İlk devre 35 puan toplayabilirsek şampiyon olabiliriz.

Arda'sız kadro kurmak yabancı kontenjanından dolayı zorlaştı...

Neill-Insua-Cana-Misimovic-Baros'u yazdığınız zaman Kewell-Elano-Pino üçlüsünden sadece birine yer kalıyor ama 2 kanadımıza da yazabileceğimiz yerli isimler güvenilir değil. Yani ya kanatlarda Kewell veya Pino ile beraber Aydın veya Serdar Özkan ikilisinden birini oynatacağız, ya da Misimovic, Cana, Insua'dan birinden vazgeçeceğiz. Baros ve Neill'in vazgeçilmez olduklarını düşünüyorum. Misimovic'den vazgeçersek yerine yerli oynatmak için yine ya Barış, Ayhan, Mustafa'dan ikisi oynayacak (çünkü zaten birisi sahada), ya da Cumhur, Musa gibi gençler. Cana'dan vazgeçersek de aynı durum var. Diğer bir seçenek de Insua'dan vazgeçip yerine Hakan Balta'yı otnatmak oluyor.

Bu durumda olası kadrolarımız:

--------------------Baros--------------------

Kewell---------------------------Serdar/Aydın

--------------Misimovic/Elano----------------

------B.A.M./Musa/Cumhur----Cana----------

Insua---Servet/Gökhan/Ali--Neill-----Sabri/Ali-

veya

-----------B.A.M./Emre---B.A.M./Emre---------

--------------------Cana---------------------

Insua----Servet/Gökhan/Ali---Neill-----Sabri/Ali

veya

----------------Misimovic/Elano---------------

--------B.A.M./Musa/Cumhur--Cana-----------

-Hakan---Servet/Gökhan/Ali---Neill----Sabri/Ali

Seçin beğenin bakalım :)

kadrolarından birisi olacak. Tabi Kewell ve Pino'nun sakatlık sonrası hazır olduklarını, Hakan'ın hafif olduğu söylenen rahatsızlığının geçeceğini ve Baros, Neill, Sabri, Servet, Gökhan, Cana, Misimovic gibi isimlerin milli takımlardan sağlam döndüğünü ve kalan günlerde yeni sakatlıklarla karşılaşmayacağımızı umarak bunu yazıyorum. Serkan Kurtuluş'un adını, bugünkü A2 maçında iki tarafta da isiminin geçmemesi sebebiyle kullanmadım, neden yoktu bilmiyorum, belki genç milli kamplarından birinde olabilir, eğer o da uygun durumdaysa sağ ve sol bek yerli opsiyonları arasında yerini alabilir. Kalede de benim tercihim Ufuk, sürpsiz olmazsa o oynayacaktır, zaten alternatifi de Aykut olduğu için yabancı kontenjanı açısından bir farkı yok. Misimovic'in de takıma adapte ve/veya hazır olmadığı gerekçeleri ile oynama ihtimalini düşük görsem de isim olarak yazdım.

Arda bence her türlü oynayacak bu takımda ama sakatken dediğin gibi bir çözüm üretmek zorundayız ve bence Rijkaard genel de LORİK CANA'YI KESECEK gibime geliyor.Ama Arda varken kadrom her zaman belli.

-----------------------------Ufuk Ceylan-------------------------------

-Sabri---------Neill-----------------Servet--------İnsua(Hakan)------

--------------------Cana-----Ayhan(Barış)-----------------------------

-Pino--------------------Misimovic------------------Arda(Kewell)------

----------------------------Baros-----------------------------------------

Kewell çoğu maç 11 oynayacaktır.Ama tek şart bu,o adamı da bir şekilde sene de en az 17-18 maç 11 de oynatacağız.Ama 5-6 maçta da sonradan girip çözecek işi.Zaten gerisinde sakat olur yine.Pino ise çok farklı bir adam kesin oynamalı.

2.devre takımdan yapılacak yerinde 2 takviye ile birlikte tabi olursa,17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik gibi bir istatistik bekliyorum.İlk devre 35 puan toplayabilirsek şampiyon olabiliriz.

Oldukça mantıklı, 35'in altına düşmemeliyiz bence. 35 puan = 11 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet demek. 2 mağlubiyet 2 beraberlik hakkımız var şu an. 14 maçta 2 mağlubiyet 2 beraberlik? İyi hava yakalayabilirsek neden olmasın?

İşin kötü yanı Fenerbahçe - Trabzon maçları ilk yarı dışarıda. Bunlarda olası puan kayıplarını hesaba katarsak en kötü ihtimal 2 beraberlik olayı. Ama çok zor gibi...

2-0 alırız Pino atar golleri.

soruma cvp verebilecek bir gönüllü yokmu?:(

Rahat alırız gibi geliyor nedense? hiç böyle bir hisse kapılmamıştım.

Seyir zevki versinler, deli gibi mucadele etsinler, skordan önce bunlari bekliyorum.

kazanamazsanız küfrederim :o

arda belki iğneyle oynar..........

Bu maçı alacağız başka yolu yok Metin Oktay için oynayın :(

Misimovic’in gelmesiyle sistemini 4-2-3-1’e uyarlayacağı belirtilen Rijkaard’ın inatla 4-3-3’e devam edeceği ve bu konuda “Asla” ifadesini kullandığı öğrenildi. Bosnalı yıldız, forvetteki ikilinin arkasında oynayacak...

Galatasaray’da yapılan son transferlerin ardından herkesin “Sistemini değiştirecek” öngörüsünde bulunduğu teknik direktör Frank Rijkaard, prensiplerinden yine taviz vermedi. Gaziantepspor maçı öncesinde yapılan taktik provalarında takımını yine 4-3-3 düzeni ile çalıştıran teknik adamın, Misimovic’in gelmesine rağmen taktik şablonunda herhangi bir değişim yapmayı planlamadığı ve “Sistemimi asla değiştirmem” dediği öğrenildi. Sadece takım kaptanı Arda Turan’ın yokluğunda yeni transferi Misimovic’i onbire yerleştirecek olan Hollandalı, kanatlarda ise iyileşen futbolcularını kullanacak. Mismovic’i golcü oyuncusu Milan Baros’un hemen arkasında oynatacak olan Rijkaard’ın, sol kanatta Harry Kewell’a sağda da Elano’ya görev vermeyi düşündüğü vurgulandı.

PİNO’YU DA MONTE EDECEK

İyileşen Pino’nun da maç eksiğini kapattıktan sonra takıma monte edileceği kaydedildi. Orta sahada görev verdiği 3 orta saha oyuncusu Lorik Cana, Mustafa

Sarp ve Ayhan’dan vaçgeçmeye niyetli olmayan Hollandalı hoca, Barış’ı da yine bu bölgedeki alternatifleri arasında tutuyor. Savunmadaki dörtlüsünü Sabri, Lucas Neill, Servet ve yeni transfer İnsua’dan oluşturacak olan Rijkaard’ın, kaledeki tercihi ise yine genç file bekçisi Ufuk olacak.

HTSPOR / Erhan TELLİ

Erhan Telli gibi saymayı bilmeyen adamlar muhabir hatta yorumluyor Galatasaray'ı

Adam Türkiye'de kaç yabancı oynatılabileceğini bilmiyor bitane editörde bunu incelemeden veriyor çalışanını gerizekalılığını kapatmıyor:o

1284115444254544.jpg

Keşke böyle oynatsa ama Cumhur yerine Mustafa Sarp oynar.Elano geride kalır. Mustafa sarp forvet arkasına geçer.Golünü atar.Sonra herkes adam canını dişine takıyor gol atıyor daha ne yapsın der.

Geri
Üst Alt