STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Ayrıca Ligtv'ye teşekkürler.Hangi dakika hatırlamıyorum, bir hücumumuzu Gaziantepli oyuncuların elle kestiği yönünde itirazlarımız vardı.Maalesef tekrar tenezzülü bile göstermediler.

hadi ya, en cok kosanlarin listesi nerde.

Defansif anlamda nasıldık ben izlemedim maçıda takımın kötü olması sadece gol yollarındamıydı yani?

Sorun hücuma kalkamadık.Ayhan Mustafa hiç oynamadı.Misimoviç en çok koşandı ilk yarı.Adama top gelmedi ki o hücumu nasıl beslesin.

Cana disardan bile el kol hareketleri yapiyordu, kendi kendine takimi yönlendiriyordu :D Onu oynatmayan Rijkaard´a da yaziklar olsun. Artik koruyacak bisey kalmadi. Kimse bana kontenjan montenjan demesin. Kimi kesiyorsan kes ama en zayif bölgeni hala degistirmiyorsan ben senden hesap sorarim arkadas. Bu böyle devam etmeyecek.

Noktasına ,virgülüne kadar katılıyorum.Maç öncesindede dediğim gibi Aydını sağ açığa alıp, Cana'yı rahat rahat oynatabilirdi.

Bence berbat oynadik. Ne Pozisyona girebiliyoruz ne adam gibi defans yapabiliyoruz.

Umarim yeniler cabuk alisirlar ve Canada Takimdaki yerini bulabilir.

Yoksa ben isik misik göremiyorum. Penaltida olmasa yenecegimizde yoktu maci..

Neyseki önemli olan 3 Puan diyebiliriz ama acilen isler rayina oturmasi gerekiyor

Cana disardan bile el kol hareketleri yapiyordu, kendi kendine takimi yönlendiriyordu :D Onu oynatmayan Rijkaard´a da yaziklar olsun. Artik koruyacak bisey kalmadi. Kimse bana kontenjan montenjan demesin. Kimi kesiyorsan kes ama en zayif bölgeni hala degistirmiyorsan ben senden hesap sorarim arkadas. Bu böyle devam etmeyecek.

%100 katılıyorum.

Insua'yı beğendim Misimovic fazla top kullanma şansı bulamasa da topu ayağına aldığında kalitesini belli etti.

Rezalet oynadık. Yazıklar olsun. İkinci yarıyı doğru dürüst seyretmedim. Maç izleyesim gelmiyor içimden artık.

Mustafa yerine Cana,

Elano yerine Aydın,

Ali Turan yerine Sabri ile başlasaydık çok çok iyi oynardık.

Ben Ali Turan'da ısrar etmesini anlayamadım adam bindirme yapamıyor çok aşikar kanatta Sabri daha etkili,bugün en beğendiğim oyuncu Neill'diAntep fazla varlık gösteremedi dişli bir takım oslaydı çok zorlardı 1-2 tane pozisyonumuz var sadece koca maçta..

Pino ve Aydın çok istekliydi Ayhan'ın yerine Cana düşünülebilir, İnsua kısa alanda seri ama uzun koşularda müdaheleleri yetersiz gibi ama H.Balta'dan daha iyi bir görüntü verdi ilk maçı olmasına rağmen..

Arda'nın yokluğu çok belliydi Kewell kanada sıkıştı üzerine çok oynadılar ama mücadeleyi bırakmadı Rıjkard kırmızıdan korktuğu için çıkardı sanırım seyir zevki çok düşüktü maçta umarım önümüzdeki haftalar daha erken skora ulaşabılen pas alışverişi zengin pozisyon yaratabilen istikrarlı bir takım oluruz..

Barca,dan xavi ve iniestayı çıkarıp ayhan ve sarpı koy nasıl oynar barca sence:o

Bende onu demek istiyorum zaten diğer oyuncular ne kadar iyi oynarsa oynasın bu ikiliyle her maç böyle olur.

Rıdvan dilmen: Mustafanın ayhan ve canadan eksiği yok +sı var:d

Trabzon hakketen takım olmuş yahu atak organizasyonları oyuncuların uyumu süperdi bugün.Daha bu takıma jaja girecek birde.Şenol güneş farkettirdi gerçekten hocalığını.

Rıdvan: İnsua 18inde oynadı mı liverpoolun

Güntekin çoğunda oynadı

Soru zaten hata bari cevap doğru olsa çoğunda oynadı demekten ne anlar millet desene hep ilk 11 di diye

Sadece yillik 3.5 Milyon aliyor diye Elano oynamak zorundaysa, Galatasaray´in büyüklügünü sorgularim. Elano Türkiye´de OYNAYAMIYOR. Daha neyin sabri bu? Aydin bile cok cok daha etkili Elano´dan. Elano icin Ayhan´i izlemek zorundamiyim ben ya? Cana tercihi yüzünden Rijkaard´dan inanilmaz derecede sogudum.

çok kötü oynadık,takımı beğenmedim.ama galibiyet iyi geldi...

Her macin sonunda su oynasadi, bu oynasaydi demekten ne zaman kurtulacagiz merak ediyorum. Ideal 11 kavrami, Galatasaray icin uzak bir kavram oldu-cikti. Rijkaard'in kabahati yok degil elbet ancak unutmayalim "Transfer Nöbeti" basligini... ve hatirlayalim transfer döneminde bu camiaya sancilar cektirenleri! Hos, sancilarimiz az-cok dindi ki nihayetinde transferler gerceklesti ( dogal olarak ki buna da sükür türünden ) ancak, ne vardi bir de box to box alinamaz miydi? Malum BAM'i sagir sultan bile duydu, Köroglan bile gördü! Bir tek o transfer döneminde bize sancilar cektirenler haric... ve dolayisiyla o sanciyi bize caktirmadan cektirmeye devam ediyorlar.

Isimleri lazim degil, bas harfleri A.

Trabzon hakketen takım olmuş yahu atak organizasyonları oyuncuların uyumu süperdi bugün.Daha bu takıma jaja girecek birde.Şenol güneş farkettirdi gerçekten hocalığını.

İşte hoca var,bir de çakma hocalar var.Anlayan anlar lafın nereye gittiğini

Rıdvan mustafa sarp'ı övüyor. :D

Geri
Üst Alt