STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray - Gaziantepspor | 13 Eylül | 21.30

valla sanki iyi oynayip, kazanamayacagiz gibi geliyor bana.

kaleyi uzaktan görecek bir Allahin kulu olsa sorun olmazdi ama iste ...

Bence pek mantıklı olmamış be Barış, uzaktan çok iyi şut çeken birisi olunca kesin atacak diye bir kaide mi var? Yani o olmayınca kazanamıyoruz ama öyle biri olsa sorun olmayacak. Eğer şut atacak adam yokken sorun olacak gibi geliyorsa da şut çeken varken de "uzaktan şutlara kaldık, girerse kazanırız" olur en fazla aradaki fark...

Daha demin haberlerde izledim, Kewell ve Pino ilk 11 oynayabilecek durumdaymış.

Kewell ve Pino A2 maçında oynayabildiğine göre ve ikisi arasında 5 gün kadar bir süre olduğuna göre bence de ilk 11'de çıkabilirler... Tabi bir sakatlık nüksetmesi durumu olmadıysa ve bundan sonra da olmazsa...

Beyler 0 sakat olduğunu hatırlayan varmı hiç :asd: ?

mustafa sarpın maçı olur demedi demeyin.

serdar oynar sagda pinonun yerine boylece cana oynar orta sahada

ikinci yari kewell cikar serdar sola gecer pino saga

boylece durumu kurtaririrz

zeki yonetim turk oyunculara para vermeyi sacma bulmaya devam etsin. cok kafalari basiyor ya bu islere

--------------- Ufuk ------------------

Sabri ----- Neill ----- Servet ----- İnsua

-------------- Cana -------------------

---------------------- Ayhan ---------

---------- Elano ---------------------

Serdar ------------------------ Kewell

-------------- Baros ----------------

İlerleyen dakikalarda Pino kullanılır. İnsua ve Kewell 11 başlayabilir. Çünkü İnsua 2 hazırlık maçı, Kewell 1 hazırlık maçı oynadı. Elano'da fizik olarak daha iyi. Hakan sakat olduğu için Neill'in partneri yine Servet. Tek korkum Frank'in orta sahada Ayhan yerine Sarp'ı tercih etmesi olur.

Şimdi sayalım: Baros, Misimovic, Kewell, Elano, Cana, Mustafa, Ayhan, Sabri, Neill, Servet, Insua, Ufuk. 12 kişi ve 7 yabancı, Allah sizi bildiği gibi yapsın medya. Bir de diyor sistemi değiştirmeyecek, hep 12 kişi ile çıkıyorduk sanki. :D

4-3-3'de devam edecek diyor ve Misimovic'in forvetin arkasına yerleştirecek diyor :asd:

--------------- Ufuk ------------------

Sabri ----- Neill ----- Servet ----- İnsua

-------------- Cana -------------------

---------------------- Ayhan ---------

---------- Elano ---------------------

Serdar ------------------------ Kewell

-------------- Baros ----------------

İlerleyen dakikalarda Pino kullanılır. İnsua ve Kewell 11 başlayabilir. Çünkü İnsua 2 hazırlık maçı, Kewell 1 hazırlık maçı oynadı. Elano'da fizik olarak daha iyi. Hakan sakat olduğu için Neill'in partneri yine Servet. Tek korkum Frank'in orta sahada Ayhan yerine Sarp'ı tercih etmesi olur.

Elano'yu göbekte kullanırsa,Ayhan'ı oynatmaz ;)

Elano'yu kanatta kullanırsa,Ayhan %90 oynar.

Arda'nın yokluğunda sol kanatta Aydın oynamalı bence.

Bence pek mantıklı olmamış be Barış, uzaktan çok iyi şut çeken birisi olunca kesin atacak diye bir kaide mi var? Yani o olmayınca kazanamıyoruz ama öyle biri olsa sorun olmayacak. Eğer şut atacak adam yokken sorun olacak gibi geliyorsa da şut çeken varken de "uzaktan şutlara kaldık, girerse kazanırız" olur en fazla aradaki fark...

ilk golü atarsak kazaniriz ama bu gol gecikirse zorlaniriz demek istiyorum.

uzaktan atilan sut gol olunca kilidi aciyorsun, gerisi zaten gelir.

Elano'yu göbekte kullanırsa,Ayhan'ı oynatmaz ;)

Elano'yu kanatta kullanırsa,Ayhan %90 oynar.

Ayhan'ı son maçlarda hep defansif libero olarak oynattı. Cana ile ikisini yan yana, Elano'yu da önlerine koyabilir. 4-2-3-1 olarakta düşünebiliriz.

Ayhan'ı son maçlarda hep defansif libero olarak oynattı. Cana ile ikisini yan yana, Elano'yu da önlerine koyabilir. 4-2-3-1 olarakta düşünebiliriz.

Rijkaard geçen sezon sanırım 7-8. haftadan sonra hiç bir zaman Ayhan ve Elano'yu göbekte yan yana kullanmadı,bu ikiliyi birbirinin alternatifi olarak görüyor.

Ben bunun değişeceğini düşünmüyorum.

Bana göre Elano'yu kanatta kullanıp,Ayhan'ı göbekte oynatacaktır.

Rijkaard geçen sezon sanırım 7-8. haftadan sonra hiç bir zaman Ayhan ve Elano'yu göbekte yan yana kullanmadı,bu ikiliyi birbirinin alternatifi olarak görüyor.

Ben bunun değişeceğini düşünmüyorum.

Bana göre Elano'yu kanatta kullanıp,Ayhan'ı göbekte oynatacaktır.

Caner ben zaten Ayhan Elano yan yana demiyorum. :) Cana-Ayhan, önlerinde de Elano. 4-3-3, 4-2-3-1 dizilişleri bunlar Rijkaard'ın bileceği iş. Hangi dizilişi daha faydalı görüyorsa o dizilişle oynatır takımı.

Caner ben zaten Ayhan Elano yan yana demiyorum. :) Cana-Ayhan, önlerinde de Elano. 4-3-3, 4-2-3-1 dizilişleri bunlar Rijkaard'ın bileceği iş. Hangi dizilişi daha faydalı görüyorsa o dizilişle oynatır takımı.

4-3-3'de yan yana oynatmıyor demek istedim :)

Cana

Elano-Ayhan​

Gibi

Tabi Rijkaard'ın düşüncelerini bilemeyiz,Misi'nin transferinden sonra sistemi 4-2-3-1'e çevireceği için Elano'yu o bölgede deneyebilir.Ayhan'ı da Cana'nın yanında oynatabilir.

Maç saati göreceğiz herşeyi :)

----------------Ufuk------------------

Sabri----Servet-----Neill------Insua---

------------Cana---Ayhan------------

Elano-----------Misi-----------Aydın

---------------Baros-----------------

Elano geri gelen bir adam. Sabri 'yle yakın oynarlarsa sağ taraf verimli olabilir. Arda 'nın sakatlanması çok kötü oldu. Fellaini 'nin sülasini tüm kalbimle anıyorum tekrardan.

Orta saha da vasıfsızlar ordusunu izleyeceğime sağ kanatta Serdar'ı izlerim daha iyi...

Son haberlere göre Pino hazır durumda ilk 11 başlayacak gibi görünüyor Arda nın yokluğunda. Pino yada Kewelldan biri mutlaka oynayacaktır.

....................Ufuk............

Sabri....Neil..Servet...İnsua

.........Sarp....Cana

Pino..........Elano......SerdarÖ

..............Baros

büyük ihtimalle bu 11 i görürüz. 2.yarıda Misimoviç-Elano, Pino-kewell değişikliği olur.

Son haberlere göre Pino hazır durumda ilk 11 başlayacak gibi görünüyor Arda nın yokluğunda. Pino yada Kewelldan biri mutlaka oynayacaktır.

....................Ufuk............

Sabri....Neil..Servet...İnsua

.........Sarp....Cana

Pino..........Elano......SerdarÖ

..............Baros

büyük ihtimalle bu 11 i görürüz. 2.yarıda Misimoviç-Elano, Pino-kewell değişikliği olur.

Şu Sarp'ı nasıl koyuyorsunuz 11'e hala şaka gibi ya. Adam ön libero defansı 0, öküz koysan karşısına ondan bile çalım yer .. Ayhan oynasın orda.. Zaten bu sene şampiyon olmamız için Ayhan'ın çok iyi oynaması lazım. Barış'tan da Sarp'tan da 500 kat iyidir Ayhan.

Geri
Üst Alt