Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu
Bu takimdan bir nane olmaz,ilk 5 tamamlasak artik onada sükür diyecegim.Heleki kendi sahamizda daha cok zorlaniyoruz.Kendi sagamizda oynadigimiz halde en az 10 dakika caldik mactan.Zevk yok,sut yok,sistem yok,esteteik hareket zaten aramiyoruz,yaw bu takim hicmi antremanlarda ortada sican oynamaz,iki top yapamayan bir takim olduk ciktik piyasaya.Ben 15.ci dakikada izlemeye basladim isten dolayi,sadece su ayhan in cok kritik yerlerde 4 hatasini gördüm.Valla ayhan gibi kritik hata yapacagima,mustafa gibi düz oynarim daha iyi.Capi kadar oynuyor ama öyle tehlikeli paslar atacam diye ugrasmiyor.Bu takimin de4fansinda problem yok,ön libero mevkisinde oynayacak kalitede adamimiz yok,kewell bu yasinda,bu kondisyonuyla oynadigi halde bile takimin en yararli futbolcusu.
Neyse yazacak cok sey var ama bu 3 puan ,bu oyunla gercektende altin degerinde oldu.
Arda döner,misimovic takima uyum sürecini asar,insua kendini daha gelistirir,cana kadroya girmeyi basaracak kadar düzelirse bir umut var,takim ayni kadroda 5 mac oynasin hersey daha güzel olacak.Bu arada aydindada gözle görülür bir düzelme var.