STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Aydin 10 tane Elano eder gercekten. Gözlerime inanamiyorum resmen. Dunga´nin kesin bir liskisi var ailesinden biriyle. Ayhan´da resmen bitmis. Rijkaard bunu göremiyor ya valla hayret ediyorum artik.

Niye bu kadar tepki var anlamıyorum.Ama normaldik bugün.Arada kazanmamız lazım böyle.

Gol attıktan sonra anlamsız bir şekilde kapandık her zaman olduğu gibi. Şuan bulunduğumuz duruma baktığımızda önemli olan 3 puanı almaktı. Neyseki kazandık.

kac ay sonra gol yemedik hahah :)

Karabükspor´un önliberolarina raziyim.

15 gündür bu maçı bekledik yazık valla o kadar heyecanla bekle oynanan oyuna bak..A.turan m.sarpın oynamasından daha büyük bir hata yaptı rijkardd orta sahanın 2.yarıda rezilleşeceğini bile bile l.cana veya barıştan birini oyuna almadı..

1 gol attıktan sonra geriye yaslanma alışkanlığını da bırakırsak her şey daha güzel olacak.

Tekrar özür diliyorum arkadaşlar. Maçın stresinden dikkat falan kalmadı bende.

Bu takimdan bir nane olmaz,ilk 5 tamamlasak artik onada sükür diyecegim.Heleki kendi sahamizda daha cok zorlaniyoruz.Kendi sagamizda oynadigimiz halde en az 10 dakika caldik mactan.Zevk yok,sut yok,sistem yok,esteteik hareket zaten aramiyoruz,yaw bu takim hicmi antremanlarda ortada sican oynamaz,iki top yapamayan bir takim olduk ciktik piyasaya.Ben 15.ci dakikada izlemeye basladim isten dolayi,sadece su ayhan in cok kritik yerlerde 4 hatasini gördüm.Valla ayhan gibi kritik hata yapacagima,mustafa gibi düz oynarim daha iyi.Capi kadar oynuyor ama öyle tehlikeli paslar atacam diye ugrasmiyor.Bu takimin de4fansinda problem yok,ön libero mevkisinde oynayacak kalitede adamimiz yok,kewell bu yasinda,bu kondisyonuyla oynadigi halde bile takimin en yararli futbolcusu.

Neyse yazacak cok sey var ama bu 3 puan ,bu oyunla gercektende altin degerinde oldu.

Arda döner,misimovic takima uyum sürecini asar,insua kendini daha gelistirir,cana kadroya girmeyi basaracak kadar düzelirse bir umut var,takim ayni kadroda 5 mac oynasin hersey daha güzel olacak.Bu arada aydindada gözle görülür bir düzelme var.

Kötü oynadık ama kazandık,mutluyuz,umutluyuz.

Futbol olarak sadece biraz derli topluyduk.

Rijkaard 60. dakikada üç degişiklik yapmasına çok şaşırdım.

ufak düzelmeler var tabi gerisi gelmeli. şüphesiz İnsua en başarılısıydı diyebiliriz.

ah bide şu topu geriye dönmesek.

Antep iyi gününde olsaydi bize takarlardi golleri..ama biz de iyi degildik. Sacma sapan maclari hic yenemiyorduk ama bu sefer kazandik. Cok ilginc.

Bu arada bu Mustafa tercüman ne gicik yahu, adam gibi Flemencesi yok, Türkcesi desen 0. :D

F. Rijkaard: Yeterli fiziksel seviyede bulunan 5 oyuncumuz var. Bu da takımın işini zorlaştırıyor.

Ne vardı hacı geçen sene:D Bu senede farkı neydi.

Bu seneden hiçbir farkı yok diye kızıyoruz ya işte. Hala Ayhan'ı, Sarp'ı izliyoruz, saçlarımız dökülüyor ve tımarhaneye her adım daha da yaklaşıyoruz.

bence önemli olan 3 puan futbol zamanla duzelir daha misi ve insua nın adaptasyon suresi var zamanla daha iyi olacaz inşallah

Arada böyle galibiyetler iyidir.

Kewell, Misimovic sonradan giren Aydin, Sabri ve özelikle Insua iyidi

Hakan Balta bidaha zor giyer bu formaya sigara icmeye devam etsin

Geri
Üst Alt