STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Seyircileri boşalt devam et arkadaşım bir kaç pet şişe atıldı diye maç mı tatil edilir. Hakemin kafası yarılmasaydı devam ederdi galiba maç.

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Sözün bittiği yerdeyiz. Bu olaya ciddi bir tepki verilmesi gerek. Yeter artık yeter. Adamlar faul ile gol attılar, taraftar delirmekte haklı. Olaylar bu şekilde durdurulmaz.

Bu hakem geçen yıl Bursa'da Fenerlilerden dayak yemesine rağmen kırmızı kart göstermeyen değil mi ? Alex omuz attı sarı göstermişti :o Şeref yoksunu bu adamlar.

Evet bu hakem. Tabi hakemse.

Lan ^^ hakemleri, Kadıköy'de sahaya içki şişeleri atarken nerdeydiniz? Hakemin kafası yarıldı paşa paşa maç yönettiniz ! Hepiniz mi adisiniz lan ?!

Allah alayınızın belasını versin, bazılarının cebine para girsin diye bu sene de Bursa şampiyon olur. Zorla 5. büyük yaratılır, ^^ Federasyonu da biyerine kına yakar.

Allah alayınızın belasını versin !

Cevabını bilen renkdaş yokmu?

Hakem tatil etti maçı. şuanda Bursa maçı kazanmadı 3 puan almadı yani buna federasyon karar vericek yani çarşamba perşembe Bursa 3 puan alır Antepe 3 maç saha kapatma gelir.

Ulan gelde kıllanma ya..

O zaman niye tatil edildi deniyor hee bursalı oyuncularımız fazla yorulmasın cl maçları var zorlu demek istiyorsa federasyon onu bilemem.

Tatil edildi denecek tabiki. Ama ben sana çıkacak kararı söylüyorum. 3-0 bursa 3 4 maç saha kapatma.

Hakem tatil etti maçı. şuanda Bursa maçı kazanmadı 3 puan almadı yani buna federasyon karar vericek yani çarşamba perşembe Bursa 3 puan alır Antepe 3 maç saha kapatma gelir.

O zaman bizim kulüpte her deplasman maçında 300 tane taraftara versin 500,er lira girin karşı tribünne maç tatil edilesiye kadar ne gerekiyorsa yapın dese uygun düşmezmi bu yapılanlara göre?

rezillik baska birsey degil.. kendi caldi, kendi oynadi, tatil etti basi goge erdi.. federasyonu ve rezil hakemlerini alkisliyorum :007:

Abi o zaman biz X takımla deplasmanda yapacağımız maçta X takımın formasını giyip adamların tribününden hakemin kafasını yaralım. Bu kadar basit mi bu işler?

Ulan ben hiç rastlamadım 30 yaşıma geldim maçın tatil olupda beleş 3 puan aldığımızı:rolleyes:

bursanın 4-0 lık moral bozukluğu böylece düzelmiş oldu.bursa golü atar atmaz maç erteleniyor.faullü bir gol hakem kıfkırtması ve taaak maç ertelenmiş.bu kadar organize bu kadar göstere göstere yapılmaz be kardeşin.her şeyin birr yolu yordamı var.artık utanmalarıda kalmamış.her şey apaçık yapılıyor.

O zaman bizim kulüpte her deplasman maçında 300 tane taraftara versin 500,er lira girin karşı tribünne maç tatil edilesiye kadar ne gerekiyorsa yapın dese uygun düşmezmi bu yapılanlara göre?

Benden önce yazdın abi, benden uzun yaşayacaksın :) İşin garip tarafı hep Bursa'ya denk geliyor bu işler.

Galatasarayız biz.

ASY bence kimse agzina dahi almasin...!! Biz acisini 5 Mac koskoca 5 Mac ile cektik..!! Devrim oldu, Devrim nitelikte karar diyip gecistirildi..! Saadece su siseleri icin..!!

Kadiköyde Yangin cikti Yangin..!!

Sonuc saadece 2 Mac..! Hani devrimdi..? Nerede Devrim..?

Devrim Bu Ülkede asildi, idam edildi...

Cok Kizginim Cok..!

Ben o maçın cezasının ağır olduğunu biliyorum zaten ama ASY'de atılan şişelerden daha az şişe atılmıştı Diyarbakır'da anons bile yaptırmadan tatil edildi.

hocam dikkat edersen hep bursa nın maçı erteleniyor.ertelenmeden ziyede bursanın kollandığı o kadar net ki.görmemek için kör olmak lazım.bursa bu senede şampiyon olur.

Geçen sene kimse sesini çıkarmadı ama herkes seviniyordu.

diyarbakıra GALATASARAY camiasından başka destek veren çıkmadı o maçlarda. ayrıca diyarbakır süperlige çıktığında GALATASARAY şampiyon olmuş kadar sevindim.

Renktaş sen ve bir kaç kişi daha sevinmiş olabilirsiniz ama burdaki çoğu kişi Diyarbakır'a saydırıyordu ve hakettiğini söylüyorlardı.

Bende diyorumki Diyarbakır hak ettiyse bugün Antep'te hak etti sırf bursa lider diye yaygara çıkarmanın alemi yok geçen sene gereken tepkiler verilseydi bugün tatil edilmezdi,eğer bu standart her zaman uygulansa kadıköydeki her maçımızın tatil edilmesi lazımdı.

Bu hakem bozuntusuna hiç bir şey olmamış gibi 2 hafta sonra maç verirler. Yazık gerçekten...

M.Denizli çok güzel konuşuyor. Helal olsun M.Denizliye.

Bursa kadıköye gidince veya bizim stadda bunlar olsa ne bize ne fenere çekemezler bu hareketi.Resmen bursayıda 5.büyük olarak ayırıyorlar kenara anadolu takımlarına karşı.

Yahu öyle bakmıcaksın. bak şimdi gazetelere yarın cıkıcaklar Pkk falan filan dıyecekler ortalık dahada karışıcak bak buraya yazıyorum herşeyi.

Geri
Üst Alt