STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Al buda antudan haklı abi millet.

Varya bundan sonra her mac adam ayarliyacaksin.. Takimin önemi gecti.. at hakeme iki cakmak bir pet.. Al sana 3-0...

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Gaziantepspor 0-1 Bursaspor | 20 Eylül | MAÇ TATİL EDİLDİ

Eğer Fener'in şampiyonluk iddiası olmazsa Bursa maçında ilk kez Fener'in kazanmasını isteyeceğim, hem de eze eze; iyice Bursa'dan ve yaltakçılarından nefret etmeye başladım.

Eğer Fener'in şampiyonluk iddiası olmazsa Bursa maçında ilk kez Fener'in kazanmasını isteyeceğim, hem de eze eze; iyice Bursa'dan ve yaltakçılarından nefret etmeye başladım.
Al bendende o kadar.

şu anda o kadar doluyumki bursadan nefret ettiğim kadar fenerden nefret etmedim.

Markus Merk Faul dedi pozisyona

Marcus "gol açık faul" . Tarafsız hakemdir.

Bursa kadar böyle uydurukten maç tatili kararlarıyla maç kazanan takımı görmedim.

Markus Merk; golden once faul var, hakemin siseleri toplayip yan hakeme goturmesine cok sasirdim..

Adam 2,5 litrelik cola şişesi sokmuş. :D

Beyler, problem nedir? Maç neden tatil edildi? 3 puan Bursa'ya mı verilecek? Yoksa kaldığı yerden devam ettirilecek mi daha sonra? Nedir, ne değildir? Gelişmelerden biraz uzak kaldım..

Bu ülkede futbol falan izlenmez arkadaş, illa ki izleyeceğim diyorsan gideceksin Premier League'yi izleyeceksin, gideceksin La Liga'yı, Bundesligs'yı, Serie A'yı izleyeceksin. Adamlar taç çizgisinin 2 metre yakınında maç izliyorlar, 10 senedir bir maç görmedim ki olay çıksın.

Şunlar da bir grup topluluk !;

ligtv.png

Mhk Demiş Maçı tatil edin diye.

Biz gideceğiz antep deplasmanına 3 puan almak için hop oturup hop kalkıcaz adamlar bedavadan aldılar bile o 3 puanı.

Biz gideceğiz antep deplasmanına 3 puan almak için hop oturup hop kalkıcaz adamlar bedavadan aldılar bile o 3 puanı.

Hocam siyasi olaylar yüzünden geçen sene Diyarbakır'a üç büyüklerden kimse gitmek istemedi, adamlar bedavadan puan aldılar orda.

Yasak abi o şişenin oraya girmesi. Demekki burada hata var. Güvenlik önlemleri iyi değil.

Bu ülkede güvenlik önlemleri iki kere TV'ye çıkmış varlıklar için Özgür, T. Kafkas tribünde biriyle konuştu. 50 tane polis çevresini sardı. Madem o kadar önemsiyorsun sahaya niye sokuyorsun o maddeleri?

Çok şaçma cıkar taraftarı boş kalsın stad kaldıgı yerden devam etsin. 4.hakemde yardımcı hakem olur biter ya.

Bizim teknik direktörlerini kafası yarıldıda tatil edilmedi böyle şey nasıl tatil ediliyor anlamış degilim.

2.jpg

Mhk Demiş Maçı tatil edin diye.

Şimdi sinirlendim. Levent Kızıl'ı yolda görsem keşke var ya o kel kafasında yumurta kırarım. Adam zamanında(Bursaspor başkanıyken) federasyona atıp tutuyordu, MHK'yı topa tutuyordu.

Geri
Üst Alt