STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Yahu yarın tek istediğim sarpın olmadığı bir ilk 11 çok şeymi istiyorum?

Cana'nın yerinde olmak istemezdim yerime oynayan oyunculara bakınca çıldırırdım heralde.

Eskiden Volkan Arslan falan oynuyodu şimdi de Mustafa Sarp oynuyo beyler uefa zaferinden sonra hiç doğru düzgün yerli orta sahamız olmadı yönetim bi dahaki transfer döneminde en az 2 tane 2 yönlü oynayabilecek yerli futbolcular almalı selçuk inanla hamit altıntop gibi

Eskiden Volkan Arslan falan oynuyodu şimdi de Mustafa Sarp oynuyo beyler uefa zaferinden sonra hiç doğru düzgün yerli orta sahamız olmadı yönetim bi dahaki transfer döneminde en az 2 tane 2 yönlü oynayabilecek yerli futbolcular almalı selçuk inanla hamit altıntop gibi

Bu dediğini yaklaşık 2 yıldır herkes söylüyor ama her transfer sezonundaki umutlar yerini hayal kırıklıklarına bırakıyor.

Bence Ayhan kesik yiyecek, Sarp ve Cana'da forma giyecek. :D

Yeter ki Cana oynasın, kesik yiyecek yabancı çok. :D

Kesik yiyebilecek yabancı sadece Pino vardır.Misimovic,Kewell,Baros,Neill,ınsua hangisinden vazgeçebilir ki?Pino'yu beğenmediğimden değil sadece Aydın'ın performansı da şu günlerde yeterli düzeyde ve herşeyden önemlisi takımın Cana gibi yürekten oynayacak oyuncuya, kaliteye ihtiyacı var.

Ayhan değil hangi yabancının kesik yemesi önemli:b5:

Kewellı kessin bence 90dkyı kaldıramıyor gerekirse Misimovic veya Pinonun yerine girer Kewell önemli bi silah ama ilk 11i kaldıracak kondisyonu yok maalesef

Valla Kewell için ölürüm lakin Cana gibi bir orta saha için o kesilebilir. En azından orta saha toparlanacak, ne biz kanser olacağız, ne Kewell. o da mutlu olacak ortaya çıkan sonuçla.

Bencede bu maçta Kewell yedekte kalmalı

Kewell gibi bir sihirbazı ve futbol zekası üst düzey bir oyuncuyu yedek bırakmak canımı sıkar.Oyunu her an değiştirecek bir yeteneği sizlerde haklı olarak(kondüsyon sebebiyle ki bence hiç de fena değil diğer sezonlara göre) sonradan oyuna alma taraftarısınız.Ama skor avantajını yakalayamayıp yada skor olarak geri düştüğümüz durumlarda Kewell gibi yeteneği kör dövüşüne mahkum etmek beni üzerdi :)

Bu maçın hiç bir bahanesi yok beyler zemin de süper eğer bu maçta da o iğrenç futbolu izlersek ben umudu kesecem takımdan

Bu maçın hiç bir bahanesi yok beyler zemin de süper eğer bu maçta da o iğrenç futbolu izlersek ben umudu kesecem takımdan

Sarp oynarsa ızlıceksın

Frank'ın dusuncesı su ılerı 4luyu bozmıyım orta sahada Cana olmasada olur dıyor nasıl olsa pozisyona gireriz dıyo ama Cana oynasa ılerıdekı yerlı Aydın olsa bence Cana oynayacagı ıcın daha fazla pozisyona gireriz ve Misimovic'i istenılen duzeyde topla bulusturabılırız Yanlıs yapıyosun Frank Yanlıs

Arkadaşlar bugün öle komik bir şey geldi ki başıma olaydan sonra kendime güldüm dakikalarca bugün tarihi 26 eylül sandım saat 18:45 te gittim kahveye oturdum yerime Galatasaray'ımın sahaya çıkmasını beklerken tv ye bakınca gözlerime inanamadım sahaya çıkan takım galatasaray'ım değil beşiktaş'tı kahveden çıkıp eve geldim kendi kendime gülüyorum annem soruyor oğlum sen delimisin kendi kendine gülüyorsun ve olayı onada anlattım kadıncağız gülme krizine girdiği için ağzında ki çayı suratıma fışkırttı..:lol::lol::lol::lol:

Sarp oynarsa ızlıceksın

Frank'ın dusuncesı su ılerı 4luyu bozmıyım orta sahada Cana olmasada olur dıyor nasıl olsa pozisyona gireriz dıyo ama Cana oynasa ılerıdekı yerlı Aydın olsa bence Cana oynayacagı ıcın daha fazla pozisyona gireriz ve Misimovic'i istenılen duzeyde topla bulusturabılırız Yanlıs yapıyosun Frank Yanlıs

Tamam da ilerideki 4lü de bi şey yapmıyo ki Buca maçında ilerdeki 4lüye topu indiremedik bile isterse ileride Ronaldo-Messi-Kaka-David Villa olsun o adamlara top gelmiyo geldiği zaman da arkadan destek gelmediği için birden 4 kişiyle baş başa kalıyolar yani bu durumdan çıkıp şampiyon olabilirsek şu ana kadarki en mucizevi şampiyonluk olur bence

Arkadaşlar bugün öle komik bir şey geldi ki başıma olaydan sonra kendime güldüm dakikalarca bugün tarihi 26 eylül sandım saat 18:45 te gittim kahveye oturdum yerime Galatasaray'ımın sahaya çıkmasını beklerken tv ye bakınca gözlerime inanamadım sahaya çıkan takım galatasaray'ım değil beşiktaş'tı kahveden çıkıp eve geldim kendi kendime gülüyorum annem soruyor oğlum sen delimisin kendi kendine gülüyorsun ve olayı onada anlattım kadıncağız gülme krizine girdiği için ağzında ki çayı suratıma fışkırttı..:lol::lol::lol::lol:

Kötu futbol reisin hafızasını bozmus :D :D

Tamam da ilerideki 4lü de bi şey yapmıyo ki Buca maçında ilerdeki 4lüye topu indiremedik bile isterse ileride Ronaldo-Messi-Kaka-David Villa olsun o adamlara top gelmiyo geldiği zaman da arkadan destek gelmediği için birden 4 kişiyle baş başa kalıyolar yani bu durumdan çıkıp şampiyon olabilirsek şu ana kadarki en mucizevi şampiyonluk olur bence

Benımde soylemek ıstedıgım o Frank bunu anlamıyor yada bız yanlısız bılemıyoruz gordugumuz bu Cana oynasa ondekı 4lu daha cok topla bulusaca bu kesın ozellıkle misi ama Frank fark etmıyecegını ve Pino yerıne Aydını oynatmak ıstemıyor

Geri
Üst Alt