STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Pas organizyonu çalışmıyo mu acaba bizimkiler ne biliyim bi topuk pası bi verkaç bi kanatlara yayma hiç bi şey göremiyoruz sezon başından beri

Zor Mac Olacak.

Kewellı kessin bence 90dkyı kaldıramıyor gerekirse Misimovic veya Pinonun yerine girer Kewell önemli bi silah ama ilk 11i kaldıracak kondisyonu yok maalesef

Kewell'ın 90 dakikayı kaldıracak kondisyonu olmadığını düşünmüyorum. Sadece yoğun maç temposunda arada bir tamamen dinlendirilmesi lazım ki haftada bir maç yapacağımızı düşünürsek çokda sorun olmaz. 90 dakika sahada kaldığı sürece her an skoru değiştirebilir. Bu sezonki maçlarda da gördük bunu.

Pas organizyonu çalışmıyo mu acaba bizimkiler ne biliyim bi topuk pası bi verkaç bi kanatlara yayma hiç bi şey göremiyoruz sezon başından beri

Gecen Misi Ayhana pas veriyr kacıyor onune atsın dıye Ayhan geri donuyor dusun :(

Kotu oyunu değiştiremek bence Arda ve Cana'nın elınde

Arkadaşlar bugün öle komik bir şey geldi ki başıma olaydan sonra kendime güldüm dakikalarca bugün tarihi 26 eylül sandım saat 18:45 te gittim kahveye oturdum yerime Galatasaray'ımın sahaya çıkmasını beklerken tv ye bakınca gözlerime inanamadım sahaya çıkan takım galatasaray'ım değil beşiktaş'tı kahveden çıkıp eve geldim kendi kendime gülüyorum annem soruyor oğlum sen delimisin kendi kendine gülüyorsun ve olayı onada anlattım kadıncağız gülme krizine girdiği için ağzında ki çayı suratıma fışkırttı..:lol::lol::lol::lol:

Gecmis Olsun.:D

Arkadaşlar bugün öle komik bir şey geldi ki başıma olaydan sonra kendime güldüm dakikalarca bugün tarihi 26 eylül sandım saat 18:45 te gittim kahveye oturdum yerime Galatasaray'ımın sahaya çıkmasını beklerken tv ye bakınca gözlerime inanamadım sahaya çıkan takım galatasaray'ım değil beşiktaş'tı kahveden çıkıp eve geldim kendi kendime gülüyorum annem soruyor oğlum sen delimisin kendi kendine gülüyorsun ve olayı onada anlattım kadıncağız gülme krizine girdiği için ağzında ki çayı suratıma fışkırttı..:lol::lol::lol::lol:
:D

Arkadaş Yabancı kısıtlaması varsa elindeki yerlilerin kaliteli olması lazım bir kere işte buda bizde çok az olunca en büyük sorun bundan kaynaklanıyor yoksa fazla bişey istemiyoruzki selçuk inan bile yeterli madem bulamıyoruz gençler var bir sürü onlara şans verelim !!!

Yaw arkadaş VASAT BİR MUSA BİLE CANANIN YANINA MONTE EDİLEBİLİR NEDEN DENENMİYOR ?

Arkadaslar kim alir bu maci....??? toto

Kayserispor , trabzonspor kim alir bu maci???

gene pozısyona gıremeyen bı takım ızleyecegız gibime geliyor

pinoya güveniyorum nedense bu maçta.oynadıkça üstüne koyacak sanki.bu izlenimi verdi oynanan son 2 maçta.heleki antep maçında staddaydım girdikten sonra ben emre güngörü türkiyenin en hızlı stoperi bilirdim onun yanından rüzgar gibi geçti.hızıyla çok iş yapacak.buca maçında son dakikalarda sarp de souzaya pas verseydi daha iyi olurdu lakin.neyse iyi olacak iyi.:)

pinoya güveniyorum nedense bu maçta.oynadıkça üstüne koyacak sanki.bu izlenimi verdi oynanan son 2 maçta.heleki antep maçında staddaydım girdikten sonra ben emre güngörü türkiyenin en hızlı stoperi bilirdim onun yanından rüzgar gibi geçti.hızıyla çok iş yapacak.buca maçında son dakikalarda sarp de souzaya pas verseydi daha iyi olurdu lakin.neyse iyi olacak iyi.:)

O pası vermemesı bence daha iyi oldu yoksa gene gol atmıs olucaktı bı 4-5 mac daha oynucaktı hos gene oynucak ya

O pası vermemesı bence daha iyi oldu yoksa gene gol atmıs olucaktı bı 4-5 mac daha oynucaktı hos gene oynucak ya

hocam kendi kalesinede gol atsa yine oynacayacak.rijkarrdla ne yaşadılar merak etmeye başladım.:D

sIkIntI yasayacagimiz kesin bu macta.. :rolleyes:

maça gidenler hayrına m.sarp'ı ıslıklarsa büyük iş yapmış olur :o

Geri
Üst Alt