STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Kadir profiline niye yazmadın Fenerbahçe'li olduğunu.

Utanıyor musun ?

bu haftada macı izlemeyecegim umarım kazanırız umarım Cana oynar

Foruma ezik kuş girmiş kaçırmayın beyler eğlence var:D

ligin 34.haftasında trabzon bize yatıcaktı veya ankaragücü yatıcaktı canım sivası söylemeye bile

gerek yok her sene bize yatıyor yanlız ezeli rakibimiz ve ezeli dostumuz galatasaray fenerasyona rağmen fenerli hakemlere rağmen istenbul belediyeyi alnının akıyla yenecektir

size sadece 2 soru;

1- Serkan KIRINTILI transferinden rahatsizlik hissettinizmi?

2- gecen sezon Galatasaray-Bursa macindan sonra utandinizmi?

Musta Sarp, Ayhan gibi oyunculara karşı sürekli tepki geliştiren arkadaşlarımızı anlamakta zorlanıyorum.

Bu adamlar zaten düz adamlar ve onlardan beklenen yaratıcı futbol değil. Bu adamlar görev adamı.

Netice olarak şu sezona bir bakın. Bizi hangi maçlarda kimler kurtarmış ?

Tepki koyduğumuz Sarp olsun Ayhan olsun düz futbolcular olmalarına rağmen büyük bir hırsla ve özveriyle oynayarak Galatasarayımızın 9 puanına direkt imza koymuşlardır.

Asıl mesele yıldız olarak savladığımız oyuncuların performansındadır ? Onlar halen lige giriş yapamamışlardır. Herkes şunu bilmeli ki, bu takım kötü oynadığı şu 5 maçlık periyotta tabiri caizse kızdığımız ve kazma dediğimiz adamlar sayesinde ayakta kalmıştır. Bu da onlara daha ılımlı ve hoşgörüyle bakmamıza vesile olmalı diye düşünüyorum.

Bu akşam ki maça gelince ben açıkçası çekiniyorum. Takım bana güven telkin etmiyor. Ama zor da olsa kazanacağımıza inanıyorum.

Mustafa Sarp'ın bugün ıslıklanması ümidiyle bende izleyecem maçı.

Musta Sarp, Ayhan gibi oyunculara karşı sürekli tepki geliştiren arkadaşlarımızı anlamakta zorlanıyorum.

Bu adamlar zaten düz adamlar ve onlardan beklenen yaratıcı futbol değil. Bu adamlar görev adamı.

Netice olarak şu sezona bir bakın. Bizi hangi maçlarda kimler kurtarmış ?

Tepki koyduğumuz Sarp olsun Ayhan olsun düz futbolcular olmalarına rağmen büyük bir hırsla ve özveriyle oynayarak Galatasarayımızın 9 puanına direkt imza koymuşlardır.

Asıl mesele yıldız olarak savladığımız oyuncuların performansındadır ? Onlar halen lige giriş yapamamışlardır. Herkes şunu bilmeli ki, bu takım kötü oynadığı şu 5 maçlık periyotta tabiri caizse kızdığımız ve kazma dediğimiz adamlar sayesinde ayakta kalmıştır. Bu da onlara daha ılımlı ve hoşgörüyle bakmamıza vesile olmalı diye düşünüyorum.

Bu akşam ki maça gelince ben açıkçası çekiniyorum. Takım bana güven telkin etmiyor. Ama zor da olsa kazanacağımıza inanıyorum.

ligtv spikerlerinin etkisinde kalarak yorum yapmışsınız bence .Ayhan konusunda yeterince ılımlıyım ancak söz Mustafa Sarp'a gelince mücadele adına hiçbirşey yok defans yok hücum yok topa girmek yok kaç faul yapmış bu adam .

Ayhan konusunda katılmak ZORUNDA kalıyorum

Mustafa Sarp'a artık kelimeler kifayetsiz kalıyor

Mustafa Sarp'ın özverisiyle 9 puan almak :D.

Galatasaray 4-3-3 mi oyniyor?

editörden özür dilerim fb yazdığım için yaklaşık 3 ay önce banlamıştım bunun için memleketimi yazdım

Beraberlik kokuyor bu maç, Belediye her zaman zorlamıştır büyük takımları. Umarım kazanırız, ama zor.

Bu galibiyet serisini devam ettirmeliyiz.

1285501394368498.jpg

alt yapıdan adam çıkaramayacağız galiba bu gidişle hazır arda yokken pino yabancı kontenjanına takılıyorken bi denense fena olmazdı

cumhurlar berkinler

Galatasarayımızın sakat futbolcularının iyileşmesine 2-3 hafta kaldı. Bu maçta da çok iyi futbol beklemiyorum. Sonuç odaklı bir oyun olacak. Rijkaard geçen haftaki kadroyu değiştirmeyecek gibi. Keşke M.Sarp yerine Cana'yı tercih etse. Maçı zorlanarak ta olsa 2-0 alacağımızı düşünüyorum.

Bu maci alacagiz, baska care yok. (biraz cliché oldu. :D)

Cünkü haftaya Arda dönüyor, Cana'da kesin oynar ozaman. O yüzden iyi futbolla veya kötü futbolla 3 puan sart.

Gelecek hafta bence futbol olarak büyük bir cikisa gececegiz.

Ufuk

Serkan - Neill - Servet - Insua

Ayhan - Mustafa

Pino - - - - Misi - - - - Kewell

Baros​

şeklinde çıkarız diye düşünüyorum. Cana gene kesik yer Rijkaard tarafından :o

Geri
Üst Alt