STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Emiliano Adrian Insua Buenas a todos. Hermoso dia hoy, entrenamos, cenamos y ahora a descansar aca en la concentracion para mañana. Ojala la gente llene el estadio mañana porque va a ser un partido duro! Un abrazo a todos!

Good for all. Beautiful day today, we train, we had dinner and now rest here in the concentration for tomorrow. Hopefully people fill the stadium tomorrow because it will be a tough match! A hug to everyone!

:)

Arkadaşlar bugün öle komik bir şey geldi ki başıma olaydan sonra kendime güldüm dakikalarca bugün tarihi 26 eylül sandım saat 18:45 te gittim kahveye oturdum yerime Galatasaray'ımın sahaya çıkmasını beklerken tv ye bakınca gözlerime inanamadım sahaya çıkan takım galatasaray'ım değil beşiktaş'tı kahveden çıkıp eve geldim kendi kendime gülüyorum annem soruyor oğlum sen delimisin kendi kendine gülüyorsun ve olayı onada anlattım kadıncağız gülme krizine girdiği için ağzında ki çayı suratıma fışkırttı..:lol::lol::lol::lol:

:asd::asd:

İçimden bir ses bugün ilk defa iyi oynayacağımızı söylüyor. Umarım yanılmam. :)

Emiliano Adrian Insua Buenas a todos. Hermoso dia hoy, entrenamos, cenamos y ahora a descansar aca en la concentracion para mañana. Ojala la gente llene el estadio mañana porque va a ser un partido duro! Un abrazo a todos!

Good for all. Beautiful day today, we train, we had dinner and now rest here in the concentration for tomorrow. Hopefully people fill the stadium tomorrow because it will be a tough match! A hug to everyone!

Sahiplenmiş şimdiden bizi. :)

Ya şöyle bi 90 dk bastıralım yahu evimizde oynuyoruz skor dışında inşallah antep maçına benzemez

İstanbul BB ile oynadığımız iç saha maçları kolay geçmiyor.Geçen sene de son saniyede yediğimiz golle berabere kalmıştık.Takımımız kazanmaya alıştı artık.Bu maçı da kazanarak seriye devam ederiz umarım.

Misi kaleyi uzaktan görsün cok istiyorum.

Misi kaleyi uzaktan görsün cok istiyorum.

Misimovic umarım en kısa sürede form yakalar. İkinci Elano vakası yaşamak beni üzer çünkü.

PES'de vardır ya "form çubukları". Adam iyi oyuncuda olsa form çubuğu mor ise yani en düşükteyse, bir türlü iyi oynayamaz.

Elano bize geldiğinden beri aynı bu şekilde.

Umarım Misimovic form yakalar.

Çünkü öyle böyle bir ünvanla gelmedi bize bu adam. Bundesliga'da asist rekoru kırmış birisi. Bu adamdan bir şeyler beklemeyelim de kimden bekleyelim?

Helal adama yaptığı işten zevk alıyo Elano gibi 3.5m avroyu cebe indirip somurtmuyo

Bütün sitelere göre Cana yine yine yedek. Bucaspor 11´i ile cikacagiz galiba maca :(

Güzel futbol kolay galibiyet bekliyorum.

Tabi Cana Sarp'ın yerine oynarsa.

Bence Batdal dönene kadar Kewell Barosun yedegi olsun. Aydin ve Cana oynasin, Sarp oynamasin. Evet hepsi sadece bir hayal.

Evet gençler AK ve Kara bugün belli olacak kadar mühim bir maç. Takım 1 kere de iyi futbol oynayarak kazanabileek mi merak ediyorum.

Eğer Cana 11 de olmazsa GS nin vay haline diyorum. Çünkü M.Sarp çok yetersiz kalıyor. Ayhan yine topu oyuna sokma konusunda daha cesur ve istekli.

...........................Ufuk.................................

Serkan........Neill............G.Zan..............İnsua

Aydın..............Cana.............Ayhan.........Kewell(pino)

.................................Misi.............................

...............................Baros...............................

Pino : kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil kanımca. kontra adamı Aydın ın bir türü

Sarp oynuyacaksa 1 golden fazla atamayız

ligin 34.haftasında trabzon bize yatıcaktı veya ankaragücü yatıcaktı canım sivası söylemeye bile

gerek yok her sene bize yatıyor yanlız ezeli rakibimiz ve ezeli dostumuz galatasaray fenerasyona rağmen fenerli hakemlere rağmen istenbul belediyeyi alnının akıyla yenecektir

Sayın Kadir Bey sınırları aşmayınız.Lütfen.

Sarp denen herif oynarsa izlemeyeceğim maçı.

Geri
Üst Alt