Furkan AKTAŞ
Parçalı Üye
- 13 Eylül 2010
- 2.889
- 1
- 998
Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu
Katılıyorum bunları bende söylemek istedim ama hem iyi bir galibiyet almışsınız hemde beşiktaşlı oldugm için taraflı yorum yaptığımı söylerler diye ufak birşeyler söyledim
Pozitif düşüneyim diyorum olmuyor. Bu takımdan şu futbolcularla hiçbirşey olmaz. İstenmeyen ayhan,cana'dan 2 gömlek üstün bir oyuncu. Pino çaylak asla bir keita olamaz. Misi'nin zamana ihtiyacı var. Keşke rosicky olsaydı diyorum. Misi fazla ağır.
Biraz dinamik bir oyuncu lazımdı. Ama sabredilmeli. Baros istekli,hırslı çok önemli bir oyuncu. Serkan'ı, Turan'dan sonra sağbekte seyretmek ilaç gibi geldi. Neill ve Servet boş pozisyonlarda inanılmaz pas hataları yaptılar. Son derece güvensizler.
Ayhan kötünün iyisi durumda. Sanki sahada birbirini yeni görmüş 11 yabancı oynuyor. Kimse birbirini tanımıyor. Rakip 3-0 geriye düşmüş,moralman çökmüş ama topa bir türlü sahip olamıyoruz. Rakip sahaya geçemiyoruz. Ayağımızda top tutamıyoruz.
Arka arkaya 3-4 pas yapamıyoruz. Belediye bir ara 7-8 kişi bizim yarı sahamızda top oynuyordu. Buna rağmen düzgün bir atak dahi yapamadık. İnanılmaz amatör hatalar yapılıyor. Oyuncu kalitesi son derece düşük. Bu kadro seyrantepe kadrosu asla olmaz. Bu kadro ile şampiyonluk çok ama çok zor.
Katılıyorum bunları bende söylemek istedim ama hem iyi bir galibiyet almışsınız hemde beşiktaşlı oldugm için taraflı yorum yaptığımı söylerler diye ufak birşeyler söyledim