STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu

Pozitif düşüneyim diyorum olmuyor. Bu takımdan şu futbolcularla hiçbirşey olmaz. İstenmeyen ayhan,cana'dan 2 gömlek üstün bir oyuncu. Pino çaylak asla bir keita olamaz. Misi'nin zamana ihtiyacı var. Keşke rosicky olsaydı diyorum. Misi fazla ağır.

Biraz dinamik bir oyuncu lazımdı. Ama sabredilmeli. Baros istekli,hırslı çok önemli bir oyuncu. Serkan'ı, Turan'dan sonra sağbekte seyretmek ilaç gibi geldi. Neill ve Servet boş pozisyonlarda inanılmaz pas hataları yaptılar. Son derece güvensizler.

Ayhan kötünün iyisi durumda. Sanki sahada birbirini yeni görmüş 11 yabancı oynuyor. Kimse birbirini tanımıyor. Rakip 3-0 geriye düşmüş,moralman çökmüş ama topa bir türlü sahip olamıyoruz. Rakip sahaya geçemiyoruz. Ayağımızda top tutamıyoruz.

Arka arkaya 3-4 pas yapamıyoruz. Belediye bir ara 7-8 kişi bizim yarı sahamızda top oynuyordu. Buna rağmen düzgün bir atak dahi yapamadık. İnanılmaz amatör hatalar yapılıyor. Oyuncu kalitesi son derece düşük. Bu kadro seyrantepe kadrosu asla olmaz. Bu kadro ile şampiyonluk çok ama çok zor.

Katılıyorum bunları bende söylemek istedim ama hem iyi bir galibiyet almışsınız hemde beşiktaşlı oldugm için taraflı yorum yaptığımı söylerler diye ufak birşeyler söyledim :)

Şuan maalesef tek objektif program maraton , güntekin onay ile mehmet demirkol olsa daha iyi olacak ama rıdvan hocada iyi şeyler söylüyor ama sonunu hep fenere baglıyor :)

Cana ve Elanodan 60 tane Türkiye liginde bulan adammı iyi şeyler söylüyor.Daha Rıdvanı tanımıyorsunuz.

Mehmet Demirkol, Ali Ece ve Güntekin Onay'ın yapacağı bir spor programı olsa Lig Tv'de sırf bu yüzden alırdım. :)

Pozitif düşüneyim diyorum olmuyor. Bu takımdan şu futbolcularla hiçbirşey olmaz. İstenmeyen ayhan,cana'dan 2 gömlek üstün bir oyuncu. Pino çaylak asla bir keita olamaz. Misi'nin zamana ihtiyacı var. Keşke rosicky olsaydı diyorum. Misi fazla ağır.

Biraz dinamik bir oyuncu lazımdı. Ama sabredilmeli. Baros istekli,hırslı çok önemli bir oyuncu. Serkan'ı, Turan'dan sonra sağbekte seyretmek ilaç gibi geldi. Neill ve Servet boş pozisyonlarda inanılmaz pas hataları yaptılar. Son derece güvensizler.

Ayhan kötünün iyisi durumda. Sanki sahada birbirini yeni görmüş 11 yabancı oynuyor. Kimse birbirini tanımıyor. Rakip 3-0 geriye düşmüş,moralman çökmüş ama topa bir türlü sahip olamıyoruz. Rakip sahaya geçemiyoruz. Ayağımızda top tutamıyoruz.

Arka arkaya 3-4 pas yapamıyoruz. Belediye bir ara 7-8 kişi bizim yarı sahamızda top oynuyordu. Buna rağmen düzgün bir atak dahi yapamadık. İnanılmaz amatör hatalar yapılıyor. Oyuncu kalitesi son derece düşük. Bu kadro seyrantepe kadrosu asla olmaz. Bu kadro ile şampiyonluk çok ama çok zor.

Bu kadro ile değil, bu oyunla deseydin iyi bir yorum olacaktı. Sorun kadro da değil, takım olarak tam oturmadık. Fizik, kondisyon ve mental açıdan da tam hazır değiliz.

keyifli bir maç izledim.tşk ediyorum bütün futbolcularımıza.devamını bekliyoruz...

Beşiktaş'ın son saniye golü olmasaydı bir kârlı hafta daha olacaktı, sağlık olsun. Fener'den puan kaybı bekliyorum ;)

Serkan Kurtuluş ta büyük ilerleme var .

Katılıyorum bunları bende söylemek istedim ama hem iyi bir galibiyet almışsınız hemde beşiktaşlı oldugm için taraflı yorum yaptığımı söylerler diye ufak birşeyler söyledim :)

Cana = Ernst

Ne beklyiorsunuz Cana´dan? Valla sahada oldugu zaman rahat ediyorum acikcasi. Iyi degilmis. Bizde rakip taraftarlarin kiskirtici laflarina inanacagiz öyle mi? Ernst de düz bir futbolcu. Kaliteli düzlerden ama. Cana´da Ernst´ten 1 gömlek üstün düz bir futbolcudur. Görevi atak kesip önündeki adama topu aktarmaktir. Aslan gibi de yapiyor isini. Ayhan tabiki daha hareketli ve teknik oynayacak. Ikisi de farkli oyuncular cünkü. Ayhan´in görevi de o. Mecbur öyle oynamaya.

Bundan yaklaşık 20 sene önce şampiyonluk sayıları bizden fazlaydı, değişen bir şey oldu mu?
Rekabet yer etmiş artık belleklerde her 2 takımında ciddi taraftar topluluğu var bu adamlar birbirini bırakıp 10.000 taraftarı olan karabüklemi dalga geçicek yeri geldiğinde olay taraftar kitlelerinin genişliğinde yani.

tribünde söylenen apaçi marşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

İBB top oynamaya çalışan bir takım. Golleri de erken bulunca iyice düştüler. Zaten sert oynayan bir takım değil. Diğer takımlarla oynarken Serkan'ı ezebilirler, Sabri çok daha fazla güven verir.

Ama Serkan ilerde Sabri'yi kesebilir. Çok çalışmak şartıyla:)

Cana = Ernst

Ne beklyiorsunuz Cana´dan? Valla sahada oldugu zaman rahat ediyorum acikcasi. Iyi degilmis. Bizde rakip taraftarlarin kiskirtici laflarina inanacagiz öyle mi? Ernst de düz bir futbolcu. Kaliteli düzlerden ama. Cana´da Ernst´ten 1 gömlek üstün düz bir futbolcudur. Görevi atak kesip önündeki adama topu aktarmaktir. Aslan gibi de yapiyor isini. Ayhan tabiki daha hareketli ve teknik oynayacak. Ikisi de farkli oyuncular cünkü. Ayhan´in görevi de o. Mecbur öyle oynamaya.

Her aldığımız futbolcu,dan baros gibi ön plana çıkmasını bekliyoruz psikolojik bir şey bu halbuki baros ekmeği fırına verdiği için ön planda görünüyor arka planda ekmeği pişecek seviyeye getirmek için uğraşan adamlar var ama onlar görünürde değil hatalı bir düşünce tabi bu.

Cana = Ernst

Neyse arkadaşım ben cevap vermiyorum böyle devam ederse sizde izledikçe beni anlıyacaksınız konuda uzamasın size hayırlı sohbetler tekrar tebrikler.

İBB top oynamaya çalışan bir takım. Golleri de erken bulunca iyice düştüler. Zaten sert oynayan bir takım değil. Diğer takımlarla oynarken Serkan'ı ezebilirler, Sabri çok daha fazla güven verir.

Ama Serkan ilerde Sabri'yi kesebilir. Çok çalışmak şartıyla:)

Bence şuan bile Sabriyi kesebilir.

Geri
Üst Alt