STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Takımda büyük bir değişiklik lazım.

Yönetim, teknik heyet, futbolcular hepsi gitsin. :ka10:

2008-2009 5.ci(ilk devre iyi futbol,2.devre kör dövüşü)

2009-2010 3.cü(ilk 4-5 hafta iyi gerisi sürekli kör dövüşü)

2010-2011 (ilk 7 hafta itibari ile alınan 3.mağlubiyet ve kazanılan maçlar dahil oynanan 1)Bursasoır golü yiyene kadar,ikinci devre ilk 15 dakika iyi oyun 2)Buca Maçı ikinci yarı ilk 5 dakika iyi oyun,Eskişehir maçı 65-75 arasu kıpırdanma,Karabük maçı 75-80 arası rakip yorulduktan sonra gelen baskı dışında akılda kalan bir kaçan pozisyon kümesi bile olmayan bir takım HENÜZ TAKIM OLMA AİDİYETİNE SAHİP OLAMAMIŞ DEMEKTİR.

HAMURUN MAYASINI İYİ KURMASI GEREKEN İSE

1)YÖNETİM(YANLIŞ TRANSFER HAMLELERİNDEN ÇOK TAKIMA SAHİP ÇIKMAMA ARKASINDA DURAMAMA)

2)RİJKAARD TAKIMIN KONDİSYON 2 SENEDİR EKSİLERDE

KANITLAR

A)NEİLL GEÇEN SENE SÜPER,BU SENE 1-2 MAÇ DIŞINDA BERBAT

B)MİSİMOVİC GELDİĞİNDEN BERİ HİÇ BİR ŞEY KATAMADI ADAMI ORTA SAHANIN ORTASINA HAPSETTİ.

C)KEWELL BİLE GÜÇSÜZLÜKTEN MÜCADELE BİLE ZOR EDER HALE GELDİ

D)4 YILDIR SAKATLANMAYAN ARDA,SABRİ BİLE HAFTALARDIR SAKAT

E)SKİBBE İLE BİLE SAKATLANMAYAN BAROS-KEWELL GEÇEN SENE ORTALAMA 5 AY,BU SENE ŞİMDİDEN 1 AY SAKATLAR

F)CANA GELDİ KÖTÜ OYNASA DA O GÜVENİ VERECEĞİNE SARI KART GÖRMÜŞ BARIŞ ÖZBEK YERİNE OYUNA SOKAMIYOR

G)1.5 SEZONDUR EN ÇOK MAÇ OYNAYAN OYUNCUMUZ MUSTAFA SARP

H)ELANO'YU HİÇ KULLANAMADI ŞİMDİ GİDER BİR TAKIMA DÖKTÜRÜR(Burada suç biraz yönetim de de hiç ilgi göstermiyor futbolculara)

I)90 DAKİKANIN 60 DAKİKASI ÖNDE BASAN TAKIM ŞİMDİ EN AZ 75 DAKİKA GERİDE OYUNU KABUL EDEREK OYNAMAYA ÇALIŞIYOR.

SKOR 2-0 RİJKAARD HALA GERİYE KOŞ DİYOR 4-0 OLSA NE OLACAK SANKİ.

SON:BU TAKIMIN ADI GALATASARAY.

4-0 BİLE OLSA 4-4 4-5 YAPMAK İÇİN SALDIRMASI GEREKİRKEN 1-0 OLUNCA DİREK YÜRÜME MODUNA GEÇİYOR.

BİR ANTRENÖR VAR,1-0 MAĞLUPKEN GERİ GERİ İŞARETİ YAPIYOR,3. OLUNCA

BAŞARILIYIZ.BU TAKIM GEÇEN SENE 5. OLMUŞ DİYOR.

SERVET DİYE SEZONUN EN FORMDA OYUNCUSUNU,KAZANDIĞI MAÇTAN SONRA ÇOK DA İYİ OYNAMIŞKEN

RESMEN SATAMADIK DİYOR.(Kİ Servet'i oyun kuramadığı için eleştirebilir ama bu seneki defansif açıdan performansı mükemmel adamın 4 haftadır)

KISSADAN HİSSE

SUÇLULAR

1)ADNAN POLAT BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN YÖNETİM

2)RİJKAARD VE EKİBİ

3)SAHADA BU DURUMA BİLE İSYAN EDEMEYEN FUTBOLCULAR.OYSA GEÇMİŞTE HEP İSYAN EDEREK KAZANIRDIK.

1 gün enteresanmış.

Rijkaard!!! DEF - OL !! Kısaca güle güle.

Sayende şu takımda ne bir sistem ne bir oyun ne 3 pas ne birşey var.

Sana hocalık sertifikasını veren adam onu güzlece dürsün..

Hala burada seni övecekler olacaktır.

Baban da ölmüş git geri gelme ya.

Sen nasıl bir hocasın. Servet dere arası Neill senin ne oılduğun sana söylediler.

Oynattığın oyuna dediler.

Takım da seni sallayan mı var? orta yapın diyosun şut atıyorlar.

Pas veremeyen özürlü bir Gs

Skorun 7-8 olması gerekirdi. !!

Yazık Karabük az attı. 5-6 yeseydik Def - olur giderdin.

Böyle Galatasaray a Adnan Polata yazıklar olsun. Rezil ettiniz koskoca GS yi.

9. Hafta İlahi güçler bile yardım et Fener Bu GS de en az 5-8 arası fark atar. Hiçbiriniz Kulüpte kalamasınız!!

buyur burdan yak.. :rolleyes:

Bu takımın kurtuluşu Rijkaard'ın yollanmasıdır.Şu anki durumda kimi getirirsek getirelim Rijkaard'tan iyi olacağı kesin.

bu giderse şu daha iyi olur cart curt gördük kim giderse iyi olduğunu skibbeden kötüsü olmaz dediniz bülentide gördük.

antulu duman sana gelsin :)

ezik_fb.jpg

yeni gelen yabancılar(sırf yeni geldikleri,herhangi bi şekilde oynadıkları oyunla ilgili değil) ve arda,baroş ikilisi dışında(ki yerini doldurabilirlerse bu ikiside göz ardı edilebilir,biliyorum çoğunuz kızacak bana) tüm takım +teknik heyet + yönetim komple bir revizyon şart..

farkındayım imkansız ama sanırım bu hastalıktan(adını hastalık koyuyorum çünkü mevcut şartlarda bu durumdan 2-3 senedir bir kısır döngü içindeyiz)başka türlü kurtulamıyacaz..

pire için yorgan yakmak denir ya,sanırım derman burda..

Rijkaarda sorularım var

bu oyunculara sürekli uzun oynamalarını sen mi söylüyosun ?

sabri girdikten sonraki saha içi dizilişimiz neydi ?

neden biz topu alınca hemen pres yiyip kaptırıyoruz da onlar bizim ceza sahasına kadar cirit atıyo ve kimse pres yapmıyo ? neden karabükspor karşısında ezilen bir takım yarattın bu kadrodan ?

0.jpg

Şikayet et bölümünü diye bir şey var oraya yaz. Ki bence Atakan orada başka bir anlamda söylüyor. Takımın yarattığı siniri, stresi çocuktan çıkarmayın.

Tamam, çıkarmayız. Fener inşallah ... bizi diyorum..(Anladın sen) Benden çıkarmayın maçın stresini..Anlamak güç arkadaş. Gerçekten.

beyler maçı izleyemedim de

kısaca özet geçebilecek varmı?

cana'ya ne oldu ? :SS:

Skibbeden sonra Bülent geldiğinde kötüydük ama Kalliden sonra Cevat hoca geldi resmen skibbe attık o6 hafta ortalığı ve şampiyon olduk

Rijkaardı tartışmıyorum çünkü manasız

Sadece gitsin çünkü 25 kişilik kadroyu bir kalemde şuan satamayız

bisey soracagim, mesaji moderatöre bildir fonksiyonu bozuk mu, mesela Semih Tasar'in 1602 nolu mesajini sikayet ettim, ama sanki sistem devre disi, yani size bisey ulasiyor mu?

Bu takımı kurtarılması için tek çare var.Karaktersiz futbolcuların yollanması ve Rijkaardin istifa etmesi.Başka Çare yok.Eğer bu ikisinden sadece biri olursa bu kabuslara devam edeceğiz.

Rijkaard'ı ananız, babanız gibi savunmayı bırakın!! Bu işi Rijkaard'la falan olmaz!! İstediği topçu alınmamışta, elinde malzeme yokmuşta.. Bu hikayeleri ancak anaokul çocukları yer!! Geldiği günden bu yana 1.5 yıl geçti. Bir arpa boyu yol almak bir kenara, takım fersah fersah geri gitti!! Bank Asya takımları bu kadar rezil top oynamaz!! Bir takım bu kadar karakter yoksunuysa önce teknik direktöre bakacaksın!! Balık baştan kokar!!!

Geri
Üst Alt