Deniz Ortakçı
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 1.092
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu
Rijkaard giderse Hagi gelsin
Rijkaard giderse Hagi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek isim: Ali Turani mi adam edecek? , Gokhan Zandan mi verim alacak, Ayhani, Sarpi, Barisi, Pinoyu, Aydini mi adam edecek? Misimovicin uyum sorunu mu cozecek, Elanonun isteksizligini mi cozecek..Ardayi mi iyilestirecek
buraya sezon sonunda gelsem daha iyi şu yapılan yorumalrı görünce insanın midesi bulanıyo yapmayın etmeyin arda baros servet mehmet batdal elano yok cana daha hazır değil misimnoviç uyum sağlayamadı pino biraz kıpırdadı daha bu maçda hakem etki etti kazanabilirdik de ama kaybettik işte üstelemeyin
Pas yapmayı felsefe edınmıs demıssın.Iyı hosta bu takım felsefe edınse nolur.Musrtafa Baırş sabrı ayhan aydınla olurmu bu iş.kÖTU KADROMUZ VAR RAKIP HAKETTI.
Hakeme bok bulmayalım . Hakem bize karşı değil , maçı berbat yönetti.
Saha zemini berbattı , böyle bir zemine nasıl izin veriyorlar anlamış değilim. Burada futbol felan oynanmaz . Karabükde oynuyamaz burada adam gibi tek bizim için demiyorum.
Frank Rijkaard benim gözümde düşmüştür artık . Artık bir gıdım savunmam RJ'yi.
Aslında ana kadrosu kötü değildi. Ama hiç alternatifi yoktu. Zaten o yüzden kayıplar yaşamıştık...
Abdullah Avcı gelsin devre arasında Ayhan Mustafa Servet Elano uçurulsun, Rijkaard'ın arkasındaydım ama bu ligde bu adamlarla sistem mistem oturtulmaz yani. Rijkaard'da kendine yazık etmesin GS'a da yazık olmasın.
Sabri yine total futbola tepki olarak doğduğunu göstererek ve tek kişilik baraja topu nişanlayarak büyük bir başarı gösterdi.