STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Rijkaard giderse Hagi gelsin

Tam destek veriyorum Rijkaarda

Gelecek isim: Ali Turani mi adam edecek? , Gokhan Zandan mi verim alacak, Ayhani, Sarpi, Barisi, Pinoyu, Aydini mi adam edecek? Misimovicin uyum sorunu mu cozecek, Elanonun isteksizligini mi cozecek..Ardayi mi iyilestirecek

teknik drektör dediğin ne yapar.Bi zahmet bazı oyuncuları adam etsin.İsmi de Rijkaard'sa bırak Ayhan'ı Sarp'ı ben geleyim beni de etsin.

Bu takım Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı ile oynayarak rekor kırıp şampiyon oldu varın gerisini siz düşünün.Onların aldıkları her kuruş helal hoş olsun.

serdar özkan diye bi adamı sırf ardanın iyi arkadaşı diye aldılar nerde bu adam niye alındı bu adama bide o kadar yıllık para veriyorsunuz gökhan zan böyle 2.sınıf topçular neden alınıyor adnan bey?

Tek istediğim TD vardı, oda schusterdi, onuda 8ciler aldı.

8 ver al şu emenikeyi.....selcugu al gönder barışı elanoyuuuuuuuuuu

Sakin olalım arkadaşlar lütfen !

buraya sezon sonunda gelsem daha iyi şu yapılan yorumalrı görünce insanın midesi bulanıyo yapmayın etmeyin arda baros servet mehmet batdal elano yok cana daha hazır değil misimnoviç uyum sağlayamadı pino biraz kıpırdadı daha bu maçda hakem etki etti kazanabilirdik de ama kaybettik işte üstelemeyin

ne diyosn abi sen? hiç mi sakatlık falan olmayacak!? elano varken ne yapıyo? karabükü yedek takımla yenmeliyiz!

Dostlar yine kederli bir gece maçı izledim malesef ve notlarım takımda inanç yok ve malesef tek suçlu rijkaard gibi görünüyor. Nerede eski ramazanlar edebiyatı yapmak istemiyorum ama lucescu olsa lige ambargo koyardık gibime geliyor. Koskoca Rijkaard transferler benden habersiz yapılmadı bahanesine sığınmamalı artık baydı malesef. Bu maçta hakemde ilkyarı rezildi ama bahane değil tabiki ilk golü attığımızda gol yemiş gibi üzüldüm çünkü ilk pozisyonunu 60. dakikada bulmuş bir Galatasaray şansın yardımıyla bir gol bulmuştu. Bir diğer konu iyimser yaklaşmak istiyorum ama kurtarıcı diye Hagi havalarında SaRbi oyuna giriyor optimistliği bir kenara bırakalım artık tamam sayın Rijkaard'ın babası vefat etti yakın zamanda anlıyorum ama şu ana kadar tüm maçlar vatan millet Sakarya havasında geçti, taraftarda sevinç kalmadı yönetime duyurulur.

Sabri yine total futbola tepki olarak doğduğunu göstererek ve tek kişilik baraja topu nişanlayarak büyük bir başarı gösterdi.

Pas yapmayı felsefe edınmıs demıssın.Iyı hosta bu takım felsefe edınse nolur.Musrtafa Baırş sabrı ayhan aydınla olurmu bu iş.kÖTU KADROMUZ VAR RAKIP HAKETTI.

Bak zaten orada ''ne oyuncuları, ne de hocayı'' demişim. Varsa bir eleştiri, bu takımı vasıfsız oyunculara emanet edenlere olmalı.

Ya hala Rijkard yok pas futbolu falan demeyin arkadaş. Xavi-İniesta-Messi ile 80 yaşındaki dedemde pas futbolu oynatır barcelonaya. Barcelona zaten Cruyf'tan beri yani 90 lardan beri sahada enine genişleyerek pas futbolu oynamaktadır. Bu o adamların futbol kültürü. Bizde böyle birşeyi bu imkanlar ile bu futbolcular ile uygulamak mümkün değil. Rijkard başarısız olmuştur ama sadece skor olarak değil Futbol olarakta. Hiç ışık göremiyorum bu takımda.

Hakeme bok bulmayalım . Hakem bize karşı değil , maçı berbat yönetti.

Saha zemini berbattı , böyle bir zemine nasıl izin veriyorlar anlamış değilim. Burada futbol felan oynanmaz . Karabükde oynuyamaz burada adam gibi tek bizim için demiyorum.

Frank Rijkaard benim gözümde düşmüştür artık . Artık bir gıdım savunmam RJ'yi.

Sonunda diyorum Yunus :)

Aslında ana kadrosu kötü değildi. Ama hiç alternatifi yoktu. Zaten o yüzden kayıplar yaşamıştık...

Kaleciler : 1 Faryd Mondragón, 12 Aykut Erçetin, 17 Fevzi Elmas, 78 Richard Kingston (Faruk Gürsoy).

Savunma : 2 Stjepan Tomas, 3 Bülent Korkmaz (Kaptan), 4 Rigobert Song, 5 Orhan Ak, 19 Cihan Haspolatlı, 21 İbrahim Yavuz, 24 Ovidiu Petre, 33 Uğur Uçar, 40 Ferhat Öztorun, 42 Anıl Karaer, 57 Hakan Ünsal, 61 Suat Usta.

Orta Saha : 7 Alioum Saidou, 8 Flavio Conceiçao, 11 Hasan Şaş, 14 Elvir Baliç, 16 Hakan Yakın, 18 Ayhan Akman, 20 Volkan Arslan, 22 Arda Turan, 23 Zafer Şakar, 26 Mehmet Güven, 28 Franck Ribery, 29 Mülayim Erdem, 43 Aydın Yılmaz, 55 Sabri Sarıoğlu, 67 Ergün Penbe.

Hücum : 6 Arif Erdem, 9 Hakan Şükür, 10 Ümit Karan, 15 Cafercan Aksu, 25 Necati Ateş, 27 Özgürcan Özcan, 58 Hasan Kabze.

kalın harfle yazanlar çok çok nadir forma şansı bulan genç alt yapı yeteneklerimizdi

italık olanlar hakkaten çok düşük performansı vardı

alt çizgili olanı da Özhan canaydına sormak lazım:mad:

yönetim gönder şu rijkaardı futbolcular hiç motive edemiyooooooooooo

Abdullah Avcı gelsin devre arasında Ayhan Mustafa Servet Elano uçurulsun, Rijkaard'ın arkasındaydım ama bu ligde bu adamlarla sistem mistem oturtulmaz yani. Rijkaard'da kendine yazık etmesin GS'a da yazık olmasın.

%100 katılıyorum. İBB ye 3 attık ama 60 dk. ezdiler bizi orta sahayı geçirmediler.

Simdi hem Rijkaard hem Neeskens futbolu bilmiyorlarmi demek istiyorsunuz, gecen sene ilk 7,8 hafta nasil iyi futbol oynadik o zaman? Cunki herkes forumdaydi Ayhan daha sakatlanmamisti, Baros sakat degildi, Kewell Keita Arda hepsi formdaydi, Mustafa Sarp iyi oynuyordu

Herkes gönderiyor yine birilerini.

Dedeler Adnangillere el atsın bence.

* Bizim liseli dedeler ama.

Atakan'ı savunmayın burda bide ya

Bizde sinirliyiz bizde takıma sayıyoruz eleştiriyoruz ama onun yaptığı gibi kimseyi proveke etmiyoruz

Evet bende bir Bjk yi izlerken Galatasaray'a göre daha çok zevk alıyorum, bende bugun oynanan oyuna ve alınan sonuca isyan ediyorum ama

gidipte fenerden 10 bjkten 8 yiyelim demiyorum. Her ne olursa olsun takımımım arkasındayım.

Geri
Üst Alt