STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Hiç bir hoca ,

Ayhan-m.sarp-barış-ali turan-g.zan gibi kalitesiz isimlerle çalışmak istemez.Rijkaard hep bunlarla çalışmak zorunda kalıyor.Sakatlıklar vs.elinde malzeme yok malesef.

Sonuna kadar Frank RİJKAARD.

Çok güzel olacak bu günleri görüp güleceğiz.Sabretmemiz lazım.Elde ki futbolcular gidince tabi.

Devre arasında GEREKLİ yerlere transferler yaparak gereksiz elemanları yollayıp (herkes biliyor gereksizleri) yeni stadla beraber iyi bir ivme kazanabiliriz. Rijkaard'ın futbolu bilmediğini kimse söyleyemez ama takıma uyduramadı o geçiş olmuyor bir türlü nedense.

Çok güzel olacak bu günleri görüp güleceğiz.Sabretmemiz lazım.Elde ki futbolcular gidince tabi.

bi sene daha kaybedilecek diyorsun yani. sabrının son noktasında olan taraftar sabreder mi daha fazla sence?

ama ısrarla söylüyorum taraftarın patlaması gereken kişi frankie değil adnan polat ve sazcılarıdır.

ya galatasaray iyi olacak o değilde içime doğan oldu devamıda gelecek sanırım iyi anlamda diyorum maçtan önce 6 maçlık bi seri yakalayıp fenere yenilseydik fenerbahçe galatasaryın 6 maçlık serisini bozdu derlerdi bende açıkçası bu maç yeniliriz diye düşündüm çünkü 6 maçlık bi seri istemedim 6.hislerim fazla kuvvetli sanırım :D iki sarı laciverti ard arda yenmek keyifli olur:D:lol::lol::lol:

karabüke yenilip fbyi yendimi ne anlarim ben bu isden

ikiside 3 puan degilmi?

Problem tamamen motivasyonla ve ruhsuzlukla alakalıdır. Başka bir açıklaması yok. Belki şu anda yazdığım yorum; mağlubiyetin tesiri altında olduğum sonucunu çıkarabilir. Nitekim artık başarısızlığa ve ruhsuzluğa tahammül edemiyorum. Rijkaard gitsin diyorum.

Ama hakikaten kral adamdır, Rijkaard. Adamın eline Sarp, Barış, Servet, Ali, Gökhan gibi oyuncuları verip küfür ettiğin halde şikayet dahi etmiyor. Adamın babası ölüyor, bir tane oyuncu bile kendini yırtmıyor, paralamıyor, giydiği formanın hakkını veremiyor. Profesyonellikten zerre ilgisi olmayan bu 11 ruhsuza haddini bildirebilecek bir teknik heyet lazım. Hatta kamuoyunun ve federasyonun sesini çıkaramayacağı biri olmalıdır; mesela Servet gibi birisinin saygısızlığını cezalandırırken; öteki hööt lan neden adamı en iyi zamanında cezalandırıyorsun, dememelidir. Bize böyle biri lazım, kafamıza vura vura, Rijkaard'ı her daim aratacak biri lazım.

beyler az önce trt den maçın özetini izledim hakemler hakkında konuşmak kolaya kaçmak gibidir ama 2. dakikada verdiği o penaltı tam bir saçmalık o kadar sert ligimiz var diyoruz ama böle ucuz penaltıyı çalarkende hiç acımadan çalabiliyolar yazıklar olsun diyelim e tabi galatasarayın üst üste 6 galibiyetle saraçoğluna gitmesini istemeyenler olacaktı...

Hakem deme bilader harbiden sövesim geliyor,bu kadar aptalca bir maç izlemedim uzun süredir.Faul yok İnsua'ya sarı verdi bir de gülümsüyor belli ki bir yerlerden görevini yerine getirmiş.Karabük'e var bize yok Emenike kaç kere kendini yere attı şerefsiz versene sarını yok mu? Ellere var bize yok anasını satıyım..

bisey olmaz daha cok su gecer bu koprunun altindan

fazla paralamayin kimseleri

tarlada mac iste

Devre arasında GEREKLİ yerlere transferler yaparak gereksiz elemanları yollayıp (herkes biliyor gereksizleri) yeni stadla beraber iyi bir ivme kazanabiliriz. Rijkaard'ın futbolu bilmediğini kimse söyleyemez ama takıma uyduramadı o geçiş olmuyor bir türlü nedense.

şampiyonluga oynarızda ortasahaya selcuk forvet emenike gelirse.bu takım şampiyon olur..liderin 4 puan gerisinde olsakda bjk 12 puan geriden şampiyon oldu ensti alarak

ya galatasaray iyi olacak o değilde içime doğan oldu devamıda gelecek sanırım iyi anlamda diyorum maçtan önce 6 maçlık bi seri yakalayıp fenere yenilseydik fenerbahçe galatasaryın 6 maçlık serisini bozdu derlerdi bende açıkçası bu maç yeniliriz diye düşündüm çünkü 6 maçlık bi seri istemedim 6.hislerim fazla kuvvetli sanırım :D iki sarı laciverti ard arda yenmek keyifli olur:D:lol::lol::lol:

Sergen adamimsin, su forumda ne yapip edip yuzumu gulduruyorsun..

Daha 7.hafta yapmayın reyisler

Galatasaray istediği kadar kötü oynasın orada yapılan hakem katliamından toparlanmak kolay değildir.Dakika olmuş 10 maça 2-0 geride başlıyorsun. Kolay değil o psikoloji atlatmak.Yönetim çıkıp bu hakemleri sallandırmıyor ve pasif kalıyor bir senemiz daha gidecek

Problem tamamen motivasyonla ve ruhsuzlukla alakalıdır. Başka bir açıklaması yok. Belki şu anda yazdığım yorum; mağlubiyetin tesiri altında olduğum sonucunu çıkarabilir. Nitekim artık başarısızlığa ve ruhsuzluğa tahammül edemiyorum. Rijkaard gitsin diyorum.

Ama hakikaten kral adamdır, Rijkaard. Adamın eline Sarp, Barış, Servet, Ali, Gökhan gibi oyuncuları verip küfür ettiğin halde şikayet dahi etmiyor. Adamın babası ölüyor, bir tane oyuncu bile kendini yırtmıyor, paralamıyor, giydiği formanın hakkını veremiyor. Profesyonellikten zerre ilgisi olmayan bu 11 ruhsuza haddini bildirebilecek bir teknik heyet lazım. Hatta kamuoyunun ve federasyonun sesini çıkaramayacağı biri olmalıdır; mesela Servet gibi birisinin saygısızlığını cezalandırırken; öteki hööt lan neden adamı en iyi zamanında cezalandırıyorsun, dememelidir. Bize böyle biri lazım, kafamıza vura vura, Rijkaard'ı her daim aratacak biri lazım.

Bana göre anlatmaya çalıştığın kişi Hagi'dir. Hagi'yi gönderen zihniyet nasıl bi zihniyettir o da şüpheli zatende, neyse.

Golü Adnan Polat mı kaçırıyor ?

Ben anlamadım yönetim sezon içinde suçlu değildir,maç anında hiç değildir.

Sinan seni hem blogunu hem de Sky Turkdeki blogspor programından tanıyorum sıkı bir okuyucunum aslında. Benim kastettiğim yönetimin kısa veya uzun vadede stad dışında doğru yaptığı tek hamlenin olmaması. Çok güvendiğim sevdiğim Rij'in bile bu takıma getirilmesi hataydı. Sen kendin demiştin geçenlerde takım iyi oynarsa Misimovic Pino gibi oyuncular iyi oynar diye. Bu kadroyu kuran Rij değildi. Takımı sahaya süren kişi Rij fakat takım aslında takım değildi. Demek istediğim o. Transferdeki yönetimsel hatalar çok fazla etkiledi özellikle Keita gibi takımın yıldızını göndermek Elano'yu pazarlayamamak tamamiyle yönetimin hatasıdır.

Benim orada Adnan Polat'ın gol atmasını beklediğimi çıkarttığını anladığını söyleme lütfen ?!

bide bi pozisyon vardi ceza sahasinda pino'yu indirdiler serefli hakem devam dedi o pozisyonu goren duyan veya paylasabilecek kimse varmi cok iyi goremedim..

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Aaaa!.. Kartım nerede?

Güldüm gece gece

Bucaspor-Eskişehirspor maçında futbol sahalarında ender görülebilecek bir olay yaşandı!

Eskişehirspor'dan Sezgin'e sarı kart göstermek isteyen hakem Suat Arslanboğa, kartını cebinde bulamayınca bakın neler yaşandı?

o değilde sabrinin kullandığı serbest vuruşta epey heyecanlıydım tek kişilik baraja çarptırınca iyi bi saydım içimden hala anlamış değilim nasıl çarptırdıysa

Geri
Üst Alt