STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Bu karamsarlıkla düşmanların yüzünü iyi güldürüyorsunuz aferin.

gs tarafı biletleri çıkmadı değil mi henüz..?

Bu karamsarlıkla düşmanların yüzünü iyi güldürüyorsunuz aferin.

Bırak gülsünler, iddialı konuştuntan sonra fark yediğimizdeki sevinçleri daha çok mide bulandırıyor ve sinir bozuyor, böyle konuşur da yenersek 10 gün açamazlar o angut forumu ziyaretçilere

----Aykut-------Emirhan---

Ali-Servet-Neill-Gökhan-Hakan

-----Sabri-Cana-Ayhan------

--------Usain Bolt----------

Böyle çıkarsak kesin yeneriz :D

dalga geçme adam gibi düşünceni yaz. pino eskiden forvette oynamış bir isim. ibrahimovic vardıda bizmi yazmadık...

27769_Galatasaray_SK.jpg

dalga geçme adam gibi düşünceni yaz. pino eskiden forvette oynamış bir isim. ibrahimovic vardıda bizmi yazmadık...

renkdaş ben seninle dalga geçmedim yanlış anlama, ancak kurduğun kadro da pek mantıkı değil ve Galatasaray yapısına ve hatta dünya futboluna ters. 5 tane kazmayı defansa koyup feneri yenebileceğimizi mi düşünüyorsunuz, artık defansı değil orta sahayı kalabalık tutmak iş yapıyor, üstelik Pino yerine sabri forvet oynarsa iyidir. Pino gibi gereksiz koşan , hiçbir artısı olmayan bir oyuncu görmedim uzun bir süredir. Aydın bile daha yaratıcı

orta saha oyuncumuz yokki orta sahayı kalabalık tutalım, kazma defans oyuncularına kaldık işte, yoksa zor günler için kenara köşeye puyol mu sakladıkta benim haberim yok... DEFANS ta iyi olmayan takım kazanamaz, zaten ankaragücü maçında da erken gol yedigimiz için moralimiz bozuldu, kolay gol yiyoruz. onu diyorum...

pino da o kadar da kötü bir oyuncu degil, resmen yerin dibine soktun adamı. kolombiya milli takımının banko oyuncusu ve sakatlık geçirmeden hali çok iyiydi...

Rezalete 5 kala.

orta saha oyuncumuz yokki orta sahayı kalabalık tutalım, kazma defans oyuncularına kaldık işte, yoksa zor günler için kenara köşeye puyol mu sakladıkta benim haberim yok... DEFANS ta iyi olmayan takım kazanamaz, zaten ankaragücü maçında da erken gol yedigimiz için moralimiz bozuldu, kolay gol yiyoruz. onu diyorum...

pino da o kadar da kötü bir oyuncu degil, resmen yerin dibine soktun adamı. kolombiya milli takımının banko oyuncusu ve sakatlık geçirmeden hali çok iyiydi...

Pino mu banko oyuncusu kolombiyanın ? Cana-Ayhan-Sabri-Elano-Misimovic orta sahası olsa olmaz mı

Bu haberi daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama aşağıdaki haberin 1. maddesi doğruysa pazar günü 10'luk olabiliriz. Ankaragücü maçından sonra bu kadar tantana yaratıp adamın gönderileceğini neredeyse kesin olarak belli edersen ve Fener maçına yine bu adamla çıkarsan hiç bir yere varamazsın. Ya baştan arkasında duracaktın ya da gönderecektin böyle hareket olmaz. Herkese geçmiş olsun şimdiden.

Hurriyet.com.tr olarak sarı-kırmızılı takımda yaşanan son gelişmeleri açıklıyoruz...

1) Hollandalı çalıştırıcı yüzde 99 ihtimalle Frank Rijkaard, Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maçta takımın başında olacak.

2) Derbinin sonucu ne olursa olsun karşılaşmadan sonra Rijkaard ve Neeskens ile yollar ayrılacak.

3) Rijkaard'ın gönderilmesinden sonra gelecek teknik direktör Tugay Kerimoğlu olmayacak.

4) Teknik patronluk için adı yazılan Hagi'ye henüz gitmiş bir teklif yok.

5) Hakan Şükür'e, sportif direktörlük için teklif götürüldü. Ancak kral, henüz kesin kararını vermiş değil. Önümüzdeki günlerse sarı-kırmızılı takımın teklifine cevap verecek.

En az 4 tane yeriz yemesine de, Baros faktörüyle 1-2 tane de sıkıştırırız diyordum; lakin Baros oynamayacağına göre buyrun cenaze namazına!

Baros yürüyerek çıktı, şahsi görüşüm kadroda olacağı yönündedir.

bu arada SON DAKİKA özer derbide yok

bu arada SON DAKİKA özer derbide yok

Özerinho olsaydı keşke ya.

Zaten ayak tarak kemiği kırıldı.

Baros'un geçen sene Emre yüzünden yaşadığı sakatlık.

şu maç için isteğim fener balının bizdede olması.:)

Baros oynamaz..

Geri
Üst Alt