STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Kaçınız benim gibi ; arkadaşlarına fark yiyeceğizz beyler konuşmayalım deyip içinden 'ulan biz bunları yeneceğiz' diye totem yapıyor?

Veyada kaçınız aynı benim gibi kadroyu tekrar düşünüyor ve hayal ürünü olduğunu anlıyor.

Oyun yapısına göre değişir.

Senin dediğin de mantıklı senin açından.

Ama dan dun oynarsak işimiz zor.

Benim dediğim kapanıp kontra ataklarla rakibi vurmak.

Ya anlamadıgım şey pinoya topu doru duzgun atamıyacagımızı 10 yıldır fener macı izliyoruz hepsi aynı terane ama hala anlamıyorsunuz.O kontalarda pinoya doru duzgun top gelmez.Orta sahamızda xavi var sanıyosunuz heralde.Fener cok baskılı oynayacaktır ve topu şişirecez forvette kesinlikle bu topları alabilecek batdal oynamalı.Bende ne diyorum pinoda sag acık ve batdala yakın oynayarakta kontra yapılır. Ayrıca bundan onemli kesinlikle duran toplarda gol bulmamız lazım az once yazdıgım gibi fenerden fizik olarak cok ustun oyuncularımız var hava toplarında.

Ama macta gorcez hepimiz biz duran toptan gol atamıcaz ama fener atabilir.Neden peki? En hasta oldugum sey başımızdaki adamın şu takıma 1.5 senedir duran top kullanmayı ogretememesi.(şuan duran topları misimovic kullanıyo olsa bile bi çalışmamız yok duran top için bu beni hasta ediyo.)

Tek çare İnter´in yaptığı gibi 11 kişi yarı sahamızda savunma yapmak , yoksa helva gibi dağılırız .

renkdas savunma yapmasinimi biliyormuyuz biz sence yada inter gibi ani ataga cikip atagi oldurmeme sansimiz varmi sence ? oyle iyi hos guzel demissinde

Kaçınız benim gibi ; arkadaşlarına fark yiyeceğizz beyler konuşmayalım deyip içinden 'ulan biz bunları yeneceğiz' diye totem yapıyor?

Veyada kaçınız aynı benim gibi kadroyu tekrar düşünüyor ve hayal ürünü olduğunu anlıyor.

:yenieek::D:D:D:asd::asd::asd::lol:

maçtan sonra hepimiz böyle olucaz

:lol: :lol: :lol:

çok pis koyucaz ulan :lol:

:lol::lol::lol:

yemin ediyorum etrafımdaki bütün fenerlileri kesin fark atacaksınız diye gazlıyorum ama içimdende çok pis koyucaz olum size diyorum :D

çok pis olacak çooook :lol::lol::lol:

Bu maçta Pino'nun etkili olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimalle oyunu kendi sahamızda kabulleneceğiz ve kontra kovalayacağız. Burada Pino'ya çok iş düşüyor. Diğer maçlarda çok etkili değildi, fakat bu maçta etkili olacağını umuyorum. Geniş alanda çok etkili, süratiyle Fenerbahçe savunmasını zorlayabilir. Tabi şu bencilliğinden kurtulması lazım Pino'nun. Olur olmadık yerlerden kaleye vuruyor.

renkdas savunma yapmasinimi biliyormuyuz biz sence yada inter gibi ani ataga cikip atagi oldurmeme sansimiz varmi sence ? oyle iyi hos guzel demissinde

Hacı ne bileyim başka çare gelmedi aklıma kurtuluş için . Ulan hiç bu kadar beter duruma düşeceğimizi tahmin edemezdim , büyük başarı .

5-3 alıcaz bu maçı yazdım buraya.

Sarp,baros,misimovic,baros,pino.

045.jpg

Sabri : Arda yok,Baros yok ben niye gidiyorum Kadiköye ? benim suçum ne ?

Sabri'nin suçu ne ? :D

Baros'un durumu belli değil ama büyük ihtimal yetişemeyecek gibi.

Elano'yu sağ kanatta oynatsak aldığı topları Batdal'a uzun atsa,Kewell soldan bindirse Batdal ona indirse pozisyona girsek,her ortadan sonra Cana ve Barış rakip ceza sahasının önüne kadar gelse seken topları kovalasa

Diye hayal kuruyorum lan ben :D

Baros olmazsa bu iş yatar beyler.Hiç çıkmayalım 3-0,la kurtarırız bari.

Elano'yu sağ kanatta oynatsak aldığı topları Batdal'a uzun atsa,Kewell soldan bindirse Batdal ona indirse pozisyona girsek,her ortadan sonra Cana ve Barış rakip ceza sahasının önüne kadar gelse seken topları kovalasa

Diye hayal kuruyorum lan ben :D

Başka ne kuracağız abi. Aynı durum bende var :).

Geri
Üst Alt