STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

...

...

Ben mi huzur bırakmadım? Laflarını bil de konuş ne yapacaksın bi söylesene sanal ortam olmasa, konuyla alasız yorumlar yapıp durma maç konusunda takımı desteklemiyorum diyorsan bunda kasıt ararım, senden de korkacak değilim

Ya benden fln korkma, bana cevap fln verme sen. Dünden beri Rijkaard adam değil, şöyle değil, şiir yazmalar tahrik ediyorsun zaten. Ben seni bilgimle döverim, başka birşey yapamam haddime değil. Sen altında prima ile emeklerken ben üstümde forma ASY'de maç izliyordum benim, Galatasaray'lılığımla ilgili sakın konuşma sakın...

Servet'in oynadığı hiç bir maçı izlemem. Servet oynadığı sürece bu takımın futbol takımını desteklemem bundan sonra.

Tepki göstermenin yolu bu değil Sercan.

Tepki göstermenin yolu bu değil Sercan.

Niye abi? Servet bebek gibi naz yapacak bilerek gol yedirecek, ben para verip forma alıcam, takımı tv veya sahada destekleyeceğim. Ama Servet efendinin mızıkçılığını mı izleyeceğim?

Ya benden fln korkma, bana cevap fln verme sen. Dünden beri Rijkaard adam değil, şöyle değil, şiir yazmalar tahrik ediyorsun zaten. Ben seni bilgimle döverim, başka birşey yapamam haddime değil. Sen altında prima ile emeklerken ben üstümde forma ASY'de maç izliyordum benim, Galatasaray'lılığımla ilgili sakın konuşma sakın...

Tamam sen büyüksün yaşın büyük en çok da sen biliyorsun, kısır bir tartışmaya girmeye gerek yok, lütfen dediğini yap ve şu takımı tutma

yonetim buyuk bir yanlis yapmistir, Rijkaard gittigine gore artik Turkler oynar, yabancilar durur..

Rijkaard gitmesin diye Baros ve Kewell'in nasil oynadiklarini gorduk bence artik oynamazlar tahminim bu sene sonu da giderler..

bu mactan hic umudum kalmadi keza yenseler dahi sevinmeyecegim..

Umrumda değil.

Aykut

serkan___neill__a.turan___insua

sabrİ___baris____cana___kewell

misimovic

baros(batdal)

yonetim buyuk bir yanlis yapmistir, Rijkaard gittigine gore artik Turkler oynar, yabancilar durur..

Rijkaard gitmesin diye Baros ve Kewell'in nasil oynadiklarini gorduk bence artik oynamazlar tahminim bu sene sonu da giderler..

bu mactan hic umudum kalmadi keza yenseler dahi sevinmeyecegim..

Baros kim gelirse gelsin aynı oyununu oynar.Skibbe varken de iyiydi şimdi de sonrada iyi olacaktır

Kewell nasıl oynamış bu sene kewellın ligde sadece sivas maçının ilk yarısında iyi oynadığı maç var..Diğer maçlarda rezalet.

Bu maçtan zaten umudumu olan kimse yoktu hatta kan değişikliği olmasa fark yemekten korkuyordu herkes yine fark yiyebiliriz ama eminim çoğu kişinin şu anda biraz daha umudu artmıştır

+

Lig açısından kıyaslayalım servetin bu sene ligde iyi oynadığı maç sayısı kewelldan daha iyidir..

Servet 100% oynar, ne ceza yer nede kadro disi birakilir.

Kazanacagız.

Baros kim gelirse gelsin aynı oyununu oynar.Skibbe varken de iyiydi şimdi de sonrada iyi olacaktır

Kewell nasıl oynamış bu sene kewellın ligde sadece sivas maçının ilk yarısında iyi oynadığı maç var..Diğer maçlarda rezalet.Bu maçtan zaten umudumu olan kimse yoktu hatta kan değişikliği olmasa fark yemekten korkuyordu herkes yine fark yiyebiliriz ama eminim çoğu kişinin şu anda biraz daha umudu artmıştır

bu soyledigini kesinlikle kabul edemem adam kendini paraladi oynadigi her macta keza baros'ta oyle.. bence yonetimin yapmasi gereken bazilarina gereken cezayi kesmeleri Rijkaard'a guvenoyu verilmesi idi o zaman daha umutlu olurdum.. artik cok gec futbolcular kazandi fatura Rijkaarda kesildi simdi tam tersi hic umudum yok..

bu soyledigini kesinlikle kabul edemem adam kendini paraladi oynadigi her macta keza baros'ta oyle.. bence yonetimin yapmasi gereken bazilarina gereken cezayi kesmeleri Rijkaard'a guvenoyu verilmesi idi o zaman daha umutlu olurdum.. artik cok gec futbolcular kazandi fatura Rijkaarda kesildi simdi tam tersi hic umudum yok..

Kewell kendini hiçbir zaman parçalayamaz mücadeleci bir oyuncu değil zaten..Barosu geçiyorum ama kewell şu an senin veya milletin hakaret ettiği maç sattı dediği servet ayhandan daha kötü oynamıştır bu sezon..

Servet'in olduğu defans 4 maçta sıfır gol yedi ha bu demek değildir ki servet süper oynadı ama sonuçta görevini yaptı 4 maç için diyorum sadece

Ayhan ligde 2-3 maç dışında diğer maçlarda diğer oyunculara göre çok daha iyiydi buca maçında da 3 puanı getiren golü attı( Ayhan yüzünden orta sahamızın çabuk geçildiği ileriye doğru düzgün oynayamadığını değiştirmez tabi ki bunlar ama yine de takıma katkı sağladı)

Kewell?? Sivas maçının ilk 45 dakikasından başka hiçbir maçta vasat bile oynamadı.Bunu nasıl kabul edemem dedin anlamadım tamam kewell kalitedir önceden süperdir zeki oyuncudur kötü oynasa da skora etki edebilir ama bu sene lig maçlarında hakaret edilen futbolcular kadar kötü oynamıştır

Kewell kendini hiçbir zaman parçalayamaz mücadeleci bir oyuncu değil zaten..Barosu geçiyorum ama kewell şu an senin veya milletin hakaret ettiği maç sattı dediği servet ayhandan daha kötü oynamıştır bu sezon..

Servet'in olduğu defans 4 maçta sıfır gol yedi ha bu demek değildir ki servet süper oynadı ama sonuçta görevini yaptı 4 maç için diyorum sadece

Ayhan ligde 2-3 maç dışında diğer maçlarda diğer oyunculara göre çok daha iyiydi buca maçında da 3 puanı getiren golü attı( Ayhan yüzünden orta sahamızın çabuk geçildiği ileriye doğru düzgün oynayamadığını değiştirmez tabi ki bunlar ama yine de takıma katkı sağladı)

Kewell?? Sivas maçının ilk 45 dakikasından başka hiçbir maçta vasat bile oynamadı.Bunu nasıl kabul edemem dedin anlamadım tamam kewell kalitedir önceden süperdir zeki oyuncudur kötü oynasa da skora etki edebilir ama bu sene lig maçlarında hakaret edilen futbolcular kadar kötü oynamıştır

sana uzun uzun yazdim ama mesajimi gonderemeden pc'yi resetlemem gerekti kusura bakma tekrar yazamayacagim ama sunu bilki Servet-Ayhan-Mustafa-Balta, Kewell ve Baros kadar mucadele edip kossalar biz bu durumda olmazdik bu sene..

Kewell son oynadigi maclarda hirsindan ve yedigi tekmelere itirazdan hep sari kart yedi sence bu kadar efendi, herseye gulup gecen adam'a ne oldu da bu kadar sinirli ve asabi biri oldu?

Ayhan'in buca'ya tesaduf bir gol atmasi onun iyi oynadigi anlamina gelmez kaptirdigi toplardan kalemizde ya tehlike oldu yada gol ama yinede Ayhan Sarp'tan bin kat daha iyidir orasi ayri.. Servet icin hicbirsey yazmama gerek yok yapmis oldugu aciklamalara ve A.gucu macinda yedigimiz gollere bakmani tavsiye ederim..

benim gorusum artik yabanci futbolcular kendilerini kasmayacaklar ne Kewell ne Baros nede Neill.. vasat'in uzerinde oynasalar benim icin kafidir..

yine soyleyeyim feneri yensek dahi sevinmeyecegim..

kaldı 4 , Babanız Cimbom geliyor.

Umrumda değil bu maç. İzlemem bile.

heralde son zamanlardaki en kötü halimizle çıkacağız maça.gerçi en iyi halimizlede gittik bişey olmadı ya.:o

bir ayrıntı var ama.son yıllarda ilk defa o stada favori olarak gitmiyoruz.hersene favori gösteriliyoruz ama yenilip geliyoruz.bakalım bu sefer ne olacak.ben hiçte umutsuz değilim.ama fazla umutluda değilim.bu nasıl bir cümle oldu la:D

Geri
Üst Alt