Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.987
- 10.806
- 2.838
Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mi huzur bırakmadım? Laflarını bil de konuş ne yapacaksın bi söylesene sanal ortam olmasa, konuyla alasız yorumlar yapıp durma maç konusunda takımı desteklemiyorum diyorsan bunda kasıt ararım, senden de korkacak değilim
Servet'in oynadığı hiç bir maçı izlemem. Servet oynadığı sürece bu takımın futbol takımını desteklemem bundan sonra.
Tepki göstermenin yolu bu değil Sercan.
Ya benden fln korkma, bana cevap fln verme sen. Dünden beri Rijkaard adam değil, şöyle değil, şiir yazmalar tahrik ediyorsun zaten. Ben seni bilgimle döverim, başka birşey yapamam haddime değil. Sen altında prima ile emeklerken ben üstümde forma ASY'de maç izliyordum benim, Galatasaray'lılığımla ilgili sakın konuşma sakın...
yonetim buyuk bir yanlis yapmistir, Rijkaard gittigine gore artik Turkler oynar, yabancilar durur..
Rijkaard gitmesin diye Baros ve Kewell'in nasil oynadiklarini gorduk bence artik oynamazlar tahminim bu sene sonu da giderler..
bu mactan hic umudum kalmadi keza yenseler dahi sevinmeyecegim..
Baros kim gelirse gelsin aynı oyununu oynar.Skibbe varken de iyiydi şimdi de sonrada iyi olacaktır
Kewell nasıl oynamış bu sene kewellın ligde sadece sivas maçının ilk yarısında iyi oynadığı maç var..Diğer maçlarda rezalet.Bu maçtan zaten umudumu olan kimse yoktu hatta kan değişikliği olmasa fark yemekten korkuyordu herkes yine fark yiyebiliriz ama eminim çoğu kişinin şu anda biraz daha umudu artmıştır
bu soyledigini kesinlikle kabul edemem adam kendini paraladi oynadigi her macta keza baros'ta oyle.. bence yonetimin yapmasi gereken bazilarina gereken cezayi kesmeleri Rijkaard'a guvenoyu verilmesi idi o zaman daha umutlu olurdum.. artik cok gec futbolcular kazandi fatura Rijkaarda kesildi simdi tam tersi hic umudum yok..
Kewell kendini hiçbir zaman parçalayamaz mücadeleci bir oyuncu değil zaten..Barosu geçiyorum ama kewell şu an senin veya milletin hakaret ettiği maç sattı dediği servet ayhandan daha kötü oynamıştır bu sezon..
Servet'in olduğu defans 4 maçta sıfır gol yedi ha bu demek değildir ki servet süper oynadı ama sonuçta görevini yaptı 4 maç için diyorum sadece
Ayhan ligde 2-3 maç dışında diğer maçlarda diğer oyunculara göre çok daha iyiydi buca maçında da 3 puanı getiren golü attı( Ayhan yüzünden orta sahamızın çabuk geçildiği ileriye doğru düzgün oynayamadığını değiştirmez tabi ki bunlar ama yine de takıma katkı sağladı)
Kewell?? Sivas maçının ilk 45 dakikasından başka hiçbir maçta vasat bile oynamadı.Bunu nasıl kabul edemem dedin anlamadım tamam kewell kalitedir önceden süperdir zeki oyuncudur kötü oynasa da skora etki edebilir ama bu sene lig maçlarında hakaret edilen futbolcular kadar kötü oynamıştır
kaldı 4 , Babanız Cimbom geliyor.