STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Gökhan Ünal, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün ve İlhan Eker, Batı Ataşehir'deki Kavalye Cafe'nin açılışında bulundu.

Emre Belözoğlu; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Futbolculara kafede daha sonra özel olarak hazırlanılan bir pasta kestirildi.

Öte yandan, hafta sonu Galatasaray'la yapılacak derbi karşılaşmasıyla ilgili yöneltilen sorulara futbolcular cevap vermezken, bir kişinin yanına yaklaşarak, ''Ben Galatasaraylıyım. Ne olur bu hafta çok gol atmayın'' demesi üzerine Gökhan Gönül, gülerek, ''Tamam'' yanıtı verdi.

kaynak haber7.com

arkadaslar sizce bu sahis GS li miydi gercekten?

Sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Gökhan Ünal, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün ve İlhan Eker, Batı Ataşehir'deki Kavalye Cafe'nin açılışında bulundu.

Emre Belözoğlu; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Futbolculara kafede daha sonra özel olarak hazırlanılan bir pasta kestirildi.

Öte yandan, hafta sonu Galatasaray'la yapılacak derbi karşılaşmasıyla ilgili yöneltilen sorulara futbolcular cevap vermezken, bir kişinin yanına yaklaşarak, ''Ben Galatasaraylıyım. Ne olur bu hafta çok gol atmayın'' demesi üzerine Gökhan Gönül, gülerek, ''Tamam'' yanıtı verdi.

kaynak haber7.com

arkadaslar sizce bu sahis GS li miydi gercekten?

saçmalığa bak ya... Habere bak ya ... Şerefsizlik diz boyu arkadaş bi Galatasaraylı Fenerlilere karşı böyle diyecek hem de Emre Beleşoğlu ordayken öyle diyecek...

Ben bu medyanın ta......

Yahu bu baros,da ne kısmetsiz arkadaş bi kadıköy,de oynayamadı adam doğru düzgün.Hay böyle şansa.

kaldı 3.Dertlerimi zincir yaptım...

Mantikli dusunecek olursam bu macta tarihi fark yeriz diyebilirim. Ama ayni mantikla baktigimda son on yilda kadikoyde yaptigimiz maclarin en az yarisini kazanmamiz, bir ikisindede de Fenerbahce'yi eze eze yenmemiz gerekiyordu. Velhasil bu macta mantik da sezgi de aramiyorum. Fenerbahce maclari oyle mantiksiz oluyorki bazen, niye bu macta mantiksiz bir skorla, bizim galibiyetimizle bitmesin diye dusunmeden edemiyorum. Ama sonra adamlarin bizim on yilda onlara attigimiz golden daha fazlasini bir macta bize attiklarini hatirlayinca o umutda kalmiyor.

Kadikoydeki Fenerbahce maclarini futbol kurallari icerisinde aciklamak imkansiz. Balmidir buyumudur anlayamadigim birsey var orda. O yuzden bir 'Johnson' mucizesi beklemiyorum. Fark yemeyelim yeter.

Mantikli dusunecek olursam bu macta tarihi fark yeriz diyebilirim. Ama ayni mantikla baktigimda son on yilda kadikoyde yaptigimiz maclarin en az yarisini kazanmamiz, bir ikisindede de Fenerbahce'yi eze eze yenmemiz gerekiyordu. Velhasil bu macta mantik da sezgi de aramiyorum. Fenerbahce maclari oyle mantiksiz oluyorki bazen, niye bu macta mantiksiz bir skorla, bizim galibiyetimizle bitmesin diye dusunmeden edemiyorum. Ama sonra adamlarin bizim on yilda onlara attigimiz golden daha fazlasini bir macta bize attiklarini hatirlayinca o umutda kalmiyor.

Kadikoydeki Fenerbahce maclarini futbol kurallari icerisinde aciklamak imkansiz. Balmidir büyümüdür anlayamadigim birsey var orda. O yuzden bir 'Johnson' mucizesi beklemiyorum. Fark yemeyelim yeter.

oldugunu biliyorum ki yapan kisiyi taniyorum uzaktan akrabam kendisi ama kime soylesem inanmiyor.

arkadaslar ben maca gelecegim ama yalnizim bana arkadaslik edebilecek olan renkdaslarim var mi acaba?

Apaci detected:lol:

Yenmeye yenmeye yenmeye geldik

Kadıköy,de fenere :happynew: geldik.

ARkadaşlar Baros'un oynayıp oynamayacağı hakkında kesin bir bilgi varmıdır? Kewell'ında hazır olamayacağı konuşuluyor. Sakatlar hakkında son bir rapor verilmiş mi bilgisi olan varmıdır?

Neill'in yanında kim oynayacak acaba ?

Altyapıdan bir oyuncu görebilir miyiz ?

Servet benim için çok önceden bitmişti.

Gökhan Zan'ın gelmesini hiç istemiyorduk zaten müzmin sakat.

Ali Turan desen maç eksiği var derbide mi oynatılır bu adam yavaş biri bence.

Hazırlık maçında kilolu Santos'tan ardarda 2 çalım yemişti hatırlarsanız.

Hakan Balta deseniz çok formsuz.

Altyapı maçlarında her maç banko golü olan Ahmet Kesim olabilir mi dersiniz ? :).

Servet oynar büyük ihtimalle. Servet benim için de bitti, fakat mecburuz Servet'e. Ali Turan çok kısa kalır, Gökhan Zan ve Hakan desen tam bir el bombası.

ARkadaşlar Baros'un oynayıp oynamayacağı hakkında kesin bir bilgi varmıdır? Kewell'ında hazır olamayacağı konuşuluyor. Sakatlar hakkında son bir rapor verilmiş mi bilgisi olan varmıdır?
Bu kewella ne olup duruyor yahu?Messi dahi olsa sakat adam almayacaksın en lazım maçta yok adam işte.

Bu kewella ne olup duruyor yahu?Messi dahi olsa sakat adam almayacaksın en lazım maçta yok adam işte.

Kewell taraftar baskısıyla kaldı zaten usta.Normalde uzatmayacaktık.Eski Kewell değil artık.45 dk yı kaldırması bile şüpheli

Kewell'ın sakatlığı balon haber olabilir arkadaşlar. Geçen haftada kadroda yoktu biliyosunuz. Kewell'ı bu maça saklıyor olma ihtimalleri nedir acaba??

Servet oynar büyük ihtimalle. Servet benim için de bitti, fakat mecburuz Servet'e. Ali Turan çok kısa kalır, Gökhan Zan ve Hakan desen tam bir el bombası.

Neill maçta oynuyor arkadaşlar onun yanınada böyle bir maçta Servetten başka kimseyi koyamayız maalesef her yönüyle diğerlerinden daha doğru bir tercih olacak Neill'n yanına

Kewell yürüse bile bir çok koşan adamdan daha çok iş yapar emin olun..

Bence çokda yararlı oynuyor oynadığı zaman,bakalım şimdi maça odaklanabiliriz,hiç umudum olmasada Hagi'nin gelişi ufakta olsa bir motivasyon yaratacaktır,2 günde hiçbirşeyi anlatamazsın sadece motive edersin takımı,bu maçlarda taktik hikayedir zaten..

Başarılar Hagi inşallah alnımızın akıyla ayrılırız sahadan..

En umutsuz olduğum sezonlardan biri ve derbi haftası,hep favori gittikte değişen birşey yok bu maç,madalyonun diğer yüzünü görmek istiyorum artık,bütün medya farktan bahsediyor,Galatasaray oyuncusu olsam birşeyler ispatlamak ve herkesi susturmak için elimden geleni yapardım,bir nevi haysiyet maçı bu,aklayın ulan kendinizi..

(Umarım Baros oynar)

Arda kesin yok demi? Birde Neill'in yanına adam gibi atletik stoper alamadılar.Tomas gibi Song gibi adamlar lazım Neill'in yanına.Savunma daha güvenli olur.Ama nerde.Allah bize vermiş futbolun f sinden anlamayan adamları.Her maç ya herro ya merro

28557_Galatasaray_SK.jpg
[/url][/IMG]

yukarıdaki mevcut kadro bana göre Arda ve Baros'un yokluğunda Galatasaray futbol takımının şu anki çıkabilecek en iyi kadrosudur eğer oyuncular kapasitelerinin verdiği kadarıyla ya da yaklaşık olanını performe ederlerse bana göre mağlubiyet imkansızdır. ( Lorik Cana yerine Ayhan Akman'da tercih edilebilir )

Geri
Üst Alt