STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Yönetim ne kadar pislik, kötü olsada orada Galatasaray'in ismi geciyor. Fark yesek umrumda degil diyenler var. Eminim Yönetimden cok biz üzülürüz fark yersek.

şimdiden söylim her ihtimale karşı yenilsekte GS liyim ertesi gün yine aynı ruh hali içinde takımıma sevgim devam edecek :)

cana emreyi yiyecek bu maçta.bakın görürsünüz.zaten emreyi pasifize ettiğimiz zaman fener orta sahası çöker.en kilit adam emre.

Galatasaray'ı seven, arması için tüm çıkar ve sevdalarından vazgeçebilecek 11 kişi alır bu maçı ancak.

Sözüm gideceği kişileri bilir, bu maçta görev verilirse eğer sizlere sporculuk ahlakı değil azıcık adamlık kaldıysa içinizde 105 yıllık çınara borcunuzu layıkıyla ödersiniz.

Elano oynuyor mu beyler? Oynarsa alırız maçı.Arda yokken tek oyun kurucu Elano'ydu.Bunu Rijkaard anlamadı , inşallah HAGI anlar.

Hagi inşallah solda Hakan Balta'yı oynatmak gibi bir gaflete düşmez.Dia'ya karşı çok komik durumlara düşer.Insua gibi hızlı bir bekin oynaması çok daha iyi olacaktır.

Yenilceğimizi biliyorum ama yine de maça gidicem :)

[video=youtube;zZyJoGz7W5s]https://www.youtube.com/watch?v=zZyJoGz7W5s&feature=related[/video]

Spidercam

[video=youtube;zZyJoGz7W5s]https://www.youtube.com/watch?v=zZyJoGz7W5s&feature=related[/video]

Spidercam

Alin size marka degeri. Elin Ukrayna'lilarinda bile daha kaliteli mac yayinlari var. :o

564182_detay.jpg

Kiz güzelmis. :D

hANDE Kazanova çok güzel bir kadın :)

mAÇla ilgili görüşüm, iyi oynayacağız bu maçta en azınndan mücadele ederiz ama yenilgi kaçınılmaz malesef. Tahminen 1-3 yada 1-2 yeniliriz.

Hagi inşallah solda Hakan Balta'yı oynatmak gibi bir gaflete düşmez.Dia'ya karşı çok komik durumlara düşer.Insua gibi hızlı bir bekin oynaması çok daha iyi olacaktır.

burda onemli olan tugayin bu oyunculara bakis acisi butun maclari tugay izledi ve kimin performansi daha iyi oldugunu biliyor, ben zannetmiyorum hakan baltanin sol bekte oynayacagini. Insua hakana gore daha hazir durumda

hANDE Kazanova çok güzel bir kadın :)

mAÇla ilgili görüşüm, iyi oynayacağız bu maçta en azınndan mücadele ederiz ama yenilgi kaçınılmaz malesef. Tahminen 1-3 yada 1-2 yeniliriz.

Kiz tanidik ya. Önceden Kurtlar Vadisi'nde rol aldiydi. :asd:

Daha öncede Almanya - Türkiye macini tutturmus. Almanya rahat kazanir ve Türkiye'de sakatlik olur(Aurelio) demis. Bakalim bu macida tutturabilecekmi. :D

Ahtapot Paul'e sormak lazım.

Bu macin teknik/taktik analizi olmaz. Her sene yaptikta ne oldu? ruhsuz futbolla yenilip geldik.. Yarin sahaya hangi onbir cikarsa ciksin, 90 dk savasmalilar. Iste o zaman yenilsekte kimse üzülmez.. benim herzaman fener maclarinda üzüldügüm, mücadele etmeden kaybetmek olmustur.. insAllah yarin o sahaya cikip savasicaz.. bu konuda özelikle Baris ve Canaya cok güveniyorum. Yazacagim alttaki kadro Fener macinda kesinlikle YENILMEZ, tabi baska etkenler girmezse devreye!!!

AYKUT

SABRI NEIL SERVET INSUA

ELANO BARIS CANA AYHAN

MISIMOVIC

BAROS

Bu macin teknik/taktik analizi olmaz. Her sene yaptikta ne oldu? ruhsuz futbolla yenilip geldik.. Yarin sahaya hangi onbir cikarsa ciksin, 90 dk savasmalilar. Iste o zaman yenilsekte kimse üzülmez.. benim herzaman fener maclarinda üzüldügüm, mücadele etmeden kaybetmek olmustur.. insAllah yarin o sahaya cikip savasicaz.. bu konuda özelikle Baris ve Canaya cok güveniyorum. Yazacagim alttaki kadro Fener macinda kesinlikle YENILMEZ, tabi baska etkenler girmezse devreye!!!

AYKUT

SABRI NEIL SERVET INSUA

ELANO BARIS CANA AYHAN

MISIMOVIC

BAROS​

Çıkabilecek en iyi kadro bu. Ama Baros ve Cana sakatlıktan yeni çıkmış olacaklar. Ne kadar performans verirler bilemem. Hagi'nin Misimovic'ten iyi verim alacağını düşünüyorum.

Açıkcası Hagi için Fener maçı iyi bir başlangıç değil. Muhtemelen kötü bir yenilgi alıcaz. En başta kalecimiz evlere şenlik.

Ama yönetim naapıp edip devre arasında ihanet eden futbolcuları kadro dışı bırakmalı ve ipini çekmeli.

Geri
Üst Alt