STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

tmmm artık öğrendimmmmm oleyyyyyy oleyyyyyyy

hadi arkadaşlar 1 2 3 cimbombom cimbombom layyyy layyyyylayyy layyyyyyyyyyyyyyyyyy cimbombom laylaylaylaylayyyyyyyyyyyyyy layyyyyyyyyyycimbombom

sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.....: F50:: F50:: F50:: Gs:: Gs:: Omg:: Omg:

lütfen ama, berabere kaldik diye bu kadar sevinmeyin gözünüzü seveyim, utaniyorum vallahi.

millet bu forumu okuyor

İki gün önce Yönetime demediğimiz laf kalmamıştı bugün ise Yönetimi göğe yere sığdıramıyoruz.Çok ilginç gerçekten.

Öfff. Tamam şampiyon Adnan Polat tamam.

Aşın bir şeyleri artık ya!

biz aştık sen gel bizim oldugumuz yere sabır yok sizde karalama kampanyasına devam rijkaard ı beğenenler nerede hani bilginiz yok konuşmayın bari hagi resmen 1 maçta farkını koydu demekki doğru seçim konuşmayın ve izlemeye devam edin

Ya bu serhat ulueren ne komik adam ya, neymiş taraftar jeton atmadan metroya biniyormuş:)Kendimi öldüreceğim ya :)

Yönetim hakkında görüşlerimde en ufak değişme yok.Hala gitmeleri taraftarıyım.

lütfen ama, berabere kaldik diye bu kadar sevinmeyin gözünüzü seveyim, utaniyorum vallahi.

millet bu forumu okuyor

yanlış anlaşılmasın ben beraberliğe değil,hafta boyunca bizimle 8 7 6 atarız diyerek alay eden fenerlilerin sözlerini ağızlarına tıkadığımız için seviniyorum...

Beraberliğe sevinmiyorum çünkü galibiyeti kaçıran takım bizdik bu maçı almalıydık ama sevindiğim şey bu gece çok iyi kapak oldu birilerine hani 7 geliyor 7 diyenlere, galatasaraylı olup fark yeriz diyenlere, fark atarız diyen fenerlilere, 10 kişi savunma yaparlar diyen fenerlilere çok iyi kapak oldu.

İlk 45 dakika tek kale oynadık resmen fb bizi izledi. 2 yarı 30 dk fener oynadı biz geri çekildik taktik icabı kontra yapmak için. Maçın son 15 dk sı da tek kale oynadık diyebilirim.

İlk yarı beni oldukça şok etti oyunumuz adeta vatan millet sakarya saldırdık ilk yarı dedim noluyo :D son 10 yıldır ilk defa futbolcularımızı kadıköy de seyirci atmosferinden etkilenmediğini gördüm. İlk defa fenerbahçeli futbolculara psikolojik üstünlük kurdugumuzu gördüm ama gol gelmedi.

Umarım bu beraberlik ile 4-5 yıl yenilmeme serisi başlatırız kadıköyde şöyle 5 yılda 2 beraberlik 1 malubiyet 2 galibiyet alsak kadıköyde süper olur mesela normal olan budur bu son 10 yıl gerçekten çok anormaldi

Arkadaşlar bunun gerçekten üzerinde durmalıyız ki maç değerlendirmemi daha sonra yapmayı düşünerek daha önemli bir konuyu söylemek istiyorum..

ANONSÇU SKANDALI..

Geçtiğimiz yıl Trabzonspor maçının son dakikalarında anonçluları aracılığı ile marş çalan ve tezahürat yapan Fener bu sefer derbide aynı şeyi 2 defa tekrarladı..

Eğer ceza caydırıcı olmazsa da devam edecektir..

TFF görev başına diyorum. Bu tür haksız rekabet sağlayan faktörler ortadan kalkmalı..

TFF eğer taraflı değilse ceza vermeli :mad:

beyler trt 1 deki özeti kaçırdım elinde özet linki olan varsa yollayabilirmi

biz aştık sen gel bizim oldugumuz yere sabır yok sizde karalama kampanyasına devam rijkaard ı beğenenler nerede hani bilginiz yok konuşmayın bari hagi resmen 1 maçta farkını koydu demekki doğru seçim konuşmayın ve izlemeye devam edin

Yönetim akıllı olsa yazın kovardı Rijkaard denen belayı. Kaç haftamızın içine ettiler. Savunmayın şimdi birilerini. kimin ne halt olduğunu biliyoruz.

o anonsçuyu bulalım bence her maçta yapıyo bunu gaza getirirken kendisi gaz oluyo homojen herif

Yönetim hakkında bir çok kişinin görüşü değişmemiştir. Yaptıkları hatalar asla affedilemez. Şampiyon olsak bile yönetim istifa!

Yönetim akıllı olsa yazın kovardı Rijkaard denen belayı. Kaç haftamızın içine ettiler. Savunmayın şimdi birilerini. kimin ne halt olduğunu biliyoruz.

elde olanı savunurum şu an adnan polat var ve önemli olan bizim düzlüğe çıkmamız o giderse üzülmem ama köstek olursanız iç savaş çıkıyo işte farkında değilsin bende çok memnun değilim sene başındaki tavırdan

Devre arasında bizim taraftarların olduğu tribün boştu. Nedenini bilen var mı?

20101024.212426_IST460_1443428.jpg

:asd:

Herkes hata yapar. :asd:

yanlış anlaşılmasın ben beraberliğe değil,hafta boyunca bizimle 8 7 6 atarız diyerek alay eden fenerlilerin sözlerini ağızlarına tıkadığımız için seviniyorum...

o degilde sen taraftarimizi görmeliydin, 90 dk susmadilar, ilk kez bu kadar etkili gördüm ultrAslani, agzim acik kaldi izlerken, duyarken valla.

elano cikiyor mesela, la la la laa eyyooo elanooo diye inliyor stad.

yada "sen varya sen", sanki Alisamiyendeyiz, cok net birsekilde hersey duyuluyor, nasil duyulmaz ki, sadece bizimkiler var stadta bagiran.

fenerliler bir 5-10 saniye islikliyordu macin ilk basinda ama sonra futbol olarakta iyi oynayan bir Galatasaray görünce sahada fenerlilerin sesi hic cikmadi, bizi izlediler, bizi dinlediler, simdi uyumaya gittiler )))

Geri
Üst Alt