STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Florya'ya taraftar gelmiş, tezahürat yapıyorlar. Hak ediyorlarmı ki ?

Bize müstahak.

Hem sevindim -gelecek adına- hem de üzüldüm -Fener'i elimizden kaçırdık- diye..

[video=youtube;BRCvFxBn2yc]https://www.youtube.com/watch?v=BRCvFxBn2yc[/video]

şu anda kanaltürk'ten izliyorum taraftarlar floryayı basmış meşaleler yanıyor sevinç gösterileri yapıyor berabere kaldık diye.

şu yönetimin "Galatasaraylılık" düşüncesine neler yaptığını iyi düşünün. şu hale bak.

"Galatasaraylılık" "Galatasaraylı olmak"

Ben, " Elano bu takımın önemli bir oyuncusu " derken, alaycı tavırlar ile "Elano topcu değil satalım" diyenler burdamı acaba ?

Bencede fazla abartmayalım. Öyle meşaleler yakmak falan yakışmıyor koca Galatasaraya. Ayrıca bugün 2 puan daha kaybettik ve liderin 10 fenerin 4 puan gerisindeyiz. İşimiz çok zor daha.

Florya'ya taraftar gelmiş, tezahürat yapıyorlar. Hak ediyorlarmı ki ?

Bize müstahak.

Y a saçmalık beraberliğe bukadar göstererek sevinmek saçmalık

Artık bundan sonraki Kadıköy maçları çok farklı olacak. En azından seneye oynanacak maçta oyuncularımızın sırtında bu yük olmadan mücadele edilecek.

Böyle sağlam ve konsantre oynasınlar isterse yenilsinler benim için önemli değil.

Defans çok iyiydi bugün..Özeliikle Neil çok iyi pasifize etti niangı.

Orta sahamız kalabalık olmanın avantajıyla iyi bastı..(Elano dahi adam kovaladı)

Pino ya bayıldım,kesinlikle baroşun yanında 2. forvet olarak oynamalı.

Tek problem sabri deydi,stock u çok kaçırdı bugün...

HERŞEYE RAGMEN KUŞU ELİMİZDEN KAÇIRDIK BUGÜN...

Aslantepe'de cakariz bizde :)

Abartmasınlar bugün üzülmemiz lazım galibiyeti kaçıran taraftık.

beraberlige sevinmiyor kimse sadece fenerin bir hafta önceden atip tutugu gibi olmadigi ich seviniyorlar

Y a saçmalık beraberliğe bukadar göstererek sevinmek saçmalık

Beraberliğe sevinmiyoruz ki; Galatasaray ruhu geri döndü onun için seviniyoruz.

Ben, " Elano bu takımın önemli bir oyuncusu " derken, alaycı tavırlar ile "Elano topcu değil satalım" diyenler burdamı acaba ?

Burdadir hepsi, unutmuslardir ama coktan dediklerini. Bir sonraki kötü oynadigi mac ortaya cikarlar. Balik hafizaliyiz biraz milletce, dün hain dedikleri adamlara bugün aslan da diyor bunar.

Neden seviniyoruz anlamadım.

Gene yenemedik. Sadece Kadıköydeki seri devam etmiyor. 11 sene oldu galibiyet yok. Bunun yanında birde kaç maç oldu fener galibiyetimiz yok. AliSamiyende kaç maç oldu galibiyet yok.

onlar en kötü maçlarında tek pozisyonla (Johnson) galip gelirler. Biz milyon pozisyona gireriz birini bile atamayız. Sonra seri bozuldu muhabbeti olur. Biz ister iyi olalım ister dibe vuralım, bir türlü gol atamayız. fener bizim yerimizde olsa bu maç kaç olurdu acaba.

Güzel...iyi yoldayız,...yöneticimiz beraberliğe iyi sonuç der... güzel...

Aslında bunlara katılıyorum. Bu beraberlik bazı gerçekleri unutturmamalı. Takımda hala sıkıntı çok. liderden 10 paun fenerden 4 puan gerideyiz. '2.yarıda Telekom Arenada gazozuna maçlar oynamak istemiyorsak kalan bütün maçları kazanmamız lazım. Bu takım bunu yaparmı yapar ama Beşiktaş-Trabzon-Kayseri maçları var daha

geçen hafta nerdeyse döveceklerdi şimdi beraberlikle sevinç gösterileri bu kadarı yakışmaz tamam güzel oynadık galibiyetide hakettik ama bize yakışmaz

Galatasaray´dan bekledigimiz arzuyu gördügümüz icin seviniyoruz. Burda kim vay be Fener´e yenilmedik inanamiyorum diyor ki? Fenerbahce´yle hic alakasi yok benim sevincimin. Galatasaray´in olmasi gerektigi gibi olduklari icin seviniyorum. Sadece o kadar. Umarim bu arzu hep devam eder. Hagi´nin bu elindeki kadrodan nasil verim alacagini merak ediyorum gercekten. Kagit üstünde fena bir kadro degil cünkü. Elano,Pino,Cana,Neill´deki arzu ve istegi herkes gördü. Ayrica ben Misimovic´i de begendim. Elestirecegim kimse yok Mustafa Sarp disinda. Buna Servet de dahil. Yaptiklarini unutmuyorum ama bugün iyi oynadi.

Geri
Üst Alt